Bästa Attefallshus med Bastu & Relax

Bastu byggsats - Baturum Attefallshus

En bastu i hemmet är något som vi alla önskar oss. Att sitta i en bastu är trevligt, avslappnade och hälsosamt. En bastu är med andra ord bra för både kropp och själ. Men nu är det ju inta alla som har plats med en bastu i hemmet och då kan ett attefallshus med bastu vara ett bra alternativ.

Först och främst bör man veta att det finns färdiga bastu byggsatser som är riktigt små. Det kan mycket väl vara så att de kan få plats i hemmet så att man slipper köpa ett helt attefallshus bara för att få plats med en bastu. Läs mer om bastu byggsatser här.

Bastu byggsats - Baturum Attefallshus

Men ett attefallshus med bastu på tomten är ju inte helt fel. Med en komplementbyggnad i form av ett fristående attefallshus behöver man inte snåla med utrymmet. Man kan ha en stor bastu med dusch och relax avdelning. Attefallshuset kan även vara en gäststuga med bastu och sovrum. Det finns inga gränser så länga man har tillräckligt med utrymme.

Bastuhus byggsatser

Det finns bastuhus byggsatser som är enkla att montera. Dessa bastustugor klassas som friggebodar eftersom de inte är större än 15 kvm. Vissa bastustugor har två rum. Du kan alltså köpa en färdig bastustuga byggsats med bastu och relax avdelning eller omklädningsrum. Se bastuhus byggsatser här. Du behöver inget bygglov för dessa bastustugor.

Attefallshus med bastu

Ett attefallshus med bastu passar dig som vill ha ett större hus med mer rum för en stor bastu och kanske ett sovrum, en dusch och en relaxavdelning. Det blir som ett litet extra hus med bastu där man kan bo eller till och med hyra ut. Man kan även använda attefallshuset som en liten gäststuga med bastu. Ett attefallshus får vara upp till 30 kvm, alltså dubbelt så stor som en friggebod.

Bästa attefallshus med bastu är:

  1. Attefallshus Katja C .V2 – 23,5 m² (Perfekt för bastu och relax)
  2. Attefallshus Adela Polhus 21,93 kvm (Förberedd för bastu och dusch)
  3. Attefallshus Katja F .V2 – 25 m² (Med plats för bastu och relax)
  4. Attefallshus Oliver 22,89 kvm Polhus (Attefallshus med loft för bastu & dusch)
  5. Attefallshus Wilma 30 kvm (Attefallshus 30 kvm för bastu)
  6. Attefallshus Polhus Dundee  (Med sovrum eller dusch)
  7. Stuga Heidi 22,8 m² (Attefallshus för bastu och sovrum)

Attefallshus Katja C .V2 – 23,5 m² (Perfekt för bastu och relax)

Attefallshus Katja C .V2 - 23,5 m² (Perfekt för bastu och relax)

Snyggt attefallshus med plats för bastu och spabad. Attefallshuset är monteringsfärdig och kan enkelt monteras efter ritningen som medföljer. Det är ett lättmonterat attefallshus som levereras obahandlat så man måste grundbehandla med grundolja, utegrundfärg eller täckfärg. Tak och golv ingår liksom allt som behövs för montering, d.v.s. spikar, skruvar etc.

Mer info..

Köp Attefallshus Katja C .V2 – 23,5 m² från hemfint.se


Attefallshus Adela Polhus 21,93 kvm (Förberedd för bastu och dusch)

Attefallshus Adela Polhus 21,93 kvm - Attefallshus med bastu, dusch & relax

Här har vi ett mycket populärt attefallshus på 21,93 kvm med plats för bastu, dusch och relaxavdelning/sovrum. Detta attefallshus fungerar perfekt som gäststuga med plats för bastu. Adela är ett attefallshus som är särskilt förberedd för bastu och dusch. Ingången består av två stora dörrar med fönster. På varsin sida om dörrarna finns ytterligare två stora fönster och tillsammans bildar dom en hel glasvägg som släpper in mycket ljus. Även basturummet har ett stort glasfönster.

Attefallshus Adrian Polhus 22,59 kvm - Attefallshus med bastu, planritning

Adrian levereras som en byggsats med färdiga delar som monteras ihop efter noggranna instruktioner som medföljer. Man kan välja att köpa till ett bastupaket som är vedeldad eller elektriskt.

Har utgått – Se alternativ


Alla attefallshus är inte förberedda för en bastu men det är inga problem. Det enklaste är att köpa valfritt attefallshus och sedan ett passande basturum som man kan placera vart man vill i attefallshuset. På så sätt får du mer frihet och större valmöjligheter. Här är exempel på attefallshus som man passar med ett basturum.

Attefallshus Katja F .V2 – 25 m² (Med plats för bastu och relax)

Attefallshus Katja F .V2 - 25 m²

Här har vi ett snyggt attefallshus med plats för bastu och relax. Katja attefallshus är 25 kvm och fungerar perfekt som en liten bastustuga vid poolen. Designen är modern och huset har stora glasfönster som släpper in mycket ljus. Du får även en liten terrass med plats för utemöbler. Köp till valfritt basturum

Mer info..

Köp Katja attefallshus på hemfint.se


Attefallshus Oliver 22,89 kvm Polhus (Attefallshus med loft för bastu & dusch)

Attefallshus Oliver 22,89kvm Polhus (Attefallshus med loft och bastu)

Oliver 22,89kvm Polhus är perfekt för dig som vill ha ett attefallshus med loft och bastu. Huset har stora fönster på framsidan och mindre fönster på sidorna. Ett attefallshus med loft utnyttjar ytan maximalt och ger dig två rum plus ett sovloft. Du kan ha ett basturum en relax avdelning och ett sovrum på loftet. Köp till valfritt basturum

Det första rummet i huset är mycket rymligt med högt i tak, mycket högre än vad som är vanligt i en lägenhet. Man får plats med en stor soffgrupp. Sen finns ett mindre rum på 6,3 kvm. Här får man plats med ett basturum. Sen finns ytterligare ett litet rum som är perfekt som badrum med dusch.

Så här ser planritningen ut:

Attefallshus Oliver 22,89kvm - Attefallshus med loft och bastu

Har utgått – Se alternativ


Attefallshus Wilma 30 kvm (Attefallshus 30 kvm med plats för bastu)

Attefallshus Wilma 30 kvm - Attefallshus 30 kvm med bastu

Här är ett stort attefallshus på 30 kvm med plats för bastu. I ett så här stort hus kommer du inte få ont om plats om du vill ha en riktigt stor bastu. Huset består av ett stort rum där du kan få plats med det största basturummet. Det går även att dela upp utrymmet i flera rum om man kompletterar med mellanväggar. Köp till valfritt basturum

Mer info..

Köp Attefallshus Wilma 30 kvm på byggmax.se


Attefallshus Polhus Dundee (Med sovrum eller dusch)

Attefallshus Polhus Dundee

Här har vi ett mångsidigt attefallshus som passar perfekt med bastu och sovrum eller varför inte ett badrum med dusch. Man kan använda stugan som gästrum med en sovplats eller som ett litet minispa på tomten med bastu och dusch. Detta attefallshus är luftigt ned stora fönster på framsidan. Köp till valfritt basturum

Har utgått – Se alternativ


Stuga Heidi 22,8 m² – (Attefallshus för bastu och sovrum)

Stuga Heidi 22,8 m² - Attefallshus med bastu och sovrum

Detta attefallshus har ett stort rum med stora fönster och ett litet mindre rum på sidan. Du kan  antingen ha bastun i det lilla rummet eller så har du ett basturum i det stora rummet och använder det lilla rummet som sovrum. Valet är dit beroende på om du vill använda huset som en gäststuga eller som en stor bastustuga med relax. Köp till valfritt basturum

Så här ser ritningen ut:

Bastustuga med relax ritning

 

Har utgått – Se alternativ


Se alla attefallshus..

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *