Bästa Bastu Tält med Kamin (Bäst i Test)

Bästa Bastu Tält med Kamin (Bäst i Test)

Här recenserar vi de bästa bastu tälten med kamin på marknaden 2023. Denna köpguide för bastutält hjälper dig att välja den perfekta portabla bastutältet. En bastu kan ge dig en mängd hälso- och friskvårdsfördelar. Dessutom känns de bara bra för trötta kroppar och ömma muskler. Men bastun på ditt lokala gym är förmodligen täckt av bakterier och packad med andra svettiga kroppar som du kanske inte vill gnugga dig mot bara för att svettas lite för dig själv. För de flesta känns det som en dröm att ha en bastu hemma. Men nuförtiden kan du få små bärbara bastur som kan köpas billigt och de tar inte mycket plats i ditt hem, din tomt eller i naturen. 

Portabel bastu tält

Med ett portabelt bastu tält med kamin kan du njuta av en bastu på din favoritplats vid sjön eller uppe på bergen med fantastisk utsikt. Att ha ett tält som man kan basta i är perfekt även på vintern. Detta bastutält går även att använda som värmestuga!

Fördelarna med en bastu

Tanken att en bastu kan avgifta är en myt, men det betyder inte att det inte finns många fördelar med en bastu. En bastu kan erbjuda fördelarna med förbättrad cirkulation, avslappnade muskler och lindring av ledvärk.Men det största fördelen är att det är så pass skönt att sitta i bastun, särskilt på vintern när det är kallt ute. Med ett portabel bastutält med kamin kan man ta med sig sin bastu på ryggen eller i båten för att ta sig till sin favorit plats för att bada bastu vid havet.

Bästa bastu tält med kamin 2023 (Bäst i test)

 1. Pumori Bastutält Terma-4 Paket med kamin & vattentank (Bästa bastutältet med kamin)
 2. Bastutält Terma-10 SAND inkl kamin (Liten och bra tältbastu med kamin)

Pumori Bastutält Terma-4 Paket med kamin & vattentank (Bästa bastutältet med kamin ”Bäst i test”)

Pumori Bastutält Terma-4 Paket med kamin & vattentank (Bästa bastutältet med kamin - Bäst i test)

Pumori bastutält ger dig flera olika möjligheter till att njuta av utomhusvistelser. Som namnet antyder kan du nyttja tältet för att basta och det är en bastu som du på ett smidigt sätt kan ta med dig till olika platser utomhus. Dessutom är du inte begränsad till att använda tältet endast för bastubad.

Packa med tält och kamin för att förgylla stunderna utomhus. I trädgården, i skogen, på båten eller annan plats nära en sjö eller annat vatten. Detta tält monteras upp på cirka 10 minuter och om du vill använda kaminen behöver du endast vänta ytterligare 30 minuter på att bastutältet är helt klart för användning.

Denna tältmodell står stadigt med kraftiga tältbågar i aluminium och med stormlinor, då det är kraftiga vindar. En stor modell där det får plats för 10-12 personer och det är även möjligt att dela av tältet i mitten, med eller utan användning av kaminer.

 • Motståndskraftigt tält för vind och fukt, med materialet Oxford polyester och med tältbågar i 13 mm aluminium
 • Plats för 10-12 personer
 • Använd som ett större tält eller två mindre, med plats för kamin i båda delarna
 • Ytterdörren kan stängas med både resårband och blixtlås
 • Temperaturen kan uppgå till 120 grader
 • Ingår både en kamin och en varmvattenberedare
 • Kaminen är i rostfritt stål och utrustad med lucka och gnistskydd
 • Takventil för kaminens skorsten på två olika platser
 • Två fönster som kan stängas med en gardin
 • Tältets vikt är på 20 kg och kaminens på 17 kg
Köp Pumori Bastutält Terma-4 Paket med kamin & vattentank från pnjakt.se

Bastutält Terma-10 SAND inkl kamin – ett stort fönster (2x2m) (Liten och bra tältbastu med kamin)

Bastutält Terma-10 SAND inkl kamin - ett stort fönster (2x2m) (Liten och bra tältbastu med kamin)

Detta bastutält ger möjligheten till att kunna basta i princip var man vill. Ta med dig tältet ut i naturen och njut av både att basta och vistas utomhus på olika platser. Eller kanske i närheten av en sjö eller annat vatten där du kan svalka dig emellanåt.

Bastutältet är smidigt att packa med för olika äventyr utomhus och tältet är designat för att monteras upp på cirka 10 minuter. Den medföljande kaminen behöver ungefär en halvtimme för att bli helt uppvärmd och om det önskas kan du värma upp mat på toppen av kaminen, under tiden den värms upp.

Tältet klarar starkare vindar tack vare tältbågar som är tillverkade i tjockare aluminium och tillhörande stormlinor som kan fästas för extra stabilitet. Tältets dörr fäster du med resårband, både för att stängningen ska vara enkelt utförd och för att underlätta om det skulle finnas behov för att ta sig ut från tältet snabbt och smidigt.

 • Slittåligt tält i Oxford polyester
 • Extra skydd mot vind och fukt, med krafitgare tyg nederst på tältduken
 • Snabb montering, cirka 10 minuter
 • Max temperatur på 120 grader och tältet rymmer 3-4 personer
 • Dörr som enkelt stängs och öppnas med resårband
 • Ett stort fönster på ena sidan, som även har en gardin
 • Starka tältbågar i 13 mm aluminium
 • Kamin i rostfritt stål, som har både gnistskydd och lucka
 • Öppna takventilen för att använda en skorsten
Köp Bastutält Terma-10 SAND inkl kamin från pnjakt.se

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela