Bästa elbil för barn (Bäst i test) Volvo, Mercedes, BMW

Bästa elbil för barn (Bäst i test) Volvo, Mercedes, BMW

Elbilar för barn har ökat i popularitet på senaste år och utbudet har blivit större. Det finns många olika typer av elbilar i flera välkända märken så som Volvo, Mercedes Benz och BMW. Elbilarna har dessutom många olika funktioner och häftiga detaljer som gör att de ser realistiska ut. Här listar vi bästa elbilen för barn i olika kategorier och prisklasser.

En eldriven bil för barn klassas som ett lekfordon och överstiger ej 6 km/h. Vissa elbilar för barn har fjärrkontroll som föräldrarna kan styra elbilen med när barnet är för liten för att styra bilen helt själv. Detta ökar tryggheten eftersom man kan bromsa eller svänga bilen med fjärrkontrollen om det skulle behövas.

Vilken eldriven barnbil ska man köpa?

Valet av barnbil påverkas av flera olika faktorer. Det finns riktigt lyxiga elbilar för barn med många häftiga funktioner och realistiska detaljer men dessa bilar är naturligtvis lite dyrare och budgeten spelar stor roll när man ska köpa en elbil. Därför listar vi även billiga elbilar för barn som är prisvärda även om de inte är lika bra som de dyrare modellerna.

Man bör även fundera på om elbilen ska ha plats för 2 barn så att det finns möjlighet att köra omkring med ett syskon eller en kompis. Om barnet är väldigt litet kan set vara smart att köpa en elbil med fjärrkontroll så att en förälder kan styra elbilen tills barnet klarar av att köra på egen hand.

Elbilar med gummidäck ger en mjukar och mer behaglig körning. Vissa elbilar har en stereo med stöd för musik eller en display med filmuppspelning vid instrumentpanelen. Det finns många roliga funktioner som en elbil kan ha!

Bästa elbilen för barn 2023 är:

  1. Nordic Roll Pickup 4WD – Eldriven Jeep för barn (Bäst i test)
  2. Volvo XC90 Kinetic – Prisvärd elbil för 2 barn
  3. Mercedes Benz XMX606 – Elbil för större barn
  4. Ford Ranger Monster Truck – Lyxig tvåsitsig elbil för barn
  5. BMW GT 12v – Elbil för barn med gummihjul
  6. Azeno Elbil Police – Prisvärd polisbil för två barn

Nordic Roll Pickup 4WD – Eldriven Jeep för barn (Bäst i test)

Nordic Roll Pickup 4WD - Jeep elbil för barn (Bäst i test)

Detta är en lyxig Eldriven Jeep för barn som är utsedd till bäst i test. Elbilen är mycket populär och har fått högsta betyg av användare. Elbilen är rymlig och har plats för 2 barn med säkerhetsbälte. Båda dörrarna är öppningsbara och det finns även en öppningsbar baklucka där man kan förvara sina prylar. Jeepen är lämpad för barn mellan 2-7 år.

Denna lyxiga elbil för barn har fjärrkontroll vilket innebär att en förälder kan styra bilen om det behövs. Det är mycket användbart när barnet är för litet för att kunna styra elbilen helt själv. En elbil med fjärrkontroll ger en ökad trygghet eftersom man kan vara beredd med fjärrkontrollen om bilen behöver bromsas eller om man behöver svänga åt sidan.

Man kan välja mellan fyrhjulsdrift eller tvåhjulsdrift genom att trycka på en knapp. Fyrhjulsdriften är bra att ha när man kör över terräng och jämnt underlag medans tvåhjulsdriften fungerar utmärkt på jämna underlag så som asfalt.

Man kan även lyssna på musik då elbilen har en musikanläggning med uttag för USB/SD/MP3.

När batteriet är fulladdat räcker det för att köra ca 40-60 min beroende på hur fullastad bilen är. Maxlasten för vad bilen klarar är ca 30 kilo.

Nordic Roll Pickup 4WD har många snygga och realistiska detaljer och är verkligen en elbil av hög kvalitet.

Specifikationer: Batteri: 12V10AH*1, Mått: 132*78*50cm , Hastighet: 3-5km/tim, LED-Lampor, portabel batteri

Bilen finns även i svart

Mer info..

Köp Nordic Roll Pickup 4WD billigt från Gardenstore


Volvo XC90 Kinetic – Prisvärd elbil för 2 barn

 

Volvo XC90 Kinetic - Elbil för barn, 2 sits

Volvo XC90 är en elbil med plats för två barn. Det är en riktigt snygg eldriven mini Volvo med många snygga och realistiska detaljer. Bilen är tvåsitsig med snygga mjuka säten i konstläder.

Hjulen har snygga exklusiva fälgar och EVA gummidäck som ger mjuk körning. LED ljus finns både fram och bak på bilen. Det finns ett stort förvaringsutrymme framtill under motorhuven. Man kan även styra elbilen med en fjärrkontroll vilket ger en extra trygghet när barnet är för litet för att klara av att köra på egen hand. Bilen ger ifrån sig ett tufft motorljud när den startas och självklart finns en MP3-ingång så att man kan lyssna på musik under åkturen. Interiören är mycket detaljrik med belysta instrumentpaneler och en stereo med stöd för Bluetooth, MP3, USB och SD.

Specifikationer: Toppfart ca: 5-6 km/h, Maxlast: 35 kg, Mått (LxBxH): 128 x 71 x 70 cm

Bilen finns även i vit färg.

Mer info..

Köp Volvo XC90 Kinetic från Jollyroom


Mercedes Benz XMX606 (Elbil för större barn)

Mercedes Benz XMX606 (Elbil för större barn)

Mercedes Benz XMX606 har en max-användarvikt på upp till 50 kg vilket gör den till en elbil för större barn. Elbilen har fjärrkontroll och kan styras av en förälder om det skulle behövas. Detta är en perfekt Mercedes elbil om man vill att barnet ska kunna använda sin elbil under lång tid utan att växa sig för stor.

Specifikationer: Hastighet: 2-8 km/h,  2 V batteri på 10 Ah. Max-användarvikt: 50 kg, ljus- och ljudeffekter samt MP3-uppspelare

Bilen finns i svart och röd färg.

Mer info..

Köp Mercedes Benz XMX606 till rea pris från hemfint.se


Ford Ranger Monster Truck – Lyxig tvåsitsig elbil för barn

Ford Ranger Monster Truck - Tvåsitsig elbil för barn

Detta är en riktigt påkostad och lyxig elbil för 2 barn. Bilen har många snygga detaljer och ser verkligen ut som en liten realistisk monster truck. Ford Ranger har stora mjuka gummidäck med rejäl fjädring viket är perfekt för terrängkörning. Sätet är gjord i mjuk konstläder och det finns både individuellt bälte och gemensamt bälte när man sitter två i bilen. Elbilen är lämpad för barn mellan 3-8 år.

Det finns häftiga strålkastarlampor framtill,baktill och ovanför sitsen. Bilen har även bra möjlighet till förvaring både baktill och framtill vid motorhuven. Det ingår även en fjärrkontroll som man kan styra bilen med när barnet är för litet för att köra själv.

Denna elbil håller mycket hög kvalitet och har många trevliga funktioner så som display med film och ljuduppspelning via, fjärrstyrning, växel spak vid ratten (fram och bak växel), LED belysning och både tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift.

Specifikationer: Max. användarvikt: 35 kg, Hastighet: 3-5 km/h, Motor: 4 x 35 W, 2x 12 V batteri på 7 Ah, MP3-uppspelare.

Elbilen finns även i röd färg

Mer info..

Köp Ford Ranger Monster Truck till rea pris från hemfint.se


BMW GT 12v – Elbil för barn med gummihjul

BMW GT 12v - Elbil för barn med Gummihjul

Denna elbil är gjort på licens från BMW så det är verkligen en naturtrogen och realistisk BMW elbil för barn. Den har många häftiga funktioner så som tuta, volymknapp, MP3-port och berättar-, undervisnings- samt vaggvisefunktion vilket är mycket uppskattat när barnet är litet. Elbilen har trepunktsbälte för ökad trygghet och LED-lampor både fram och bak. Båda dörrarna går att öppna.

Elbilen har EVA-gummihjul som ger en mycket behaglig åktur. Det medföljer även en fjärrkontroll så att bilen kan styras av en förälder när det behövs.

Specifikationer: Maxhastighet: 3-5 km/t, beroende på växel, Batteri: 12V7AH inkl. laddare 12V1000mA. Laddtid 8-12 timmar, Motor: 2×25 W, Maxanvändarvikt: 30 kg

Mer info..

Köp BMW GT 12v Elbil från Gardenstore


Azeno Elbil Police – Prisvärd polisbil för två barn

https://www.jollyroom.se/leksaker/elbilar-elfordon/bilar/azeno-elbil-police-svart

Här har vi en storsäljare för barn som vill åka runt med en polisbil. Elbilen har flera realistiska detaljer så som sirenljud och polislampor, det medföljer även en megafon. Polisbilen har två kraftfulla 12 V elmotorer och bakhjulsdrift. Elbilen har mjuka gummidäck med fjädring som ger en behaglig åktur även när underlaget är lite ojämnt. Man kan även styra elbilen med en medföljande fjärrkontroll.  Polisbilen passar barn från 3 år.

Elbilen har stöd för AUX, USB och SD-kort så att man kan lyssna på sin favoritmusik under färden.

Specifikationer: Maxhastighet: 3-4 km/h, Maxvikt förare 30 kg, vå 12 V elmotorer på bakdäcken, 12 V batteri

Mer info..

Köp Azeno Elbil Police billigt från Jollyroom


Se alla elbilar för barn..

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela