Massagebadkar & Bubbelbadkar för två personer

Här är exempel på riktigt snygga och lyxiga bubbelbadkar för dig och din partner.

Ett bubbelbadkar för 2 personer är större och bredare än andra badkar så det gäller att man har gått om utrymme i badrummet.

Det finns runda bubbelbadkar som man placerar mitt på golvet och de tar naturligtvis upp mer plats jämfört med de som man placerar längst väggen. Hörnbadkar som är anpassade för att passa i badrummets hörn sparar plats. De passar bra om man har ett litet badrum men ont om utrymme.

Innan man köper ett bubbelbadkar bör man fundera på vilka funktioner som är viktiga och hur stort bubbelbadkar man får plats med i sitt badrum. Det finns många olika bubbelbadkar på marknaden och det är inte lätt att veta vilket man ska köpa.

En värmare är att rekommendera när man köper ett massagebadkar eftersom vattnet cirkulerar väldigt mycket och då kommer temperaturen i vattnet sjunka efter ett tag om an inte värmer upp vattnet hela tiden. En värmare håller temperaturen jämn och stadig under hela badet oavsett hur länge du badar.

Vissa bubbelbadkar har en inbyggd duschkabin. Det är en smart lösning för dig som vill ha både dusch och jacuzzi i badrummet.

Ett bubbelbadkar kan ha många lyxiga funktioner som till exempel värmare, undervattenbelysning och ljudsystem som höjer stämningen i badet men som även gör spabadet dyrare.

Här är de bästa bubbelbadkaren för 2 personer i olika kategorier, utföranden och prisklasser.


Swebad Scala – Bästa bubbelbadkaret för 2 personer 2023

Swebad Scala - Bästa bubbelbadkaret för 2 personer

Bubbelbadkar Scala är ett stort och lyxigt spabad från Swebad som är mycket rymligt med plats för två personer. Det är tillräckligt brett och långt för att två personer ska kunna ligga avlånga i badet utan problem (om man inte är väldigt lång). Måtten är 120 cm på bredden och och 180 cm på längden.

Scala bubbelbadkar har dubbla massagepumpar och en massa massagestrålar och överallt som ger en mycket behaglig massage för hela kroppen. Badkaret har dubbelt pumpsystem

För extra mysstämning finns undervattenbelysning och inbyggt ljudsystem men dolda högtalare. Detta gör det möjligt att bada i mörkret och lyssna på avslappnande musik samtidigt som man får en skön massage.

Swebad Bubbelbadkar Scala är helt enkelt det ultimata massagebadkaret för 2 personer

Pris: 31.289 kr – buildor.se

Köp Swebad Bubbelbadkar Scala på buildor.se


Swebad Massagebadkar Idea 15 – Mest romantiska massagebadkaret

Swebad Massagebadkar Idea 15

Här har vi ett riktigt lyxigt bubbelbadkar för två personer. Egentligen är detta bubbelbadkar lite i det minsta laget för två personer men det passar bra för romantiska kvällar då det kanske bara är en fördel att man måste ligga nära varandra. Måtten är 150 x 90 x 64 cm och bubbelbadkaret passar bra i ett hörn i badrummet. Perfekt för dig som inte har så mycket plats i badrummet men som ändå vill ha ett lyxigt premium spabad med massagefunktion och värmare. Att badkaret har en värmare innebär att vattnet håller temperaturen konstant utan att svalna oavsett hur länge man ligger i badet.

Bubbelbadkaret finns både med och utan värmare beroende på vilka tillägg man vill ha. Själva grundbadkaret kostar 22.713 kr och då ingår Vatten- och ryggmassage med elektronisk EVO på/av kontrollpanel.

Vill man ha avancerade tillägg som ljusterapi & värmare kostar det lite mer (ca 38.242 kr).

Pris: från 22.713 kr – buildor.se

Köp Swebad Massagebadkar Idea 15 på buildor.se


Swebad Massagebadkar Linea 14 – Billigt bubbelbadkar för 2 personer

Swebad Massagebadkar Linea 14

Linea 14 från Swebad är ett prisvärt och relativt billigt bubbelbadkar för 2 personer. Detta är ett hörn badkar som passar för dig som inte har så mycket utrymme. Med sina 140 cm är Linea 14 ett litet och behändigt tvåsits badkar. Du kan få en trevlig rygg och fotmassage men om man vill ha extra funktioner som ljusterapi, värmare, halogenbelysning och luftmassage får man köpa det som tillägg och då blir det genast lite dyrare.

Detta är ett perfekt massagebadkar för dig som vill ha ett billigt spabad för 2 personer utan en massa avancerade funktioner och finesser som drar upp priset.

Pris: från 13.762 kr – buildor.se

Köp Massagebadkar Linea 14 på buildor .se


Swebad Madonna XL CombiLux – Massagebadkar med rund design

Swebad Massagebadkar Madonna XL CombiLux

Madonna XL CombiLux är ett riktigt lyxigt och exklusivt bubbelbad för 2 personer med rund design. Badet är 175 cm brett vilket innebär att man får plats två vuxna i det runda badet utan att det blir trångt. Madonna XL CombiLux har en display som man kommer åt i badet där man kan kontrollera alla avancerade funktioner. Displayen visar bland annat temperatur, tid och alla funktioner som finns att tillgå. Massagebadet har halogenbelysning, ljusterapi, värmare och luftmasssage.

Detta är bubbelbadkaret för dig som vill ha en unik rund design med massor av lyxiga funktioner.

Pris: 55. 072 kr – buildor.se

Köp Swebad Massagebadkar Madonna XL CombiLux på buildor.se


Bubbelbadkar Bathlife Flit – Billigt massagebadkar för 2 personer

Bubbelbadkar Bathlife Flit för 2 personer

Detta är ett mycket billigt och prisvärt bubbelbadkar med plats för 2 personer. Badkaret är 170 cm långt och 120 cm brett så man får gott om plats att ligga 2 personer bredvid varandra. Dock kan man inte ligga helt raklång om man är lång. Bathlife Flit har häftig modern design med genomskinliga sidor. Bubbelbadkaret levereras färdigmonterat och fötterna på badkaret är ställbara.

Bathlife Flit har kraftfulla jetstrålar som ger en behaglig helkropssmassage. Du kontrollerar funktionen via en display som du når när du sitter i badet. Materialet är högkvalitiativt Akryl vilket är mycket slitstarkt.

Badkaret finns i två olika modeller för 1 eller 2 personer.

Bubbelbadkar Bathlife Flit rekommenderas för dig som vill ha ett billigt och brett badkar med en effektiv massagefunktion.

Pris: 10.115 kr – cdon.se

Köp Bubbelbadkar Bathlife Flit på cdon.se


Audrey Bubbelbadkar – Svart massagebadkar för två

Audrey Bubbelbadkar

Audrey är ett svart bubbelbadkar för två personer som har både värmare och ljusterapi. Badkaret är av högsta kvalitet och är tillverkat i högkvalitetsakryl som är väldigt hållbart och isolerar värme bra vilket innebär att temperaturen håller sig längre. Ytan på bubbelbadkaren är väldigt mjuk och slät. En len och slät yta gör badkaret skön att ligga i och även lätt att göra rent.

För att kunna behålla värmen i vattnet när massagefunktionen är igång så har Audrey en värmare som värmer upp vattnet hela tiden. Temperaturen håller sig jämnt och behagligt på den värme som önskas. Detta är en väldigt populär och eftertraktad funktion.

Audrey har en massa olika massagejets placerade i badet som ger en trevlig massage för hela kroppen. Det finns två mindre massagejets under nackkudden som ger massage åt nacken och ryggen.

Massagebadkaret har även undervattenbelysning som skiftar i 7 olika färger vilket är väldigt mysigt när man badar med dämpad belysning. Det finns en kontrollpanel som styr alla funktioner.

Pris: 20.495 kr – cdon.se

Köp Audrey Bubbelbadkar på cdon.se


Premium duschkabin med jacuzzi för 2 personer

Vill man ha ett bubbelbadkar med duschkabin är detta ett mycket bra alternativ. Perfekt för dig som egentligen inte får plats med både jacuzzi och dusch. Nu behöver du inte välja mellan dessa utan då får både jacuzzi och dusch i ett. Badkaret är rymligt och har plasts för två personer. Det finns även en värmare som håller badet varmt och behagligt oavsett hur länge man badar.

Bubbelbadkaret har dubbla massagesystem både för fötter och rygg. Andra lyxiga funktioner som belysning, bluetooth, högtalare och radio finns också.

Glaset på duschkabinen är härdat och mycket tjockare än vad som är vanligt när man köper billigare duschkabiner av sämre kvalitet.

Duschkabinen är 220cm hög , 170cm lång och 120cm bred. Djupet på badkaret är 43,5cm.

Designen är mycket snygg och det ser väldigt lyxig ut i badrummet med denna duschkabin och jacuzzi.

Pris: 27.495 kr – cdon.se

Köp Premium duschkabin med jacuzzi på cdon.se

 

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela