Massagebadkar & Bubbelbadkar med Värmare

Swebad Bubbelbadkar Scala

Ett bubbelbadkar med värmare håller vattnet varmt under hela badet oavsett hur länge du badar. Man vill inte gärna att vattnet ska bli ljummet när man ligger och slappnar av i bubbelbadet. Med en bra värmare kommer temperaturen hålla sig inom 1-2 grader från den temperaturen som vattnet hade när du fyllde badkaret.

Ett bubbelbadkar med värmare gör det möjligt att vattnet håller sig på en jämn och behaglig temperatur under hela badet.

Det är viktigt att man har klart för sig vad man ska använda bubbelbadkaret till innan man slår till.

Vill man ha ett bubbelbadkar som passar i ett hörn? Ska det finnas plats för två personer? Vill du ha ett litet bubbelbadkar? Det är mycket man ska tänka på innan man köper ett bubbelbadkar till hemmet.

Här är några bubbelbadkar och massagebadkar med värmare som är riktigt bra. Vissa av dessa spabad är riktigt lyxiga med undervattensbelysning och ljudsystem för att man verkligen ska få till en mysig stämning i badet.

Gemensamt för dessa bubbelbadkar är att de har både värmare och massagesystem. Annars skiljer de sig i både pris och design.


Swebad Massagebadkar Idea 15

Swebad Massagebadkar Idea 15

Perfekt massagebadkar på 150 cm för dig som vill ha en optimal inomhusstorlek. Swebad Idea 15 är ett lite lyxigare och dyrare bubbelbadkar med värmare på 1500 watt. Värmaren ingår bara när man köper CombiLux.

Värmaren ser till så att badet förblir varmt och behagligt med en jämn temperatur oavsett hur länge du ligger i badet. Massagebadkar Idea 15 CombiLux har både vatten och luftmassage som går att ställa in elektroniskt via en kontrollpanel. Badkaret är ett så kallat hörnbadkar vilket innebär att formen är anpassad så att det ska passa i ett hörn. Designen är riktigt snygg och ser inte lika fyrkantigt ut som det är vanligt att badkar gör.

Det medföljer en nackkudde som gör det riktigt skönt och behagligt att ligga i badet en längre tid.

Storleken är 150 x 90 x 64 cm vilket innebär att man får plats två personer i bubbelbadkaret även om det kan bli lite trångt. Just att man måste ligga nära varandra kanske bara är en fördel när man försöker få en romantisk stämning i badet.

Swebad Massagebadkar Idea 15 kommer i tre olika utföranden beroende på vilka tillägg man vill ha.

Utan tillägg så får man Vatten- och ryggmassage med elektronisk EVO på/av kontrollpanel. 1100 W.

Väljer man Combi får man ljusterapi. Vatten-, rygg- och luftmassage med elektronisk EVO på/av kontrollpanel.1400 W.  Priset ligger då på 30.057 kr

Med CombiLux får du ljusterapi & värmare. Vatten-, rygg- och luftmasssage med halogenbelysning och elektronisk EVO+ digital kontrollpanel. 1735 W. Priset för CombiLux ligger på 38.242 kr.

Det går även att köpa till en duschvägg till Swebad Massagebadkar Idea 15 vilket kan vara bra att ha.

Detta är ett bubbelbadkar i den högre prisklassen för dig som vill ha ett riktigt lyxigt bubbelbadkar med värmare och alla andra special funktioner man kan önska sig i badet.

Pris: från 22.713 kr – buildor.se

Köp Swebad Massagebadkar Idea 15 på buildor.se


Swebad Bubbelbadkar Scala

Swebad Bubbelbadkar Scala

Vill man ha ett riktigt lyxigt bubbelbadkar med värmare för två personer är Swebad Scala det perfekta valet. Swebad Scala har massagefunktion med dubbelt pumpsystem och 12 Jets för ryggmasage, 8 Jets för fotmassage och dessutom 8 Sidojets. Man får en riktigt helkroppsmassage när man ligger i detta massagebadkar.

Swebad Scala är utformad för att passa till två personer och är riktigt rymligt med en bredd på 120 cm och
Längd på 180 cm.

För att få det riktigt mysigt och trevligt har Swebad Scala både undervattenbelysning och ljudsystem med stereo, radio, Bluetooth och dolda högtalare.

Swebad Scala är helt enkelt det perfekta bubbelbadkaret för två personer med alla de avancerade funktioner man förväntar sig av ett spabad i den här prisklassen.

Pris: 31.289 kr – buildor.se

Köp Swebad Bubbelbadkar Scala på buildor.se


Massagebadkar Chicago

Massagebadkar Chicago

Här har vi ett riktigt lyxigt bubbelbadkar med två olika massagefunktioner (luft och vattenmassage).  De två två separata pumparna ger en behaglig massage och gör dessutom bubbelbadkaret mer tystgående.

Massagebadkar Chicago är ett bubbelbadkar med värmare i mellanklassen. Badkaret är alltså inte det allra lyxigaste och dyraste badkaret på listan. Man kan säga att Massagebadkar Chicago är ett prisvärt premium badkar och man får mycket för pengarna när man köper detta bubbelbadkar.

Det här massagebadkaret skulle man verkligen inte ha något emot att komma hem till på kvällen efter en hård arbetsdag. Badkaret är riktigt rymligt med sina 185 x 120 x 65 cm och man kan ligga raklång utan problem om man inte är väldigt lång. Massagebadkar Chicago är dessutom tillräcklig bred för att man ska få plats med två personer och det bäddar ju naturligtvis för riktigt romantiska kvällar.

Självklart har bubbelbadkaret även en inbyggd värmare på 1800 watt som ger en jämn och behaglig värme i badkaret. Andra lyxiga funktioner är till exempel ozonrengöringsverk, självrengöringssystem, belysning och radio för maximal stämning och dessutom finns multidusch.

Massagebadkar Chicago är ett fantastiskt massagebadkar som dessutom ser väldigt snyggt och lyxigt ut.

Utgått – se alternativ


Swebad Massagebadkar Madonna XL CombiLux – Run

Swebad Massagebadkar Madonna XL CombiLux

Här har vi det lyxigaste bubbelbadkaret som är riktigt stort och har rund form. Måtten är Ø 175 x 66 cm och badet rymmer 320 l. Madonna XL CombiLux är ett bubbelbadkar med värmare och massagesystem. Detta är ett dyrare premium badkar med ljusterapi, halogenbelysning och elektronisk EVO + digital kontrollpanel. 1735 W.

Madonna XL CombiLux är spabadet för dig som vill unna dig en upplevelse utöver det vanliga.

Bubbelbadet är av slitstarkt glasfiberförstärkt sanitetsakryl och det går lätt att polera bort eventuella skador eller repor som uppstår. Det är med andra ord ett mycket slitstarkt bubbelbad som man kan njuta av väldigt länge. Materialet håller dessutom värme bra.

Madonna XL CombiLux är bubbelbadkaret för dig som vill ha en lyxigt spabad med värmare och en unik rund design.

Pris: 55. 072 kr – buildor.se

Köp Swebad Massagebadkar Madonna XL CombiLux på buildor.se


 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela