Bästa keramiska grillen – Kamado Grill (Bäst i test)

Bästa keramiska grillen 2021! (Bäst i test)

En keramisk grill är ett bra alternativ om man har gott om plats och inte behöver flytta grillen så ofta. Det keramiska materialet ger både isolering och effektivitet för både höga och låga temperaturer som passar både för grillning och rökning. Keramiska grillar gör att råvarorna behåller saftigheten och fuktigheten bättre än en vanlig grill som ger mer smak. Det behövs inte ett högt luftflöde genom grillen eftersom keramiken är isolerande. Värmen isoleras istället av keramikkonstruktionen och möjliggör grillning utan att det behövs så mycket kol.

Det går att grilla på låg temperatur redan vid 100 grader, vilket kan vara bra om det behövs för vissa råvaror. Det är bra att tänka på att en keramisk grill är tyngre än en vanlig grill så den är jobbigare att flytta, fast det finns också hjul på de större modellerna.

Keramisk grill green egg - Äggformad grill

En keramisk äggformad grill ser just ut som en ägg grill i formen. De keramiska grillarna finns i färgerna svart, röd eller grön så kallad “Green Egg” keramisk grill. Kamado grillen är utnämnd till bäst i test och Kamado Sumo maxi är nästan självrengörande med en hög kvalitet på keramiken. Keramisk grillar är anpassade för det skandinaviska klimatet och ger en jämn värmefördelning. Kamadogrillning kommer från Japan och order betyder ugn på japanska. Maten lagades med stenar och en eldstad och grillen kan användas på många sätt med olika tillbehör. Det går också att baka bröd i grillen vilket kräver jämn värme och temperaturen styrs av luftflödet. Kamado grillarna finns i flera olika storlekar. En kamado grill mini loger är också ett alternativ om man inte har så mycket plats. En kamado grill kan användas under hela året även när det är kallt ute. Om man vill hitta den bästa keramiska grillen är det bra att kolla på olika tester innan köpet. Det kan också vara bra att passa på medan det är kampanjer hos olika leverantörer.

Bästa keramiska grillen 2022 är:
  1. Large Loger Kamado Grill (Bäst i test 2022)
  2. Kamado Grill Maxi 25”(Keramisk kolgrill av hög kvalitet)
  3. Xlarge Big Green Egg (Lyxig stor grill som passar bra för större sällskap)
  4. The Bastard Urban Large Komplett (Stor Kamado grill med många matlagningsmöjligheter)
  5. Kamado Sumo Mini grön (Keramisk grill för utflykten)

Large Loger Kamado Grill (Bäst i test 2022)

Kamado grill Large Loger (Bäst i test 2021)

Kamado grill Large Loger svart är en keramisk grill som har blivit bäst i test 2021 som bästa premiumval. Kamado grillen är en snabb och jämn kolgrill och ett perfekt val för kolgrills-fantaster enligt testet. Det är en keramisk grill av hög kvalitet som är tålig och stabil och passar för olika typer av matlagning. Värmen hålls jämn med hjälp av den äggformade designen och materialet isolerar och reflekterar värmen. Man kan både grilla, röka och baka med grillen i och med enkel temperatur reglering. Luftflödet styrs av topp- och botten ventiler, vilket underlättar kontrollen av värmen. Med träflisor i kolen får råvarorna ännu mer smak, vilket kan passa när man grillar kött. Det ingår grillgaller, sidobord, stativ med hjul och termometer. Man kan även använda grillen som pizzaugn om man köper till pizzasten. Kamado grill Large Loger är med på listan över bästa pizzaugnen 2022. Tillagningsytan är 57 cm och den värmer till max 370 grader. Storleken är 85 cm bred, 125 cm hög, 141,5 cm lång och vikten är 118 kg. Kamado grill Loger finns i flera olika storlekar och färger

Mer info..

Köp Kamado grill Large Loger från gardenstore.se


Kamado Grill Maxi 25”(Keramisk kolgrill av hög kvalitet)

Kamado Grill Maxi 25”(Keramisk kolgrill av hög kvalitet)

Kamado Grill Maxi 25”med tillbehör grön är en japansk grill som kan användas året runt i det tuffa skandinaviska klimatet. Grillningen blir mer avancerad och det finns möjligheter att grilla, röka, baka och bryna. Gillen är den största i Kamado Sumo sortimentet och har ett 56 cm grillgaller som passar en grillentusiast. Den innehåller alla tillbehör för att komma igång och kunna använda grillen. Det går både att använda för grillning, rökning eller stenungsbakade pizzor. Med denna grill kan man både grilla under vardagar eller fester. Det ingår sidobord, benstativ med hjul, fem krokar för grillverktyg, två halvmåneformade deflektorplattor, termometer, topp- och bottenventil i rostfritt stål. Med ett figursytt kamado sumo överdrag, borstfri grillgallerskrapa, grillgallertång, premium grillhandskar i läder och askspade. Grillen är 123 cm hög och 64 cm, med sidobord är det 137 cm och grillytan är 56 cm. Färgen är grön, materialet är keramik, metall, sidobord och handtag i teak. Den passar bra om man vill ha en grill av hög kvalitet för flera användningsområden.

Mer info..

Köp Kamado Grill Maxi 25” från Cervera


Xlarge Big Green Egg (Lyxig grill som passar bra för större sällskap)

Grill XLarge Big Green Egg

Xlarge Big Green Egg passar bra om man ska laga mat till större sällskap och den har ett extra stort grillgaller. Det gör att man kan laga mat med flera ingredienser och rätter till många personer samtidigt. Gallret är 61 cm i diameter och tillagningsytan är 2919 kvcm. Vikten är 99 kg och höjden är 78 cm. Den passar bra om man vill ha en lyxig grill med stor tillagningsyta. Stativ och andra tillbehör går att köpa till. Big Green Egg finns i flera olika storlekar.

Mer info..

Köp Xlarge Big Green Egg från Gardenstore


Kamadogrill The Bastard Urban Large Komplett (Mångsidig och stor Kamado grill)

Kamadogrill The Bastard Urban Large Komplett (Stor Kamado grill)

Kamadogrill The Bastard Urban Large Komplett är en grill som passar för större sällskap med gott om plats att grilla på. Man kan laga mat, panorera, baka, röka och grilla. The Bastard från Holland har gjort premium kamado grillar sen 2013. Företaget har inriktat sig för bra matlagning utomhus. Kamado grillar gör det enkelt och roligt att laga mat. The Bastard levererar grillar för seriös matlagning i trädgården eller på terrassen. Med unika isolerande egenskaper kan man laga maten långsamt, röka eller använda grillen som pizzaugn. Med denna grill kan man enkelt laga mat på ett naturligt sätt. The Bastard passar alla eftersom det är enkelt att grilla till ett konkurrenskraftigt pris för en Kamado grill av hög kvalitet. Grillytan är 57 cm och Urban versionen har ett matt svart färg. Grillen är 127/87 cm hög med och utan ben. Materialet är cordierit keramik och metalldelar av härdat stål. Grillen har fjädrar och gångjärn och gjutjärnsspjäll. Den har en topp av gjutjärn, easy open gångjärnssystem, ett extra tjockt grillgaller på 7 mm och en förbättrad holländsk design. Grillen levereras med deflektorskorsten, kolkorg i rostfritt stål och asksamlare av rostfritt stål. Med en ställning på 2 hjul gjord av härdat stål kan den enkelt flyttas. Stålramen är galvaniserad och hjulen är svängbara med broms. Kamadogrill The Bastard Urban finns i flera olika storlekar.

Mer info..

Köp Kamadogrill The Bastard Urban Large Komplett från Gardenstore


Kamado Sumo Mini grön (Portabel Keramisk grill “Green egg”)

Kamado Sumo Mini grön (Portabel Keramisk grill Green egg)

Kamado Sumo Mini grön är en smidig och liten keramisk grill som lätt går att ta med på resan med ett stativ, bambuhandtag och termometer i locket. Det är en tålig japansk minigrill som klarar temperaturer på max 400 grader. Med denna modell kan man laga mat på utflykten som blir saftig, mör och smakrik. Det är en förnyelse av det gamla sättet att laga mat. Grillen är 61 cm hög, 37 cm bred och väger 27 kg med en grillyta på 31 cm.

Perfekt för dig som vill ha en portabel grill som är lätt att ta med sig på utflykten eller resan.

Mer info..

Kamado Sumo Mini grön från cervera.se


Se alla keramiska kolgrillar..

 

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *