Kombinerad gasol och kolgrill (Bäst i test) Kombigrill!

Bästa kombigrillen - Gasol och Kolgrill (Bäst i test!)

Om man köper en kombinerad gasol och kolgrill får man både träsmak från kolen och enkelhet med gas i matlagningen utomhus. När man grillar med gasol är uppvärmningen snabbare och det är lättare att kontrollera grillningen. Vid grillning med kol får man en annan smak vilket vissa kanske föredrar. På så sätt behöver man inte begränsa matlagningen utan har möjlighet att grilla som man vill. En grill med både kol och gasol kan dessutom kombineras med röklåda för att utöka alternativen ytterligare.

Kombinerad gasol och kolgrill - Bäst i test

Det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa kombigrillen så det är bra att jämföra olika modeller innan köpet. Om man ser över sitt behov är det lättare att ta ett beslut. Med en grill som har många olika möjligheter blir matlagningen roligare. En combo grill med gasol och kol klarar av det mesta inom matlagning. Det finns gott om förvaringsutrymme för grillverktyg och grillarna har ofta en vagn så att den lätt kan förflyttas. Om man vill hitta en kombinerad gasol och kolgrill som är bäst för just dig är bra att kolla vilka egenskaper grillen har innan köpet. Här listar vi de kombigrillar som vi anser vara “bäst i test” just nu

Bästa kombigrillen 2022 är:

1. Pit Boss 1230G Navigator (Kombinerad gasol och kolgrill “Bäst i test”)
2. Pit Boss Memphis Ultimate (Kombi kol- och gasolgrill för matlagning utomhus)
3. Boretti Ibrido (Kombogrill med gasol och kol som gör det enkelt och roligt att grilla)


Pit Boss 1230G Navigator (Kombinerad gasol och kolgrill “Bäst i test”)

Pit Boss 1230G Navigator (Kombinerad gasol och kolgrill "Bäst i test")

Pit Boss 1230G Navigator Series är en kombinerad kol- och gasolgrill 8-1 grill som gör att man kan röka, grädda, rosta, steka, grilla, halstra, kolgrilla och bryna. Grillen har fått mycket bra betyg i de recensioner som har gjorts. Det är en tekniskt avancerad grill av hög kvalitet i rostfritt stål. Med gasol eller 100 % lövpellets kan grillen ge mer funktioner såsom ställbar temperatur från 82 grader till 260 grader. Det ger direkt eller indirekt värme med en justerbar stekplatta. En digital styrpanel och köttermometer håller koll på temperaturen. Vid rätt temperatur sköter sedan Navigatorn resten, vilket underlättar för grillningen.

Kombogrillen har också en ångfunktion för kallrökning, tre brännare, två köttermometrar, en bränslebehållare, förstärkta ben, värmetålig pulverlackerad beläggning, vikbar hylla fram, inbyggda redskapskrokar och låsbara hjul. Matlagningsytan är 0,65 kvm stor och gallren är porslinsbelagda i gjutjärn. Den har en digital styrpanel med LED-skärm och enkel skjutbar stekplatta. En öppen låga ger temperaturer på max 538 grader och två köttermometrar ingår. Bränslebehållaren rymmer 7,2 kg.

Den här grillen passar bra för dig som vill ha många alternativ att laga mat på och inte vill välja mellan kol och gasol.

Mer info..

Köp Pit Boss 1230G Navigator från Byggmax


Pit Boss Memphis Ultimate (Kombi kol- och gasolgrill för matlagning utomhus)

Pit Boss Memphis Ultimate (Kombi kol- och gasolgrill för matlagning utomhus)

Pit Boss Memphis Ultimate är en höjdargrill för matlagning utomhus. Den är unik i sitt slag eftersom det är en kombination av gasolgrill, kolgrill och elektrisk rök med glaslucka. Med en stor matlagningsyta på 1,35 kvm går det att grilla mycket mat samtidigt. Om man vill grilla burgare eller laga kebab på gasolgrillen är det möjligt med 36 000 BTU och 3 brännare. Man kan grilla favoritköttet på kolgrillen med 6 nivåers reglering, främre luftintag och bakre skorsten. Det går samtidigt att röka ost med en analog elrök under grillningen på 76,5 liter med 3 hyllor. Med en smart konstruktion av Memphis Ultimate går det att leda röken till en grilldel som smaksätter med en rökton. Det finns en förvaringsdel med 2 utdragslådor, redskapskrokar, en sidohylla för avställning och låsbara hjul som gör det lätt att flytta vagnen.

Pit Boss Memphis Ultimate passar bra för dig som vill ha är en avancerad grill med många möjligheter.

Mer info..

Köp Pit Boss Memphis Ultimate från Byggmax


Boretti Ibrido (Kombogrill med gasol och kol som gör det enkelt och roligt att grilla)

Boretti Ibrido (Kombogrill med gasol och kol som gör det enkelt och roligt att grilla)

Boretti Ibrido är en kombogrill med gasol och kol som gör det enkelt och roligt att grilla. Barbecuegrillen har två grillbrickor i gjutjärn, en grill med platt ovansida och två sidobord. Den gör det möjligt att variera grillningen och matlagningsmöjligheterna. Färgen är matt svart och det går att få tillbehör som knoppar och termometer med Boretti-logotype. Sidobordet har en stång där man kan hänga grillverktygen. Den har tre gasbrännare, en infraröd bakre brännare, en sidbrännare och en inbyggd designavfallssäck. Grillen passar dig som vill att det ska vara enkelt och roligt att grilla. Det är en hybridgrill, vilket skapar många möjligheter. Det finns flera tekniska finesser som 3 huvudbrännare, 1 sidobrännare, 1 infraröd bakbrännare, fetthanteringssystem och. inbyggd termometer. Storleken är 136x56x121 cm och vikten är 85 kg. Grill dimensionerna är 44,5×22,2 cm.

Den är perfekt för dig som vill ha flera matlagningsmöjligheter med en och samma grill. En grill med både kol och gasol underlättar mycket om man vill olika alternativ.

Mer info..

Köp Boretti Ibrido från Gardenstore


 

 

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *