Bästa grill för balkong (Vilken grill får man ha på balkong?)

Bästa grill för balkong (Vilken grill får man ha på balkong?)

När man ska grilla på balkongen är det viktigt att vara försiktig så att det inte händer en olycka. Grillen bör inte stå i närheten av något brännbart material, det måste gå att släcka och man får inte elda avfall. Grillen bör stå stadigt långt från husväggen, brännbart material och annat. Det är bra att ha vatten i närheten så man kan släcka om det behövs. Hyresvärden bestämmer vilka regler som gäller för grillning på balkong. Träkolsgrillar rekommenderas inte utan det är bättre att använda en el grill. Gasolgrill bör inte användas på inglasade balkonger och man bör välja en grill som passar för ändamålet.

Vilken grill får man ha på balkong?

Vilken grill får man ha på balkong?

Det finns ingen lag om att man inte får grilla på balkongen, men många husvärdar förbjudet det i ordningsreglerna. Man får grilla på balkongen utan att störa grannar med röken som uppstår. Vissa tider kan det också vara eldningsförbud. En el grill är bra då den avger mindre rök och passar bra på balkongen. Man bör tänka på att ta hänsyn till sina grannar när man grillar på balkongen. Om du ska köpa en grill till balkongen finns några alternativ nedan som kan passa bra.

När man köper en grill på nätet kan man också få det bästa priset då många har kampanjer. Det är också enklare då man får den hemkörd och slipper leta i en butik. Om man vill köpa en grill till balkongen finns det många olika modeller. Det kan vara svårt att hitta den bästa, jämföra priser själv och gå igenom tester som tar tid. Med den här guiden kan du snabbt hitta en grill som passar bra för din balkong oavsett vilken typ av grill du är ute efter.

Bästa grill för balkong 2023

  1. Pulse 2000 elgrill med ställning Weber (Lyxig elgrill för balkongen)
  2. Gasolgrill Loger Champion 4G (Gasolgrill för större balkong – Bäst i test)
  3. Grill Med Skorsten Loger Alaska (Grill med skorsten för balkong)
  4. Kolgrill Boretti Barilo 2.0 (Kolgrill med lock till balkongen)
  5. OptiGrill+ bordsgrill OBH Nordica (El grill för balkongen)

Pulse 2000 elgrill med ställning Weber (Lyxig elgrill för balkongen)

 

Pulse 2000 elgrill med ställning Weber (Lyxig elgrill för balkongen)

Pulse 2000 är en modern elektrisk grill från Weber med fantastiska grillegenskaper. Den har en inbyggd iGrill termometern som håller koll på maten med en smartphone. Dual Zone system gör att man kan grilla med två olika temperaturer samtidigt. De kommer snabbt upp i hög temperatur med en digital display på elgrillens kontrollpanel som visar temperaturen. En integrerad iGrill termometer ansluts via iGrill appen för att se innertemperaturen på maten med smartphonen. En röd lampa blinkar när elgrillen värms upp och vid rätt temperatur slutar lampan att blinka med en ljudsignal då grillen är färdig att användas. Elgrillen har ett porslinemaljerat grillgaller i gjutjärn som gör att maten inte fastnar och håller värmen med perfekt grillning på Pulse. Den passar bra om man vill ha en stadig grill för balkongen.

Specifikationer: Färg: Svart Bredd: 112 cm Höjd: 146 cm

Köp Pulse 2000 från Hultens

Gasolgrill Loger Champion 4G (Gasolgrill för större balkong – Bäst i test)

Gasolgrill Loger Champion 4G (Gasolgrill för större balkong - Bäst i test)

Loger Champion 4G gasolgrill med fyra brännarna ger en stor grillyta och sidobrännaren gör att man kan tillaga tillbehör samtidigt. Bäst i test anser att ”Loger Champion 4G är en premiumgrill med stort, luftigt lock som ger gott om utrymme och bra luftflöde. Under locket ryms allt från pizza till gjutjärnsgryta. Lockets form gör att värmen rör sig fritt vilket ger ett jämnt grillresultat.” Den har fyra brännare i rostfritt stål med hög kvalitet för en jämn värmefördelning.

Grillgallret är gjort av emaljerat stål som är hållbart med lång livslängd. Sidohyllan kan användas för mat och andra tillbehör. Det finns hängare för grillredskap och grytvantar. Fyra robusta och låsbara hjulen ger en enkel förflyttning. Under grillen finns ett skåp med luckor för förvaring. Den passar bra om man vill ha en lyxig gasolgrill till balkongen som har blivit utsedd till bäst i test. Se bästa gasolgrillen 2023

Specifikationer: Brännare: Rostfritt stål Grillgaller: Gjutjärn med emaljbeläggning Värmehylla: Stålgaller med emaljbeläggning Lock: Stål med svart pluverlackering, dubbla lager Värmeutjämnare: Kallvalsat stål, porslinsemaljerat Material: Rostfritt stål 430 Fodral: Stål, dubbla lager; inre lagret är emaljbelagt stål, och yttre lagret är pulverlackerad stål Sidohylla: Rostfritt stål 430 Sidohylla, dekoration: Rostfritt stål med svarta detaljer av plast. Skåpsluckor:  Stål med svart pulverlackering, dubbla lager. Skåp: Stål, matt svart pulverlackerad Hjul: 4st, tillverkade av gummi och stål (låsbara) Effekt: 17,5kW

Köp Loger Champion 4G från Gardenstore

Grill Med Skorsten Loger Alaska (Grill med skorsten för balkong)

Grill Med Skorsten Loger Alaska (Grill med skorsten för balkong)

En eldstad med skorsten går perfekt att använda som grill och den praktiska skorstenen gör att du slipper få en rökfylld balkong när du eldar eller grillar. Fördelen med denna typ av grill är att den har flera olika användningsområden. Du kan använda den som en värmekälla med ved och man kan enkelt flytta den de justerbara hjulen. Grillen passar bra om man vill ha en grill som inte avger så mycket rök på balkongen.

Specifikationer: Grillgaller: Förkromat stål Skorsten: Rostfritt stål Justerbara hjul Enkel att använda Minimalt med rökutsläpp Flera användningsområden Grillyta/Tillagningsyta: 47×47 cm

Köp Grill Med Skorsten Loger Alaska från Gardenstore

Kolgrill Boretti Barilo 2.0 (Kolgrill med lock till balkongen)

Kolgrill Boretti Barilo 2.0 (Kolgrill med lock till balkongen)

Den populära kolgrillen Barilo har uppdaterats för en ännu bättre grillupplevelse. Grillen har förbättrat luftflödessystem och pulverlackeringskvalitet, integrerade gångjärn, temperaturkontroll med inbyggd termometer i huven. Den har en stor tillagningsyta som passar bra för grillfester. Det är en väldigt populär kolgrill som passar perfekt för indirekt grillning. Den har tre flyttbara kolrack för rätt temperatur, två gjutjärnsgaller och en gjutjärnsplåt. Stålväggarna med värmebeständiga handtagen med ytbehandling och snygg design. Man kan laga förrätter, huvudrätter och desserter på Barilo för en perfekt smakupplevelse.

Specifikationer: Vikt: 43,5 kg Bredd: 52 cm Höjd: 107 cm Längd: 105 cm Färg: Svart Grillyta: 84 x 41 cm. Typ av grill: Grilltunna

Köp Kolgrill Boretti Barilo 2.0 från Gardenstore

OptiGrill+ bordsgrill OBH Nordica (El grill för balkongen)

OptiGrill+ bordsgrill OBH Nordica (El grill för balkongen)

Optigrill+ med snackbricka skapar matlagningsmöjligheter och ger perfekt grillresultat varje gång. Bordsgrillen har sensorer som mäter maten för ett perfekt resultat med sex automatiska tillagningsprogram för tillagning av hamburgare, fågel, smörgås, korv, rött kött och fisk med fyra manuellt inställda temperaturnivåer. Indikatorn visar tillagningsgraden för köttet för blodigt, medium eller genomstekt. Den passar bra om man vill ha en mindre elgrill för balkongen.

Specifikation: Material: Non-stickbeläggning, aluminium Sladdlängd: 0,8 m Skötselråd: Plattorna tål diskmaskin. Effekt: 2180 watt

Köp OptiGrill+ bordsgrill  från Cervera

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *