Bästa Grillen Till Båten (Kolgrill & Gasolgrill på Båt)

Bästa Grillen Till Båten (Kolgrill & Gasolgrill på Båt)

Om man vill hitta den bästa grillen till båten är en bärbar kolgrill eller gasolgrill ett bra alternativ. En liten gasolgrill till båten blir snabbt varm och temperaturen kan enkelt justeras, medan en kolgrill till båten kan ta lite längre tid att bli varm men en del föredrar det ändå. När man ska ta med grillen är det bra med en bärbar och portabel grill som passar bra på båten. Man kanske vill ha en liten grill som inte tar så mycket plats, en grill med stor grillyta eller kunna göra ordning maten snabbt och enkelt.

Denna guide hjälper till att hitta en bra grill till båten oavsett vad man letar efter. Vi har läst igenom recensioner och gått igenom tester för att hjälpa dig att välja rätt oavsett behov. En grill som ska användas på båten måste vara stadig, säker, lätt att ta med, enkel att använda och ändå inte ta för stor plats då det kan vara begränsat med utrymme. Det är extra viktigt att man är noggrann med säkerheten när man grillar på båten så att det inte händer en olycka.

Man bör tänka på att ha skydd från vind och att vågor snabbt kan komma medan man grillar. Det gäller att vara försiktig, säkerhetsmedveten och använda en stadig grill på båten. När man köper en grill till båten på nätet kan man få det bästa priset på olika kampanjer och många leverantörer har också fri frakt. Det underlättar då man slipper springa runt i butiker och leta efter en modell som passar och jämföra själv vilket tar tid. Oavsett om man vill ha en kolgrill eller gasolgrill finns några modeller att välja på nedan.

Bästa grillen till båten 2022 (Bäst i test)

  1. Bärbar gasolgrill Napoleon TQ285 (Portabel gasolgrill till båten)
  2. Q1000 gasolgrill svart Weber (Liten gasolgrill till båten)
  3. Kolgrill LotusGrill Rökfri Antracit XL (Liten rökfri kolgrill till båten)
  4. Hibachi Grill (Modern och bra båtgrill)
  5. Bärbar Kolgrill Weber Go-Anywhere (Bärbar kolgrill till båten)

Bärbar gasolgrill Napoleon TQ285 (Portabel gasolgrill till båten)

Bärbar gasolgrill Napoleon TQ285 (Portabel gasolgrill till båten)

Napoleon TQ285 är en bärbar gasolgrill som är lätt att ta med på båten, stranden, sommarstugan eller på utflykten. Det är en kraftfull gasolgrill i smidig storlek och högt lock. Den är lätt att använda, har smidiga lösningar för att kunna transportera och en bra grillprestanda som gör att den är pålitlig att använda. Den är stadig och ett bra val om man vill ha en pålitlig gasolgrill till båten. Jämför gasolgrillar här (Bäst i test)

Teknisk specifikation: Bredd: 61 cm Djup: 49 cm Höjd: 35 cm Färg: Blå Tillagningsyta: 54 x 37 cm Totaleffekt: 4.1 kW Grilltyp: Camping Regulator: Ja Viktiga egenskaper: Bärbar och liten

Köp Bärbar gasolgrill Napoleon TQ285 från Gardenstore

Q1000 gasolgrill svart Weber (Liten gasolgrill till båten)

Q1000 gasolgrill svart Weber (Liten gasolgrill till båten)

Q1000 gasolgrill svart Weber är en bärbar och smidig grill som passar bra om man ska ut på sjön med båten. Den är liten nog för att kunna tas med men ändå stor för att snabbt kunna tillaga en måltid oavsett var man befinner sig. Den är ett bra val om man vill ha en portabel gasolgrill för båten som inte tar så mycket plats. Q1000 gasolgrill är med på listan över bästa portabla gasolgrillen 2022. Grillen är även den mest prisvärda gasolgrillen 2022.

Teknisk specifikation: Färg: Svart Material: Gjutjärn Bredd: 41 cm Längd: 72 cm

Köp Q1000 gasolgrill svart Weber från Hultens

Kolgrill LotusGrill Rökfri Antracit XL (Liten rökfri kolgrill till båten)

Kolgrill LotusGrill Rökfri Antracit XL (Liten rökfri kolgrill till båten)

LotusGrill XL har en unik design och funktion som gör att den nästan är helt rökfri. Fettet droppar inte på kolen under grillningen och då undviker man mycket rökutveckling och dåliga ämnen. Den har ett inbyggt ventilationssystem med bälgeffekt som gör att den kan användas på ett par minuter. Värmen kan regleras med en ratt och innerskålen och gallret kan enkelt rengöras efteråt.

Grillen är säker med en sluten kolbehållare som låser fast grillgallret. Det gör att varm kol inte ramlar ur grillen om den skulle ramla. Den har en innerskål och en utsida som gör att grillen inte kan bli så varm att man bränner sig utanpå. en är gjort av i 100% återvinningsbara material av stål och plast. En smidig väska gör det lätt att ta med grillen på båten. Den passar bra om man vill ha en säker kolgrill med speciell design och funktion. Se test & recension av LotusGrill 

Teknisk specifikation: Grillytan: 43,5 cm i diameter Höjd: 23,5 cm Vikt: 9,8 kg Grilltyp: Bärbar kolgrill Höjd: 25,7 cm Form: Rund Färg: Antracitgrå Viktig egenskap: Rökfri

Köp Kolgrill LotusGrill Rökfri Antracit XL från Gardenstore

Hibachi Grill (Modern och bra båtgrill)

Hibachi Grill (Modern och bra båtgrill)

Hibachi Grill är en modern bordsgrill från Japan av populära Kamado Sumo som är gjord av diatomitlera. Den lagrar och utstrålar värme som ger ett saftigt och mört kött. På grillens framsida kan man justera ventilationen, reglera värmen och tillagningstemperaturen. Det är en stor grill med en grillyta på 40 x 23 cm. Man kan flytta grillen även om den är varm med ett smidigt stativ. Det är en liten grill för båten som bordsgrill eller på utflykten. Den skulle användas inomhus från början med japanskt Binchotan-kol så den klarar inte regn utan måste skyddas. Undersidan av grillen kan ge mycket värme så den måste stå på ett värmetåligt underlag vid grillning. Den är ett bra val om man vill ha en modern bordsgrill till båten, men också är beredd att vidta vissa säkerhetsåtgärder.

Materialspecifikation: Diatomitlera och rostfritt stål Längd: 45 cm Bredd: 24 cm Höjd: 17 cm

Köp Hibachi Grill från Cervera

Bärbar Kolgrill Weber Go-Anywhere (Bärbar kolgrill till båten)

Bärbar Kolgrill Weber Go-Anywhere (Bärbar kolgrill till båten)

Bärbar Kolgrill Weber Go-Anywhere är en smidig och praktisk brikettgrill som passar perfekt när du vill grilla på båten eller utflykten. Den kan enkelt tas med och få plats i båtens förvaringsutrymme och kan användas på både direkt och indirekt värme. Grillytan är 41 x 25 cm och stålben som låser locket. Grillen har nylonhandtag, värmesköld på handtaget och grillens botten, porslinsemaljerat lock och balja. Den passar bra när man vill kunna laga en måltid smidigt på båten eller utflykten.

Det är en mångsidig grill för att grilla kött, kyckling, fisk eller grönsaker på direkt och indirekt värme. Storleken och designen gör att man enkelt kan lägga undan den när den inte används och locket har plats för grilltillbehör. Det är en bra båtgrill när man vill ha många grillmöjligheter, men ändå kunna ta med den och förvara enkelt.

Teknisk specifikation: Grillyta: 41 x 25 cm Mått: 36,9cm x 53.4cm x 31cm Primär grillyta: 42 x 26 cm Bränsletyp: Briketter Glasfiberförstärkta nylonhandtag: 1 Rostskyddade aluminiumspjäll: 4

Köp Bärbar Kolgrill Weber Go-Anywhere från Gardenstore

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *