Köpguide: Bästa carport med förråd?

Bästa carport med förråd - Bäst i test

En carport med förråd skyddar bilen mot väder och vind och det finns även plats för förvaring. På så sätt kan man få plats med cyklar, trädgårdstillbehör och säsongsutrustning så som skidor. Storleken på carporten bör anpassas efter bilen och hur mycket man vill ha plats med i förrådet. Om man inte vet säkert är det bättre att välja en större storlek för extra plats. Det finns många carports i olika storlekar och utföranden. En carport har en enklare konstruktion än ett garage och går ganska fort att bygga ihop. Det är ett bra val om man vill ha ett mer praktiskt alternativ för både bilförvaring och förråd.

Ett garage med carport och förråd gör att inte garaget behöver användas till förvaring utan det blir uppdelat. På så sätt är det enkelt att få en överblick över vad man har och kan lätt sortera upp sina saker. Man kan också välja en carport med isolerat förråd om man behöver det. Det finns flera alternativ om man vill ha antingen en enkel carport eller dubbel carport med förråd. Även en dubbel carport kan fås med isolerat förråd, vilket kan vara bra om man bor i ett kallt klimat. När man vill ha en carport för två bilar med förråd blir storleken såklart större.  Det kan vara smidigt att ha en carport med förråd på sidan med egen ingång.

Vad kostar det att bygga carport med förråd?

Kostnaden för en carport med förråd är mellan 35 000 -150 000 kr. Priset varierar beroende om man bygger själv eller tar hjälp av en hantverkare. Kostnaden varierar även beroende på storlek och material. Om man vill ha en billig carport med förråd kan man gå ner i storlek. Det finns carport med förråd bland annat i storleken 25 kvm eller 30 kvm. Det behövs ofta bygglov för en carport med förråd och det finns olika bestämmelser för storlek, placering och utformning. I vissa fall kan byggnaden ses som en attefallsåtgärd. En carport byggsats är att föredra om man ska bygga själv eftersom de är mycket enkla att montera.

En carport med förråd finns både med snedtak eller pulpettak beroende på önskemål. Om man väljer en carport med förråd som byggsats blir arbetet enklare. Då man vill ha en carport med stort förråd eller en carport för 2 bilar med förråd kan byggnationen ta lite längre tid. När man ska köpa en carport med förråd är det bra att göra jämförelser innan för att hitta det bästa priset. Vissa leverantörer har också kampanjer om man vill passa på just nu.

Bästa carport med förråd byggsats 2023 är:

1. Carport Karl Palmako (Enkel carport med förråd)
2. Dubbelcarport Karl Palmako (Carport för 2 bilar med förråd)
3. Polhus Carport Mårten med förråd (Carport med förråd på sidan)


Carport Karl Palmako (Enkel carport med förråd)

Carport Karl Palmako (Enkel carport med förråd)

Karl Palmako 23,1 m² är en carport med plats för en bil. Det flacka taket är modernt och konstruktionen är stabil. Bilen är skyddad från kyla, snö, värme och sol. Det är perfekt som ett alternativ istället för ett garage men man kan även ha carporten tillsammans med ett befintligt garage. Längst bak finns plats för ett förråd så att man får utrymme till förvaring. Se förråd till carporten Karl om du vill köpa till ett förråd. Byggsatsen levereras obehandlat så den måste grundmålas och täckmålas. Den är enkel att montera och det finns utförliga monteringsanvisningar.

Carport Karl Palmako passar bra om man vill ha en mindre carport med förråd som har plats för en bil.

Mer info…

Köp Carport Karl Palmako 27,4 m2 från Skånskabyggvaror


Dubbelcarport Karl Palmako (Carport för 2 bilar med förråd)

Dubbelcarport Karl Palmako (Carport för 2 bilar med förråd)

DubbelcarporKarl Palmako är en carport med förråd i flera storlekar som skyddar bilen från kyla, snö och sol. Det får plats för två bilar i bredd och det flacka taket är modernt och kraftiga stolpar gör den stabil och hållbar. Med en carport håller man bilen sval på sommaren och man slipper skrapa snö på vintern. Det är bra som komplement till ett garage eller om man vill ha bara en carport istället. Längst bak på carporten finns det plats för ett förråd där man kan förvara redskap, bildäck eller trädgårdsmöbler. Här kan du köpa till ett förråd som passar till Carport Karl: Förråd Till Carport Karl 40,6 Kvm Palmako

Carporten är gjord av Nordisk gran. Konstruktionen har en slät och fin yta som minskar risken för sprickor. De monteras snabbt och enkelt och takbeläggningen måste köpas till. Byggsatsen måste grund- och täckmålas innan användning. De kraftiga stolparna är 120×120 mm . Storleken är 726x244x600 cm med en vikt på 1305 kg.

Carporten passar bra om man vill ha en större dubbelcarport med förråd som har plats för 2 bilar.

Mer info…

Köp Carport Karl Palmako från Hemfint


Polhus Carport Mårten (Carport med förråd på sidan)

Polhus Carport Mårten (Carport med förråd på sidan)

Polhus Carport Mårten med förråd är en carport med förråd på sidan. Det finns gott om plats för förvaring och den skyddar bilen från väder och vind. Förrådet är 8 kvm med golv och tak av 19 mm hyvlad råspont. Skruv och spik medföljer, men takpapp, shingel eller takplåt måste köpas till. Grunden bör göras på en stabil och väldränerad mark och bestå av murblock som plintar i hörnen och på sidorna. Det går också att gjuta färdiga plintar. Takbeläggningen ingår inte men man kan välja underlagspapp, takpapp, shingel eller plåt. Det kan också vara bra med en presenning om det börjar regna. Materialet är gjort av hög kvalitet och den är omålad för att man själv ska kunna bestämma färgen.

Carport Mårten passar bra om man vill ha en klassisk carport för en bil med ett förråd på sidan.

Mer info…

Polhus Carport Mårten med förråd från Buildor


Se alla carport byggsatser..

 

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela