Fotmassageapparat (Bäst i test) – Elektrisk Fotmassage Maskin

Fotmassageapparat (Bäst i test) - Elektrisk Fotmassage Maskin

En fotmassageapparat kan vara ett bra alternativ om man har ont i fötterna. Då det finns många olika modeller som passar olika bra beroende på önskemål kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Det kan vara svårt att veta vilken fotmassageapparat som är bäst i test, men vi har läst recensioner och jämfört tester för att hitta den fotmassageapparat som är bäst i test. Den bästa fotmassageapparaten beror såklart på vad man är ute efter, men det finns många olika varianter i olika prisklasser som kan passa alla behov.

När man har gått långt en hel dag kan fötterna bli trötta och ömma, men med en fotmassage apparat kommer blodcirkulationen igång igen. De elektriska fotmassageapparaterna som finns idag ger en bra massage hemma och har blivit väldigt populära på sista tiden. Det finns både avancerade fotmassage maskiner, öppna fotmassagemaskiner eller fotmassagemaskiner med många olika funktioner. En elektrisk fotmassageapparat kan vara ett effektivt sätt att enkelt kunna få en fotmassage utan att behöva gå till en fotmassör. Beroende på vad man har för budget, vilka funktioner man vill ha och vilken storlek som får plats finns flera olika alternativ som kan passa bra. Nedan finns några modeller som passar olika önskemål och prisklasser. Fotmassagemaskinerna har fått bra kundrecensioner och många är bästsäljare eller bäst i test.

Bästa fotmassageapparat 2021 är:

1. Flowfeet (Bästa fotmassageapparaten – Bäst i test)
2. Trendfeet (Bra fotmassageapparat med värme)
3. Vidaxl Medisana (Populär och prisvärd fotmassageapparat)
4. Cirkulationstrimmare 121 CT (Billig fotmassage maskin)


Flowfeet (Bästa fotmassageapparaten – Bäst i test)

Flowfeet (Bästa fotmassageapparaten - Bäst i test)

Flowfeet är en premiumprodukt för fotmassage som ökar blodcirkulationen och underlättar för trötta och ömma fötter. Den har tre program och styrkenivåer där man kan välja vilken typ av behandling man vill ha för fötterna. Fötterna belastas med 700 ton varje dag som väger lika mycket som 15 långtradare. Det är viktigt att ta hand om sina fötter eftersom de bär upp hela kroppen varje dag. Den elektriska fotmassage apparaten masserar, värmer och kramar fötterna. Behandlingen kan anpassas beroende på vilka problem man har. Flowlite Flowfeet behandlar hälsporre, kalla, trötta och svullna fötter. Den ger både avslappning och ökat välbefinnande för hela kroppen samtidigt som den åtgärdar specifika problem. Fotmassageapparaten passar dig som vill ha en avancerad fot massage maskin som har blivit utsedd till bäst i test.

Teknisk specifikation

Vikt: 6,5 kg Storlek: 45x40x27 cm Färg: Svart Kraftförsörjning: input- AC 100-240v – 50/60Hz – output DC 12v/2.5A Effekt: 30 watt Lampor: infraröd Certifikat: CE & ROSH

Mer info…

Köp Flowfeet från flowlife.com


Trendfeet (Bra fotmassageapparat med värme)

Trendfeet (Bra fotmassageapparat med värme)

Trendfeet fotmassör är en fotmassageapparat med infraröd värme som ökar blodcirkulationen och ger klassisk knådning och lufttryck. Den har djupgående infraröd värme, zonterapi, klassisk knådning och lufttryck som stimulerar reflexpunkter och ökar blodcirkulationen. Zonterapi eller reflexologi är en gammal behandlingsform som ska kunna bota besvär i kroppen genom att aktivera självläkning. Ett tryck stimulerar olika reflexpunkter på fötterna som motsvarar olika organ som ska lindra magproblem, ryggsmärtor och huvudvärk. Zonterapi kan också hjälpa kroppen att balansera blodtryck och blodsocker, avlägsna slaggprodukter och förstärka immunförsvaret.

Om vissa punkter i fötterna smärtar kan det finnas obalans kroppen som TrendFeet rättar till. Den infraröda värmen värmer upp leder och muskler under massagen för maximal verkan. Blodflödet ökar och blodcirkulationen kommer igång och när nytt syrerikt blod ökar känns fötterna mindre ömma och spända, vilket också är bra för hela kroppen och hälsan. Massagen ger avslappning och ökar väl måendet genom att stimulera produktionen av det läkande  oxytocin hormon. Det minskar stress, ångest, depression och smärta. Fotmassören hjälper både fötterna och främjar en bättre hälsa och ett ökat välbefinnande. Om man vill ha en riktigt bra fotmassage med värme hemma är denna ett bra alternativ.

Teknisk specifikation

Vikt: 6 kg Storlek: 47x27x26 cm Färg: Vit, Zonterapi: ja Infraröd värme: Ja

Mer info…

Köp Trendfeet från trendrehab.se


Vidaxl Medisana (Populär och prisvärd fotmassageapparat)

Vidaxl Medisana (Populär och prisvärd fotmassageapparat)

Vidaxl Medisana FM 888 är en fotmassageapparat som ger en skön massage som minskar smärta, ökar blodcirkulationen och ger en känsla av välbefinnande. Fotmassage apparaten passar extra bra om man sitter, står eller går hela dagen och motverkar ömma eller trötta fötter. Fotmassage maskinen använder sig av shiatsu fotmassage och tryckmassage på toppen och sidorna av fötterna. Den ger en avslappnande fotmassage och ett ökat välbefinnande. Det passar bra om man vill ha en populär och prisvärd fotmassageapparat.

Teknisk specifikation

Färg: Vit Material: Plast Storlek: 41,7 x 35,7 x 22,4 cm Strömförsörjning: 220-240 V~, 50/60 Hz Effekt: 50 W Intensiva fotmassage program: 2 valbara massagetyper Shiatsumassage: På fotsula och häl Kompressionsmassage: På fotens ovansida och sidor Max skostorlek: 12,5 (UK herr)/46 (Euro) Färg: Vit

Mer info…

Köp Vidaxl Medisana från Traningsmaskiner


Cirkulationstrimmare 121 CT (Billig fotmassage maskin)

Cirkulationstrimmare 121 CT (Billig fotmassage maskin)

Cirkulationstrimmare 121 CT är en billig fotmassage maskin med justerbar styrka, TENS-plattor ingår och blodcirkulationen förbättras. Fotmassageapparaten ger en smärt lindrande TENS behandling för både fötter och ben. Den har en ställbar styrka med 48 nivåer och 9 olika program. Det ingår en fjärrkontroll för att styra behandlingen. Fotmassageapparaten levereras med två strömkablar, fyra TENS plattor för knä, höft, rygg, nacke och axlar samtidigt som fötterna behandlas. Det är en smärtlindrande behandling som används inom sjukvården och sjukgymnaster.

Behandlingen ger oftast inga biverkningar utan elektriska impulser sänds ut som blockerar smärtan i området. Kroppens endorfiner och egna morfin frisätta och smärtlindringen blir kvar flera timmar efteråt. Fotmassageapparaten har ett lätt program med snabba impulser som känns i fötterna och en kombination av kraftiga som känns i benen. Den är användbar vid smärta i fötter eller ben, restless legs, domnande ben, åderbråck eller neuropati i fötter och ben. TENS får dock inte användas av barn, om man pacemaker eller cancer och får inte komma i kontakt med vatten. Fotmassageapparaten passar bra om man vill ha en billig fotmassage maskin med flera massage varianter.

Teknisk specifikation

Vikt: 2 kg Storlek: 35 × 11 × 36 cm Färger: Blå och Vit Tillbehör: Tens plattor, instruktionsbok och fjärrkontroll Strömförsörjning: 230 v

Mer info…

Köp Cirkulationstrimmare 121 CT från Trendrehab


Varför ska man köpa en fotmassageapparat?

Fotmassageapparaterna kan minska smärtorna i specifika områden, öka blodcirkulationen och ge en allmän känsla av välbefinnande. Om man har olika typer av problem kan en fotmassage göra att man slappnar av efter mycket stående och gående. Ny forskning visar också att fotmassage påverkar hälsan och väl måendet i hela kroppen på flera sätt. Det gör att fotmassage räknas som friskvård och omfattas av friskvårdsbidraget. En professionell fotmassage gör att det är enkelt att kunna njuta hemma utan att behöva gå till en fotmassör. Det är bra om man vill spara tid och kunna ta en fotmassage när som helst.

En fotmassageapparat med värme ger både avslappning och väl befinnande. Det är ett bra hjälpmedel för att underlätta behandlingen av olika typer av besvär i fötter och ben, men också hela kroppen om det behövs. Fötterna bär upp hela kroppsvikten varje steg och blir lätt överansträngda. De är oftast instängda i skor hela dagen och sitter också längst från hjärtat och får mindre blodcirkulation. Det är därför inte så konstigt att man kan få ont i fötterna efter en hel dag.

Köpa fotmassageapparat på nätet

Om man ska köpa en fotmassageapparat på nätet är det bra att passa på när det är rea eller kampanj för att få det bästa priset. Man slipper också gå runt i affärer och leta efter den rätta modellen, vilket kan vara svårt att veta och ta tid. Det sparar tid att beställa på nätet och många leverantörer har flera olika leveransalternativ. Många leverantörer tävlar också om att kunna erbjuda det bästa priset, så det är lätt att hitta det billigaste alternativet. När man har hittat den bästa fotmassage maskinen i test efter sitt behov kan man känna sig tryggare med sitt val. Flera elektriska fotmassage apparater som är bäst i test på nätet är också billigare att köpa online än i butik.

 

Dela

Om Caroline Sandell

Väldigt upptagen trebarnsmamma och bloggare som gillar att testa nya produkter. Tränar crossfit och är utbildad personlig tränare.

Se alla artiklar av Caroline Sandell →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *