Avlång studsmatta (Rektangulär) – Se alla studsmattor!

Share Button

En avlång studsmatta eller rektangulär studsmatta kan vara bra om man vill vara flera personer som studsar samtidigt. Man kan hoppa mycket mer kontrollerat på en avlång studsmatta. Med en stor avlång studsmatta kan man hoppa bredvid varandra utan att krocka som ju är lätt hänt när man studsar på en rund eller fyrkantig studsmatta. En avlång studsmatta ger rum för fler personer utan att vara överdrivet stor. En rund studsmatta som ska ha plats för fler personer samtidigt måste ha en väldigt stor diameter och tar onödig plats jämfört med en avlång studsmatta. Dessutom så kommer en så stor studsmatta kosta mycket mer. En avlång studsmatta är endast större på länden och är därför maximalt anpassad för två personer utan att bli större än vad den behöver vara. På så sett sparar men både rum och pengar samtidigt som man kan hoppa tillsammans på samma studsmatta.

Här är hittar du exempel på avlånga studsmattor i olika storlekar och prisklasser.

Avlång Studsmatta EXIT Elegant Premium (Rektangulär)

Avlång Studsmatta EXIT Elegant Premium

Här har vi en lyxig avlång och rektangulär studsmatta som har gott om plats att studsa på. EXIT Elegant Premium är mycket hållbar och säker med Deluxe säkerhetsnät och FTP (Foot Protection System) som skyddar dina fötter när du hoppar på studsmattan.

Säker studsmatta

Säkerhetsnätet har en barnsäker ingång och alla delar är väl skyddade i mjuka material så att det inte ska finnas några hårda ytor att slå sig på. Det går även att köpa till ett extra säkerhetsnät för undersidan.

Fjädrar

EXIT Elegant Premium har extra långa premium fjädrar vilket ger väldigt bra och mjuk studs. Ramen är gjord av galvaniserat stål och rostar inte så du kan ha studsmattan ute även när det regnar.

Denna studsmatta finns i storlekarna 214×366 och 244x427cm och flera olika färger.

Se alla modeller här

Det finns andra billigare varianter av denna studsmatta med olika typer av skyddsnät. Den billigaste modellen är EXIT Elegant 214x366cm Svart Inkl. Skyddsnät. Det är ett bra alternativ om man vill ha en lite mindre och billigare studsmatta men om man tycker att det är viktigt med extra säkerhet är premium modellen ett bättre val.


Avlång Studsmatta EXIT Silhouette (Rektangulär)

Avlång Studsmatta EXIT Silhouette

Snygg avlång studsmatta med modern rosa design. EXIT Silhouette är en populär, billig och mycket prisvärd studsmatta. Säkerhetsnätet ingår i priset och ger extra säkerhet när man studsar på studsmattan. Alla delar är ordentligt skyddade o mjukt material och det finns ett fotskyddssystem som förhindrar att foten fastar mellan fjädrarna. Fjädrarna är kraftfulla och ger bra studs. Studsmattan är 244×366 cm stor och ramen är rostfri

Robusta fjädrar

Detta är en perfekt avlång studsmatta för dig som vill ha en snygg, säker och prisvärd studsmatta.

Läs mer om denna studsmatta här


EXIT Silhouette Nedgrävbar (Avlång, rektangulär studsmatta på marknivå)

Studsmatta EXIT Silhouette Nedgrävbar

Detta är samma studsmatta som EXIT Silhouette ovan med skillnaden att denna studsmatta är nedgrävbar. En nedgrävbar studsmatta ger dig möjlighet att studsa på marknivå. Det är mycket enklare att använda en nedgrävd studsmatta eftersom den ligger på marknivå och man slipper klättra upp för att kunna studsa på studsmattan. En nedgrävd studsmatta är även säkrare eftersom den inte är lika hög så man kan inte ramla ned från den. En nedgrävd studsmatta ser snyggare ut i trädgården och det är en härlig känsla att kunna studsa på marknivå.

Nackdelen med en nedgrävd studsmatta är att det kan vara lite jobbigt att gräva ett hål i trädgården. När man väl har grävt ett hål och placerat studsmattan går det inte att flytta på den om man vill ställa den på ett annat ställe. Visserligen går det att omplacera en nedgrävd studsmatta men då får man gräva ett nytt hål.

Läs mer om EXIT Silhouette Nedgrävd studsmatta


BERG Ultim (avlång rektangulär studsmatta)

Berg Ultim rektangulär studsmatta

Här har vi en rektangulär studsmatta ovan mark med gott om plats att studsa på. En studsmatta ovan mark är lätt att montera och flytta på jämfört med en nedgrävbar studsmatta och du slipper gräva ett hål i trädgården.

Med studsmattan medföljer ett säkerhetsnät som ökar säkerheten för den som hoppar och förhindrar att man ramlar eller råkar hoppa av från studsmattan. Kantskyddet är 20 mm tjockt och 38 cm bred och gjord av hållbar polyvinylklorid (PVC) vilket ger väldigt bra skydd och säkerhet. Både barn och vuxna kan hoppa säkert i denna studsmatta. Alla hårda ytor är ordentligt vadderade så att man inte ska slå sig när man hoppar.

BERG Ultim har långa GoldSpring Solo-fjädrar vilket ger en härlig studs och en rolig upplevelse när man hoppar på studsmattan.

Bergs studsmattor är mycket populära och har blivit utsedda till bäst i test. Detta är en relativt billig studsmatta som är väldigt prisvärd. Du får mycket för pengarna. BERG Ultim är mycket slitstark och håller väldigt länge vilket passar dig som gillar att studsa mycket och länge.

Läs mer om BERG Ultim studsmatta här..

Share Button
Profilbild

Om Caroline Sandell

Väldigt upptagen trebarnsmamma och bloggare som gillar att testa nya produkter. Tränar crossfit och är utbildad personlig tränare.

Visa alla poster av Caroline Sandell →

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *