Bästa Fyrhjulingen (ATV) 2023 – Bäst i test! (Köpguide)

Bästa fyrhjuling - ATV (Bäst i test)

Funderar du på att köpa en fyrhjuling? Fyrhjulingar blir allt mer populära och det finns ett stort utbud av olika modeller och märken att välja mellan. Det kan vara svårt att veta vilken man ska köpa eftersom så många att välja mellan. Vilken fyrhjulig är egentligen bäst och vilken passar just dina behov? Vi har jämfört fyrhjulingar i olika modeller och prisklasser så att du enklare ska kunna välja bästa fyrhjulingen för just dig.

En fyrhjuling är ett terrängmotorfordon eller en motorcykel med fyra hjul som oftast används för att köra i terrängen. Fyrhjulingen är ett bra hjälpmedel vid arbete och skogsbruk. Detta fordon kan också kallas för ATV (All Terrain Vehicle) eller quad. I Sverige är terrängkörning tillåtet endast för nyttotrafik såsom skogsbruk eller jordbruk även på egen mark. Man kan även köra på vägar med en fyrhjuling om den är vägregistrerad. En ATV är bra att ha på gården och de är även roliga att köra med!

Vilken ATV ska man köpa?

När man ska köpa en ATV bör man fundera på vad man ska använda fyrhjulingen till. Det bör man veta eftersom man måste registrera en ATV beroende på vad den ska användas till. Fyrhjulingen måste registreras som terrängmotorfordon, traktor, motorcykel, moped eller lekfordon efter användningsområde och utförande.

 • En terrängreggad ATV är ett arbetsredskap med fyra hjul som är registrerat som terrängfordon med en tjänstevikt på max 400 kg.
 • En mopedregistrerad ATV kan klassas som en moped I med en maxfart på 45 km/h eller moped II med en maxfart på 25 km/h.
 • En traktorreggad ATV kan dra andra fordon och behöver en kopplingsanordning för det. Den får köras i max 40 km/h som traktor A och traktor B får köras i högre hastighet.
 • En kvadricykel är ett fordon med fyra hjul som är registrerat som motorcykel (MC reggad fyrhjuling). En fyrhjuling kan klassas som motorcykel om den väger max 450 kg utan last .Man måste alltid använda hjälm vid körning.

Det är viktigt att registrera sin ATV och att följa de regler som gäller för en fyrhjuling. Om ATV ska användas som ett motorredskap för att flytta saker eller utföra diverse arbete behövs B-körkort för motorredskap klass I och AM-körkort klass II. Klass I får köras i max 50 km/h och klass II får köras i max 30 km/h.

Ett lekfordon har elmotor och är avsedd för barn upp till 14 år och maxfart är då 6 km/h. Se bästa fyrhjuling för barn

Vilken ATV är bäst?

När man ska köpa en ATV eller fyrhjuling är det bra att tänka på vad den ska användas mest till. Det kan vara bra att jämföra den bästa fyrhjulingen eller ATV för det ändamål man har. Fyrhjulingen kan vara bäst för väg, i skogen eller terrängen. Här listar vi vilken fyrhjuling som är bäst i test i olika kategorier beroende på användningsområde och prisklass.

Det kan vara svårt att veta vilken ATV som är bäst och vilken ATV man ska köpa så det är därför bra om man gör vissa jämförelser innan köpet. Lyckligtvis har vi gjort jobbet åt dig och är är listan över bästa fyrhjulingen i olika prisklasser och modeller,


Bästa fyrhjulingen 2023 är:

 1. Elektrisk Fyrhjuling 2200 W – Army (Bäst i test – Bästa ATV 2022)
 2. ATV Viarelli Hunter 200L (Mycket bra och kraftfull fyrhjuling)
 3. CF Moto 520 EFI EPS (Bästa fyrhjuling för skogsbruk)
 4. ATV Viarelli Hunter 150cc (Bra och kraftfullt fyrhjuligt)
 5. Suzuki KingQuad 750 XP Fyrhjuling 2021  (Lyxig ATV)
 6. ATV X-Pro Worker 150cc (Bra och prisvärd arbets-ATV)
 7. Viarelli Agrezza 250cc (Bra racing fyrhjuling)
 8. X-Pro Quad 150cc (Billig och bra sport ATV)

Elektrisk Fyrhjuling 2200 W – Army (Bäst i test – Bästa ATV 2023)

Elektrisk Fyrhjuling 2200 W - Army (Bäst i test - Bästa ATV 2022)

En fyrhjuling som kan användas på vägar om den registreras som en moped klass I är Hecht 59399. Den har en stark 2200 W elektrisk motor som drivs med 72V/52 Ah. Uppladdningstiden är 8-15 h och maxhastigheten är 45 km/h. Elmotorn kopplas direkt till drivaxeln för enkelt underhåll. På en LED-display visas fart och laddningsstatus. Fyrhjulingen är automatisk med en växel fram och bak och har ett nyckellöst lås med en fjärrkontroll. Framhjulen har trumbromsar och bakhjulen har skivbromsar. Det finns lastytor både fram och bak med en maxvikt på 120 kg. Den har också draganordning för bogsering av mindre släp. Den är tyst och utsläppsfri och kan köras ungefär 70 km på en laddning. Fyrhjulingen är 184 cm lång, 116 cm bred och 110 cm hög och väger 205 kg. Den har också ett inbyggt stöldlarm. Den måste ha registreringsskylt och körkort behövs för körning.

Köp Fyrhjuling 2200 W – Army på hemfint.se


ATV Viarelli Hunter 200L (Mycket bra och kraftfull fyrhjuling)

ATV Viarelli Hunter 200L (Bäst i test - Bästa ATV 2022)

Vältestade Viarelli Hunter 200 L har fått bevisa sin kraft på olika sätt. Med en fyrtaktsmotor och en motoreffekt på 7.3 kW lovar den ordentlig kraft redan från start. Med en god kombination av grova däck på 22”, med en bredd på 220 mm, kommer du att få god nytta av denna rejäla maskin. Vare sig den kommer arbeta på en gård, köras i olika terränger eller tas fram på landsvägen.

Med den automatiska växellådan och en elektrisk start är den lätt att hantera. Den är dessutom stabil på olika underlag, tack vare de grova tåliga däcken. Fordonets ram har gjorts stabil för att underlätta körningen i högre fart och i olika terränger. Med hydrauliska dämpare både bak och fram blir det mer behagligt att köra på ojämna eller sliriga underlag.

 • Fyrtaktsmotor på 178 cc
 • Avgasröret placerat under sadeln för att inte stötas mot stenar eller annat
 • Lättare att hantera med automatisk växellåda och elektrisk start
 • Grova däck på 220 mm som ger bra fäste på alla underlag
 • Både halv- och helljus
 • Kort bromssträcka på alla underlag med stora bromsok fram och bak
 • Stor display som tydligt visar all information som behövs
 • Ett kraftpaket på 197 kg som kan bära med sig 100 kg

Köp Viarelli Hunter 200 L från motorsweden.se


CF Moto 520 EFI EPS (Bästa fyrhjuling för skogsbruk och arbete)

CF Moto 520 EFI EPS (Bästa fyrhjuling för skogsbruk och arbete)

CF Moto 520 EFI EPS är en bra fyrhjuling för skogsarbete. Med sin förfinade fjädring, bekväma sits och förbättrade svängradie är den utformad för att klara av arbete i tät skog. Dess kraftfulla motor och förbättrade chassi ger tillräckligt med styrka och stabilitet för att hantera utmaningarna i skogsområden.

Med tanke på dess tekniska specifikationer, inklusive den kraftfulla motorn på 495cc och bränslesystemet EFI, förväntas CF Moto 520 EFI EPS leverera tillförlitlig och effektiv prestanda.

Tillägget av en industriellt godkänd vinsch och dragkrok gör att du kan hantera olika arbetsuppgifter och transportera material i skogen. CF Moto 520 EFI EPS är utrustad med servostyrning (EPS), vilket gör styrningen smidig och responsiv, vilket är viktigt vid arbete i skogsområden där man kan möta hinder och trånga utrymmen.

CF Moto 520 EFI EPS är en pålitlig och mångsidig fyrhjuling som är väl lämpad för skogsarbete. Dess egenskaper och funktioner gör att den kan hantera utmaningarna och ge dig en bekväm och effektiv arbetsupplevelse i skogsmiljöer.

Köp CF Moto 520 EFI EPS  från soderstroms.nu


ATV Viarelli Hunter 150cc (Bra och kraftfullt fyrhjuligt)

ATV Viarelli Hunter 150cc (Bra och kraftfullt fyrhjuligt)

Ett kraftfullt fyrhjuligt fordon på 6.8 kW motoreffekt med en 4-takts motor på 150cc, som du med hjälp av grova stora däck kan utmana på olika underlag. Den är enkelt att hantera, genom att den startas elektriskt och körs med en automatlåda.

Bromsarna består av stora bromsskivor och enkelkolvsok fram och bak, vilket lovar en kort bromssträcka. Även på underlag som kan vara sliriga på grund av väta eller smuts. Körningen blir behaglig på både jämna och ojämna underlag, tack vare utrustning av hydrauliska dämpare.

Även under körning i högre farter lovas väldigt god stabilitet, med stöd av stålramen som har gjorts extra robust. Avgassystemet får bättre skydd från stenar, grenar eller annat som kan komma i vägen under körningen, genom att det har fått sin placering precis under sadeln.

 • En fyrtaktsmotor som är luftkyld
 • Kraftfull motor med effekt på 6.8 kW och 9.8 Nm i vridmoment
 • Avgassystem skyddas med sin placering under sadeln
 • Enkel elektrisk start och körs med en automatlåda
 • Grova 21” däck med en bredd på 220 mm
 • Egen vikt på 155 kg och kan bära med sig upp till 150 kg
 • Tankas med 95/98 blyfri, upp till 9 liter
 • Hydrauliska skivbromsar fram och bak
 • Behaglig sittställning i en skumdämpande upprätt sadel

Köp ATV Viarelli Hunter 150cc från motorsweden.se


Suzuki KingQuad 750 XP Fyrhjuling 2021 (Lyxig ATV)

 

Suzuki KingQuad 750 XP Grön Fyrhjuling 2021

Suzuki KingQuad 750 XP är en nyutkommet värstingmaskin av högsta kvalitet. Denna ATV ger en bra balans mellan praktisk användning och avkopplande fritidskörning. Det passar lika bra för gårdsskötsel och lantbruk som offroad eller snöröjning och jakt. Chassit ska ge komfort under långa körpass och vara lättkörd i olika typer av terräng. För att klara detta modifierades framfjädringen, styrsystemet, servo styrsystemet, bakre stabilisator, ramen m.m. Dragkapaciteten har ökat med 150 kg i jämförelse med de tidigare modellerna vilket ökar dragkapaciteten med 33 %. Fyrhjulingen har utmärkt stabilitet rakt fram, är lätthanterad och säker i svängar, utmärkt chassiprestanda vid körning i grov terräng och gör det mindre stötigt för föraren i sadeln. Motorn är lätthanterad med ett brett varvtalsregister och gör att det passar för lantbruk, offroad och jakt. Det är en 4-taktsmotor med en cylinder  med 722 kvcm i volym. Den är vattenkyld och har ett bränsleinsprutningssystem. Suzuki KingQuad 750 XP finns i flera olika färger.

Fyrhjulingen har en automatisk centrifugalkoppling. Storleken är 219 cm lång, 127 cm bred och 128 cm hög med en vikt på 331 kg. Den har dubbla A-armar med justerbara stötdämpare. Fyrhjulingen har serverstyrning och skivbroms bak.

Köp Suzuki KingQuad 750 XP Fyrhjuling 2021 på soderstroms.nu


ATV X-Pro Worker 150cc (Bra och prisvärd arbets-ATV)

ATV X-Pro Worker 150cc (Bra och prisvärd arbets-ATV)

En fyrhjuling som kommer med mycket kraft, utan att utmana din budget allt för mycket. Du startar den enkelt med ett elektriskt system och behöver sen inte tänka på att justera växlarna, med tanke på att dess växellåda är automatisk. Den är lätt att hantera redan från start och det finns tre olika lägen på växellådan.

Förser dig med både nytta och nöje under årets alla årstider. Med hjul på 8” och grova mönster fås bra grepp oavsett vilket underlag som det körs fram på. Bromssträckan blir kortare än med en del andra liknande fordon, med stöd av dubbla trumbromsar där framme och hydraulisk skivbroms där bak.

En reglerbar gas gör att denna fyrhjuling kan fungera bra för både nybörjare och vana förare. Bra fäste på olika underlag, bra bromsar och det finns plats för förvara saker både fram och bak under körningen. Finns dragkrok om det skulle behövas kopplas till ett släp. Fyrhjulingen finns även i svart färg.

 • Luftkyld fyrtaktsmotor och med en effekt på 8 hk
 • Med dubbla trumbromsar fram och hydraulisk skivbroms bak fås snabb respons av bromssystemet
 • Automatisk växellåda med tre lägen: fram, neutral och back
 • Inbromsning styrs enkelt via styret, både på höger och vänster sida
 • Tumgas som kan regleras i olika steg
 • Rekommenderad minimiålder på föraren: 10-12 år

Köp ATV X-Pro Worker 150cc från motorsweden.se


Viarelli Agrezza – 250cc – (Bästa motorcross ATV)

 

Viarelli Agrezza - 250cc Billig ATV - Fyrhjuling

En billig ATV som kan användas för lek är Viarelli Agrezza. Den är en imponerande och kraftfull Quad med en 4 takts luftkyld bensinmotor med en cylinder. Den ger mer kraft och effekt än vad som behövs och ger en lustfylld körning även för erfarna crossförare. Det är den bästa fyrhjulingen i skogen eftersom den klarar av hård terräng. Fyrhjulingen har ett vridstyvt chassie, låg vikt och bra bromsar samt flera viktiga anpassningar för att klara hård körning. Det är en rolig racingmodell som är tålig för en motorcrossbana.

Viarelli Agrezza är en maskin med hög prestanda som ger mycket kraft, har stora hjul, bra effekt, stark ram och en avancerad fjädring. Med en kraftfull stående 4 takts-motor från Honda ger den bra prestanda, bottendrag och toppeneffekt. Motorn är gjord av Loncin som är känd för hög kvalitet, slit-tålighet och effektuttag. Motorn har 17 HK som ger en god acceleration och avgasröret har ett kraftigt men dämpat ljud och värmeskölden skyddar benen från hettan Quaden startas med en knapptryckning och växellådan är manuell med koppling och 4 växlar fram och 1 växel bak. Växlingen sker med foten vilket ger full kontroll. Kedjedriften ser till att optimal kraft förs till den överdimensionerade bakaxeln.

Billig och bra budget ATV

Detta är en perfekt fyrhjuling för dig med låg budget som vill kunna köra racing! Framhjulen är 10 tum och ger en optimal styrförmåga och stabil gång även i kurvor. Bakhjulen är 9 tum som ger ett vridmoment och bett för att passa för dåligt underlag.

Grova däck ser till att greppet finns med kraft och köregenskaper även vid svåra vägförhållanden. Dubbla skivbromsar fungerar även när det är vått och lerigt. Ventilerade bromsskivor och enkelkolvs  ger bra bromskraft för att passa motorkraften. Tuffa underlag kräver bra fjädring och fyrhjulingen har därför en luftassisterad hydraulisk dämpning och hydraulisk stötdämpning bak. Den kan justeras efter underlag för en optimal dämpning på alla typer av underlag. Ramen är vridstyv men stabil som klarar av ojämnheter och håller kraften i marken för att få bra däckfäste.

Quaden har en kraftig O-rings kedja som fördelar kraften och har en 4-1 växellåda. Modellen är sportigt kompakt och man sitter lätt framåtlutad med bra rörelseutrymme. Sadeln av gummi foam ger en stadig och komfortabel placering. Materialet är slittåligt för smuts och väta. Med stora fotpinnar i taggat stål med skyddsnät finns det plats för fötterna. Den har dubbel belysning och bakbelysning med LED teknik.

Köp Viarelli Agrezza 250cc på motorsweden.se


X-Pro Quad 150cc (Billig och bra sport ATV)

X-Pro Quad 150cc (Billig och bra ATV)

Här har du en sportquad med en fyrtaktsmotor på 150 cc, som rekommenderas att köras av de från en ålder på 10-12 år. Den är framtagen för att vara lätt att hantera i kurvorna och det är även möjligt med att reglera gasen i vissa lägen. På så vis kan den bli mer betryggande för nybörjare i olika åldrar.

Rejäla sportiga däck som ger bra fäste på underlaget, även där det råder grus eller annan typ av rörligt underlag. Med grova mönster i däcken och ett slitstarkt chassi fungerar denna sportquad finfint att användas året runt.

Smidig körning med automatisk växellåda, så det räcker med att fokusera på gas, broms och styrning. Skyddsplåtar under motor och bakaxel, för att förhindra att grenar eller annat ska kunna skada maskinen. Tillsammans med ett tåligt chassi och stötfångare kan maskinen köras fram med ett väldigt bra skydd.

 • Luftkyld fyrtaktsmotor på 150 cc
 • Elektrisk start och med kick
 • Bromsar med trumbroms fram och med hydraulisk skivbroms bak
 • Lätthanterlig med en manuell växellåda och reglerbar gas
 • Framtagen för att kunna användas året runt
 • Sportiga grovmönstrade däck ger bra fäste, även på lösa underlag som grus och snö
 • Motståndskraftigt chassi och stötfångare
 • Bra belysning fram och bak

Köp X-Pro Quad 150cc från motorsweden.se


Köpa ATV –  Vilken fyrhjuling ska man köpa? (Köpguide)

Det är svårt att utnämna en fyrhjuling som är bäst eftersom det beror lite på vad man är ute efter och hur man har tänkt att använda sin ATV. Är man ute efter en fyrhjuling för arbete och skogsbruk kan det vara en bra ide att köpa en kraftfull ATV av hög kvalitet. Dessa fyrhjulingar är ganska dyra men det kan vara en bra investering eftersom de är så användbara och gör arbetet mer effektivt. Ska man använda fyrhjulingen mycket är kvaliteten avgörande. Den behöver vara slitstark och ha en kraftfull motor med hög dragkapacitet.

Vill man köpa en fyrhjuling att köra runt med för skojs skull så är kraven på fyrhjulingen inte lika höga och man kan köpa en billig ATV med härliga köregenskaper. Eftersom man inte använder fyrhjulingen dagligen i arbetet så behöver man inte en lika slitstark ATV och man kan köpa en fyrhjuling av lite lägre kvalitet vilket innebär att fyrhjulingen också är billigare.

ATV märken

De flesta märken som tillverkar fyrhjulingar är välkända för att tilverka motorcyklar och andra typer av kraftsportutrustning utöver fyrhjulingar. De stora, mest kända ATV-tillverkarna är: Honda, Polaris, Can-Am och Yamaha. Dessa fyra märken erbjuder en rad modeller och prisklasser – såväl som både ungdoms- och vuxenmodeller – för att tilltala en mängd olika kunder. Andra anmärkningsvärda märken i detta segment inkluderar Kawasaki, Kymco och Suzuki, som alla har erfarenhet av tvåhjuliga fordon tillsammans med olika nyttofordon och kraftfull sportutrustning.

Borde du köpa en ATV?

Att köpa till en ATV i garaget är kul och spännande, men du bör först fråga dig om det är rätt typ av motorfordon för dig. Oavsett om du jämför ett potentiellt ATV-köp med en annan typ av fordon, som en UTV, eller om du överväger en ATV på sina egna meriter, bör du ha följande faktorer i åtanke.

En ATV är ett bra val om du räknar med att du i första hand kommer att åka själv eller med en passagerare. En ATV placerar passageraren bakom operatören, så om du föredrar att sitta bredvid varandra kanske en ATV inte är det bästa valet för dig, och du bör överväga en UTV istället.

Kostnaden är en annan faktor för att välja en ATV. ATV:er är vanligtvis billigare än UTV:er, men det varierar naturligtvis, baserat på faktorer som märke, modell och specifikationer. En UTV tenderar också att kosta mer eftersom de har säkerhetsfunktioner som rullburar och säkerhetsbälten. Så om säkerhet är en prioritet, kanske en ATV inte är rätt för dig. Om du dessutom vill modifiera ditt fritidsfordon med funktioner som specialiserad belysning eller fjädring med högre prestanda, kanske en ATV inte är rätt för dig, eftersom UTV tenderar att ha bättre alternativ inom detta område.

Om du vill ha ett smidigt och snabbt fordon som är roligt att köra, tillgängligt till relativt låga priser och som inte behöver göra mycket tung bogsering eller bärgning, kan en ATV vara det rätta valet. Det finns riktigt bra och kraftfulla fyrhjulingar som klarar att dra tung last och som fungerar utmärkt för arbete i skogen eller på gården.

Fördelar med en fyrhjuling
 • Massor av märken och modeller att välja mellan
  Ungdoms- och vuxenmodeller är lättillgängliga
 • Priserna tenderar att vara billigare än liknande typer av kraftfulla sportfordon, såsom UTV
 • Bra för ensamanvändare
 • Bra för rekreation eller lätta arbetsuppgifter (dragning eller bogsering)
 • Mycket kul att rida
Nackdelar med en fyrhjuling
 • Färre funktioner än UTV
 • Mindre säker än UTV, med färre inbyggda säkerhetsåtgärder
 • Få alternativ för anpassning eller modifiering
 • Kan inte åka med en passagerare sida vid sida
 • Inte idealisk för tungt arbete
ATV priser – Vad kostar en fyrhjuling?

De flesta av de stora ATV-märkena erbjuder modeller som börjar på cirka 50.000 eller mindre, men ju mer du är villig att spendera, desto fler alternativ har du. Det finns ett större utbud av modeller på 80.000-90.000 och uppåt, med märken som tenderar att landa på runt 110.000 kreller så. Vill man ha en riktigt bra och kraftfull ATV för arbete så ligger riset på straxt över 100.000 kr men vill man ha en vanlig fyrhjuling för fritidsaktiviteter så kan man komma mycket billigare undan.

Som sagt, de dyrare modellerna ger mer kraft och funktioner än de flesta behöver; om du är en oerfaren förare eller inte planerar att använda din ATV för nyttoarbete, behöver du inte dessa möjligheter och funktioner.

Om du betalar mer för en ATV får du i första hand större motorer med fler hästkrafter, vilket i sin tur ökar dragkapaciteten och körglädjen. Dyrare modeller kan också innehålla funktioner som bekvämare säten med mer stoppning, kraftiga lastställ och avancerad belysning fram och bak. Fyrhjulingen kvalitet är dessutom avgörande för stryktålighet och hållbarhet.

Billiga fyrhjulingar (Budget ATV)

Om du klarar dig med basmodell och måttliga hästkrafter kan du enkelt få en ny ATV från ett välrenommerat märke för runt 50.000 eller 60.000, även om erfarna körare som använder fyrhjulingen i arbetet förmodligen kommer att vilja budgetera med ett par tusen mer för att få en modell med mer kraft.

Ska du däremot använda din fyrhjuling för att köra racing med eller för att köra till affären eller ploga lite snö på uppfarten finns det billigare varianter att välja på. Man kan komma riktigt billigt undan om man köper X-Pro Quad 150cc. Det finns även fyrhjulingar för barn som klassas som lekfordon och dessa är naturligtvis mycket billigare.

Vilka specifikationer ska man kolla efter?

Även om det kan finnas några extremvärden i båda ändarna av sortimentet, har ATV:er som för närvarande finns på marknaden i allmänhet en- eller tvåcylindriga motorer, med slagvolym mätt i kubikcentimeter eller ccs. Som du ser i ATV-modellerna som markeras i den här guiden är de flesta kraftfulla arbetsfyrhjulingar minst 500 cc, men vanligtvis mindre än 1000 cc. Den billigaste modellen X-Pro Quad har 150 cc och den kraftfullaste CF Moto 1000 har straxt under 1000 cc.

Alla tillverkare ger inte officiella hästkraftsbetyg för sina ATV:er, men när de tillhandahålls kan du förvänta dig att se dem tvåsiffrigt, i intervallet 30-50 hästkrafter för de flesta modeller. Växlingen kan vara manuella eller automatiska; detta är definitivt en punkt som potentiella köpare kommer att vilja överväga noggrant och överväga både nuvarande och önskade kompetensnivåer. Oavsett vilken typ av växellåda du föredrar har du massor av alternativ från en mängd olika stora märken. Bränslekapaciteten är en annan faktor som varierar från modell till modell, men i allmänhet mäter en ATV:s tank mellan 3-5 liter. Det har även blivit populärt med elektriska fyrhjulingar som är både miljövänliga och tysgående. Med en elektrisk ATV är det viktigt att batteritiden är så hög som möjligt om man ska åka långt.

Om du är intresserad av att använda din nya ATV för olika typer av arbete så ska du vara uppmärksam på nyttolasten och dragkapaciteten, eftersom dessa kan variera kraftigt. Vissa tillverkare, som Yamaha, delar till och med upp sin ATV-modell i sport- och nyttounderkategorier.

Funktionerna varierar stort och ökar när din budget ökar. Dyrare modeller tenderar att erbjuda fördelar som tunga lastställ, prestanda eller specialupphängningssystem och halogen- eller LED-belysning. Tänk även på hur du vill registrera  din fyrhjuling. Läs mer om vägregistrerad ATV


Se alla fyrhjulingar..

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela