Gasolgrill – Bästa Gasolgrillen 2022! (Bäst i test)

Gasolgrill - Bästa Gasolgrillen 2021(Bäst i test)

Om man köper en gasolgrill är det enkelt att grilla året runt i olika väder och vind. Den går enkelt att tända utan braständare och kol. Gasolgrillen tänds istället snabbt med en knapptryckning och värmen styrs av en klassisk värmeregulator. På så sätt kan man avgöra hur tillagningen ska ske genom att ställa in exakt temperatur. Gasolgrillarna finns i flera modeller, storlekar och med en eller flera brännare som kan anpassas efter användningsområde och prisklass.

Det går enkelt att grilla utan att smaken påverkas med hjälp av rätt glöd och temperatur. Med en effektiv gasolgrill kan man enkelt bjuda på en festmåltid när som helst i veckan. Gasolgrillen går snabbt att göra i ordning och måltiden blir lätt att förbereda.

Vilken gasolgrill är bäst?

Det kan vara svårt att hitta den bästa gasolgrillen eller veta vilken gasolgrill som är bäst i test. Om man gör jämförelser av olika modeller innan blir det lättare att veta vilken man ska köpa. Man kanske behöver en prisvärd, liten eller bästa budget gasolgrill. Med en bärbar eller portabel gasolgrill går det lätt att flytta grillen där den ska användas. Det finns också kombinerade gasol och kolgrillar som kan vara ett alternativ om man vill kunna variera. Genom att kolla olika tester av gasolgrillar är det lätt att hitta den bästa modellen för sitt behov. Det är också bra att köpa en gasolgrill av ett känt märke för att säkerställa kvaliteten exempelvis Weber, Landmann eller Broil King. Det finns också rostfria gasolgrillar som klarar olika typer av väder.

Vilken gasolgrill är bäst?

Om man vill hitta en bra billig gasolgrill eller den billigaste gasolgrillen finns det flera bra budget modeller. Några tips när man köper gasolgrill är att se över användningsområde, egenskaper och storlek. En mindre gasolgrill passar bättre till balkong, husvagn eller camping, men på en uteplats eller altan kanske det finns plats för en större modell. Det finns också gasolgrill för inbyggnad, en rund gasolgrill, gasolgrill med sidobrännare eller gasolgrill med pizzaugn, se även bästa pizzaugn 2022.

En gasolgrill med stekhäll eller kokplatta skapar fler möjligheter för matlagningen och gör att man inte bara kan grilla med den. Vissa modeller har också röklåda som kan användas vid rökning. Nedan finns några gasolgrillar i olika prisklasser som har blivit utsedda till bäst i test och många av dessa är också på kampanj just nu.

Bästa gasolgrillen 2022 är:
  1. Weber Genisis II E-310 (Bäst i test 2022)
  2. Weber gasolgrill Q-1200 (Portabel gasolgrill – Bäst i test)
  3. Imperial 590 Gasolgrill (Lyxig gasolgrill i rostfritt stål)
  4. Weber Genesis II SP-435 (Exklusiv gasolgrill)
  5. Weber Genisis II E-410 GBS (Stilren gasolgrill med många finesser)
  6. Landmann gasolgrill Triton PTS 4,0 (Gasolgrill av hög kvalitet)
  7. Portalbel gasolgrill (Billig gasolgrill med två brännare)

Weber Genisis II E-310 (Bästa gasolgrill 2022)

Weber Genisis II E-310 (Bästa gasolgrillen)

Weber Genisis II E-310 gasolgrill har blivit utsedd till bästa grill i premiumsegmentet 2021 och har fått mycket höga betyg. Med ett GS4 grillsystem av hög prestanda, smart iGrill 3-kompabilitet och porslinsemaljerat GBS-grillgaller i gjutjärn ger den en lyxig grillning. En infinity tändare gör att brännare tänds snabbt och 3 brännare ger optimal värmefördelning. Flavorizer Bars ger grillsmak med köttsaft och fett som droppar ner och förångas. Fetthanteringssystemet leder bort fettet automatiskt. Ett porslinsemaljerat gourmet BBQ system och grillgaller i gjutjärn passar alla GBS-insatser. Gasolgrillen har en öppen vagn med utrymme för förvaring och ett fällbart sidobord som sparar utrymme. Storleken är 74 cm djup, 145 cm bred och 120 cm hög.

Mer info..

Köp Weber Genisis II E-310 från Hultens.se


Weber Gasolgrill Q-1200 (Bästa Portabla gasolgrillen)

Weber gasolgrill Q-1200 (Bästa Portabla gasolgrillen)

Weber gasolgrill Q-1200 i svart är en smidig, bärbar och lyxig gasolgrill med två ihopfällbara sidobord som kan användas för förberedelse och förvaring. Den har fått högt betyg i olika tester och är utnämnd till bäst i test hos kockhuset 2021 och har utsetts till bästa budget gasolgrillen. Gasolgrillen blir uppvärmd på några minuter och passar bra för mindre köttbitar. Med en bärbar grill är det lätt att grilla på semestern med båt eller husvagn för att enkelt göra i ordning en middag. Sidoborden är perfekta att förvara utrustning och råvaror på som kan sedan vikas ihop för att spara plats.

Ett högre lock gör grillningen bättre med indirekt värme. Locket har också en termometer som håller koll på temperaturen i grillen och gör matlagningen enkel och effektiv. En långpanna med stekgaller gör det enkelt att grilla med indirekt värme. Med en större gasolflaska kan man få en bra vardagsgrill och elektronisk tändning gör tändningen enkel. Storleken är 104 cm bred, 60 cm hög och 48 cm djup med en grillyta på 42,5 x 32 cm.

Mer info..

Köp Weber gasolgrill Q-1200 från Hultens.se


Imperial 590 Gasolgrill (Lyxig gasolgrill i rostfritt stål)

Imperial 590 Gasolgrill (Lyxig gasolgrill i rostfritt stål)

Imperial 590 Gasolgrill i stål har en 5 Dual-Tubebrännare och effekt på 16 kW. Det är en lyxig och stor gasolgrill från Broil King. Det ingår en sidobrännare i gjutjärn på 2,7 kW, rotisseribrännare 4,4 kW och Premium rotisseriset. Med kraftiga tvåsidiga grillgaller i gjutet rostfritt stål, belysning i grillugnen, tändknapp i rostfritt stål och upplysta vred som visar värmeläget. Gasolgrillen har ett lock och en grillbox i rostfritt stål/gjuten aluminium, tre utdragbara lådor och ett skåp. Storleken är 125 cm hög, 175 cm bred och 63 cm lång och grillytan är 81×49 cm.

Detta är gasolgrillen för dig som vill ha det allra bästa oavsett pris!

Mer info..

Köp Imperial 590 Gasolgrill till reducerat pris från Cervera.se


Weber Genesis II SP-435 (Exklusiv gasolgrill)

Weber Genesis II SP-435 (Exklusiv gasolgrill)

Weber Genesis II SP-435 gasolgrill i rostfritt stål med GBS galler har fyra brännare, en stor matlagningsyta, ett högpresterande grillsystem GS4 och iGrill-kompatibel. Den har ett slutet förvaringsskåp, sidobrännare och kraftig bryningsbrännare. Sear-Station är en kraftfull brännare som ger snygga grillränder och GS4 gör grillningen enklare. Infinity tändningen tänder brännarna snabbt och Flavorizer Bars ger grillsmak med köttsaft och fett som droppar ner och förångas. Fetthanteringssystemet leder automatiskt bort fett och den är iGrill 3-kompatibel. Ett porslinsemaljerat gourmet BBQ system grillgaller i gjutjärn passar alla GBS-insatser. En Tuck-Away värmehylla viks ner för enkel förvaring. Storleken är 74 cm djup, 165 cm bred och 120 cm hög.

Mer info..

Köp Weber Genesis II SP-435 från Hultens.se


Weber Genisis II E-410 GBS (Stilren gasolgrill med många finesser)

Gasolgrill Weber Genisis II E-410 GBS (Bra gasolgrill)

Gasolgrill Weber Genisis II E-410 GBS är en stilren grill med fyra brännare och ett högpresterande GS4 grillsystem. Infinity-tändningen gör att brännarna tänds snabbt och gasolgrillen har en perfekt värmefördelning. Flavorizer Bars ger maten grillsmak när kött och fett droppar ner och förångas. Fetthanteringssystemet leder automatiskt bort fett, den är iGrill 3-kompatibel och har ett porslinsemaljerat gourmet BBQ system grillgaller i gjutjärn som passar alla GBS insatser. En elegant öppen vagn ger plats för grillredskap. Gasolbehållaren är lättåtkomlig och det finns bra förvaringsutrymme i vagnen. Gasolgrillen har sex integrerade redkapskrokar som gör att grillredskap kan förvaras smidigt. Storleken är 73,66 cm bred, 119,38 cm hög och 165,1 cm lång med en vikt på 86,18 kg.

Mer info..

Köp Weber Genisis II E-410 GBS till reapris från Gardenstore.se


Landmann gasolgrill Triton PTS 4,0 (Gasolgrill av hög kvalitet)

Landmann gasolgrill Triton PTS 4,0 (Gasolgrill av hög kvalitet)

Landmann gasolgrill Triton PTS 4,0 har hög kvalitet och en stor grillyta med hopfällbara sidobord som spar plats. Med ett kraftigt galler av emaljhärdat gjutjärn och PTS-system har den extra bra värmeegenskaper. Fyra rostfria brännare och ett värmeisolerat lock med gavlar av formgjuten aluminium. Den har också en integrerad termometer i locket och Piezo-tändning. Både varmhållningsgallret och flametamers är är porslinsemaljerade för god hållbarhet. Ett Power Thermal Spreading-system fördelar värmen. Gasolgrillen har emaljerad grillskål, verktygskrokar, förvaringsskåp med dörrar och 4 låsbara hjul. LED-belysning i grillens vred underlättar grillning på mörka kvällar. Materialet är stål, gjutjärn och aluminium med färgen är svart.

Mer info..

Köp Landmann gasolgrill Triton PTS 4,0 till kampanj pris från Cervera.se


Portalbel gasolgrill (Billig gasolgrill med två brännare)

Portalbel gasolgrill (Billig gasolgrill med två brännare)

En portalbel gasolgrill med 2 brännare som är prisvärd, liten och effektiv med grillyta av gjutjärn som håller värmen. Den har en kompakt design med handtag och kan användas på balkongen, i husvagnen eller husbilen. En gasolflaska i campingformat kan köpas till för att enkelt kunna ta med på utflykten. En termometer ger ett bra grillresultat, materialet är emaljerad stålplåt som är hållbart, emaljlacken ger värme och skyddar mot repor och rost. Det går enkelt att ta med grillen dit man vill med ett smidigt bärhandtag. Grillytan är 52 x 38 cm vilket gör att det finns mycket plats trots den smidiga storleken. En reduceringsventil kan köpas till, effekten är 5 kW och vikten är 15 kg.

Mer info..

Köp portalbel gasolgrill från clasohlson.com


Se alla gasolgrillar..

 

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *