Köpa Bästa Elgrillen 2021! (Bäst i test)

Köpa Bästa Elgrillen 2021! (Bäst i test)
Share Button

En elgrill mycket enkel och smidig att använda när man ska grilla. Om man bor i en lägenhet som har balkong kan en elgrill vara ett bra alternativ för att ändå kunna grilla utomhus. En elgrill tar upp lite utrymme och är lätt att förvara, vilket är smidigt när man snabbt vill grilla. Det finns många elgrillar i olika prisklasser beroende på vad man behöver och har plats för.

Kolgrillar är kanske bättre när man har en trädgård, men om man får grilla på balkongen med tillstånd från värden eller bostadsrättsföreningen är elgrill ett bra alternativ. Med en elgrill kan man grilla enkelt och slipper också os och rök, eftersom de inte osar särskilt mycket. Det går också att justera temperaturen med termostaten och allt som behövs är ett eluttag. När man är på semester kan det också vara bra med en elgrill som är lätt att ta med på resan. Det finns också elgrillar för inomhusbruk, vilket kan vara användbart om man vill ha det. För att hitta bästa elgrillen så det är bra att kolla på olika alternativ först.

Vilken elgrill ska man köpa?

Innan man köper elgrill är det viktigt att tänka på vad den ska användas till, hur stor grillyta man vill ha och hur stor balkongen är. Det finns också elgrillar med stativ istället för bordsgrill om man hellre vill ha det. Det kan vara svårt att hitta den bästa elgrillen så det är bra att jämföra olika modeller innan köpet. Om man vill ha en elgrill med lock finns det också att köpa. Man kanske är ute efter en billig elgrill eller en stor elgrill med plats för mycket. En elgrill på ben kan också vara praktiskt om man har plats för det. Elgrillar för balkong är ett bra alternativ om vill ha en smidig modell. En elgrill av bordsmodell är också smidigt om man har en mindre balkong som man vill grilla på.

Nedan finns några bra modeller som passar för olika önskemål och vissa kan dessutom kompletteras med stativ, ställning eller vagn. Det är enkelt att grilla med hjälp av en elgrill och man får ett bra resultat eftersom många dessutom har en inbyggd termometer. Vissa säljs på kampanj eller är prissänkta just om man är sugen på att köpa en elgrill inför sommaren.

Bästa elgrillen 2021 är:

 

  1. Elgrill Pulse 2000 Weber med vagn – Bästa elgrillen 2021 (Bäst i test)
  2. Pulse 2000 Weber Elgrill bordsmodell (Bästa bordsgrillen)
  3. Elgrill Q2400 (Elgrill med stativ och lock)
  4. Elgrill Severin Sevo GT (Premium elgrill med lock)
  5. Elklotgrill Severin PG 8541 (Billig elgrill med stativ och lock)
  6. Portabel elgrill 2200 W (Billig och prisvärd bordsgrill)
  7. Elgrill OBH Nordica (Bra och billig elgrill)

Elgrill Pulse 2000 Weber med vagn – Bästa elgrillen 2021 (Bäst i test)

 

Elgrill Pulse 2000 Weber med vagn - Bästa elgrillen 2021 (Bäst i test)

Pulse 2000 el bordsgrill från Weber är en modern grill med väldigt bra grillegenskaper. Den har en inbyggd termometer som håller koll på maten via smartphone. Det går också att grilla med två olika temperaturer samtidigt. Elgrillen når snabbt upp till en hög temperatur och den har en digital display på elgrillens kontrollpanel som visar temperaturen. En röd lampa blinkar vid uppvärmning som slutar blinka vid rätt temperatur och har ett ljud som låter när det är klart. Den har ett porslinsemaljerat grillgaller i gjutjärn som gör att maten inte fastnar och behåller värmen så att den grillar perfekt. Den är lätt att rengöra och man slipper flammande lågor med hjälp av ett effektivt fetthanteringssystem. Elgrillen har en strömbrytare med inbyggd jordfelsbrytare. Storleken är 76 cm djup, 71 cm bred och 77 cm höjd.

Vagnen ger en praktisk arbetshöjd och är lätt att flytta vid behov. Grillen har ett praktiskt avtagbart sidobord som ger extra utrymme vid grillningen. Du kan placera sidoborde till vänster eller höger om grillen.

Detta är en fantastisk och påkostad elgrill för den kräsne med alla funktioner man kan önska sig. Den enda nackdelen är att det är en relativt dyr elgrill som kanske inte alla har råd med.

Mer info..

Köp Elgrill Pulse 2000 Weber med vagn från gardenstore.se eller hultens.se


Pulse 2000 Weber Bordsgrill (Bästa elgrillen för balkong)

Pulse 2000 Weber Bordsgrill (Bästa elgrillen för balkong)

Pulse 2000 el bordsgrill från Weber är samma grill som ovan fast utan vagn. Denna grill är perfekt för dig som endast behöver en grill utan någon extra vagn som tar upp plats. Har man trångt på balkongen passar det bättre med en bordsgrill som man placerar direkt på bordet istället för på ställningen. Denna modell är dessutom lite billigare så man sparar en slant.

Mer info..

Köp  Pulse 2000 Wever bordsgrill från hultens.se


Weber Elgrill Q2400 (Bra och prisvärd elgrill med stativ och lock)

 

Weber Elgrill Q2400 (Bra och prisvärd elgrill med stativ och lock)

Elgrill Q2400 med stativ och lock från Weber är en grill av hög kvalitet som ger både indirekt värme och passar bra för långtidsstekning. Den är enkel, bekväm och är lätt att använda när man inte får grilla med öppen eld. Det är den största av Webers elektriska modeller och grillytan passar för upp till fyra personer. Det finns plats för många olika typer av rätter och gjutjärnsgallret är tvådelat, vilket ger flera möjligheter om man också vill använda en stekpanna samtidigt. Den har 2200 Watt en grillyta 55 x 39 cm med en lock och balja i aluminium. Stativitet följer med och den har en steglös värmereglering.

Mer info..

Köp Elgrill Q2400 från gardenstore.se


Elgrill Severin Sevo GTS (Mycket prisvärd elgrill med lock)

Elgrill Severin Sevo GTS 500 grader (Mycket prisvärd elgrill med lock och stativ)

Elgrill Severin Sevo GT är en premium modell som ger exakt värme och 500 graders grilleffekt för den bästa grillytan. Med en OLED-display kan man välja temperatur från 80-500 grader. Dubbla termometrar visar värmen på köttet och ger kontroll över grillningen. Det går också att använda en timer och elgrillen är lätt att rengöra med löstagbara delar. Man slipper det värsta stekoset och grillen har en snabb uppvärmning på 10 minuter. En reflektorbricka ger perfekt värmefördelning och locket passar vid slow cooking. Elgrillen har också vunnit priset Best of the best i BBQ2020-kategorin. Effekten är 3000 W och det finns en inbyggd termostat. Elgrillen har dubbla värmeelement och en grillyta på 41,4 x 24 cm. Grillytan är gjord av massivt stål med en safe touch yta och en sladd på 2 meter. Elgrill Severin Sevo GTS går också att få med lock och vagn.

Mer info..

Köp Elgrill Severin Sevo GT från gardenstore.se eller cervera.se


Elklotgrill Severin PG 8541 (Billig elgrill med stativ och lock)

Elklotgrill Severin PG 8541

Severin är en elklotgrill som gör att det är enkelt att grilla utan kol och gasol. Grillplattan är 41 cm och har en keramisk non-stick beläggning. Den har en effekt på 2000 W som ger en snabb och jämn uppvärmning. Den kan också användas som bordsgrill och har ett lock med termometer så det är lätt att hålla en jämn temperatur. Det går snabbt att göra en måltid och grillen står stadigt på ett stativ. Elgrillen har fått mycket goda recensioner av användare och är ett perfekt alternativ för dig som har låg budget.

Mer info..

Köp Severin elklotgrill från Gardestore


Portabel elgrill  2200 W (Billig och prisvärd bordsgrill)

Portabel elgrill  2200 W (Billig och prisvärd bordsgrill)

En portabel elgrill på 2200 W som är lätt att ta med och enkel att bära. Den kan lätt användas på balkongen, uteplatsen eller i trädgården och osar mindre än en kolgrill. Den är kraftfull elgrill som ger en snabb grillning när man har tillgång till ett eluttag. Elgrillen har en inbyggd termometer och är gjord av emaljerad stålplåt som gör att den är hållbar. Den står emot värme bra och ger skydd mot rost och repor. Grillgallret är gjort av gjutjärn och har ett lock med termometer som ger ett perfekt grillresultat. Den har också ett bärhandtag och låsbart lock som underlättar vid förflyttning. Grillytan är 52 x 38 cm för bra plats och den väger 14 kg. Den är lätt att ta med på camping eller flytta i trädgården.

Mer info..

Köp portabel elgrill 2200 W till reducerat pris från Clas Ohlson


Elgrill OBH Nordica (Bra och billig elgrill)

Elgrill OBH Nordica (Bra och billig elgrill)

Elgrill OBH Nordica är en Optigrill med Initial är en billig kontakrgrill som gör att man kan grilla hela året. Den har dubbelsidig grillning och parallella grillplattor. Elgrillen mäter tjockleken på det som ska grillas automatiskt vilket ger rätt tid och temperatur. Den har också sensorer och avancerad teknik för det bästa grillresultatet. Temperaturen kan ställas in manuellt vilket underlättar grillningen. Den har 6 olika tillagningsprogram för olika råvaror och indikatorn bestämmer tillagningstemperaturen. Elgrillen grillar dubbelt på en 600 cm2 yta och passar för 2-4 personer. Det finns också en manuell funktion med 4 inställbara temperaturer för grönsaker och frukt. Det är enkelt att göra rent grillen eftersom den har nonstickbelagda grillplattor och ett stort dropptråg som också klarar maskindisk. Effekten är 2000 W och storleken är 39,9 x 36,9 x 22,9 cm med en vikt på 5,71 kg. Det är en portabel elgrill som lätt går att flytta när det behövs med en 0,8 m lång kabel.

Elgrill OBH Nordica är en prisvärd elgrill som har fått mycket höga betyg av användare.

Mer info..

Köp Elgrill OBH Nordica från netonnet.se


Se alla elgrillar..

 

Share Button
Profilbild

Om Leif Åman

Är en författare och livslång jägare från Härnösand som älskat naturen och outdooraktiviteter sedan barnsben. Favoritvapnet är älgstudsaren som han alltid har med sig på jaktrundan.

Visa alla poster av Leif Åman →

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *