Bästa Dubbelgarage Byggsats 2023! (2 Bilsgarage)

Om man har flera bilar och enkelt vill bygga ett garage kan en byggsats för dubbelgarage vara ett bra alternativ. Det finns också dubbelgarage med övervåning, loft, förråd eller carport om man vill ha extra plats. När man vill ha ett garage för 2 bilar är ett klassiskt dubbelgarage med pulpettak ett bra alternativ. Man kanske vill ha ett billigt dubbelgarage och då kan det vara bra att jämföra priser innan köpet. När man köper en garage byggsats blir arbetet enklare och man kan lätt bygga ett stort garage. De finns också attefallshus garage med loft om man vill ha det. Med en byggsats blir arbetet enklare och man kan anpassa byggnationen efter sina önskemål.

Om man inte är så van att bygga kan en byggsats underlätta om man inte vill ta hjälp av en snickare. Det blir också enklare eftersom allt ingår i paketet. Det finns många olika modeller av dubbelgarage beroende på behov och användningsområde. Nedan är några modeller som kan passa bra som också kan anpassas beroende på önskemål. Vissa modeller har en tillverkningstid så det kan vara bra att göra sin beställning i god tid. Genom att jämföra olika leverantörer kan man också få ett bättre pris. Det finns dubbelgarage i flera  storlekar till olika pris för att passa flera sorters behov. Då blir det enklare att hitta det bästa för sin egen tomt.

Vad kostar ett dubbelgarage?

Kostnaden för dubbelgaraget kan bli lägre när man köper en byggsats eftersom allt ingår i paketet. Priset för ett dubbelgarage kan bli högre om man måste lägga till en massa delar efterhand vid byggnation från början. Ett dubbelgarage kostar ungefär 70 000 – 100 000 om man vill ha en byggsats. Om man vill ha ett dubbelgarage med loft blir priset lite högre.

Hur stort är ett dubbelgarage?

Ett dubbelgarage är ungefär 30-40 kvm och då får man plats med 2 bilar med plats för extra förvaring. Det är bra att kolla hur stor plats man har för garaget så att dubbelgaraget blir anpassat till tomten. Ett 2 bilsgarage är bra om man vill kunna parkera flera bilar under tak. Dubbelgaraget bör anpassas till tomten så att det passar in. Beroende på behov och plats så kan man välja det garage som är lämpligast.

Bästa dubbelgarage byggsats 2023 är:

1. Dubbelgarage Elvira 40,5 kvm (Stort dubbelgarage byggsats)
2. Dubbelgarage Alice 33 kvm (Klassiskt 2 bilsgarage)
3. Dubbelgarage Eddie 29,5 kvm (Dubbelgarage med förråd)
4. Dubbelgarage Andre 49 kvm (Tvåbilsgarage med förråd)


Dubbelgarage Elvira 40,5 kvm (Stort garage byggsats)

Dubbelgarage Elvira 40,5 kvm (Stort garage byggsats)

Dubbelgarage Elvira 40,5 kvm är en komplett och stort garage byggsats som enkelt monteras efter ritning. Designen är knuttimrad vilket gör att den är stabil och lättmonterad. Materialet är obehandlat och måste målas med grundolja, utegrundsfärg eller täckfärg. Spikar, skruvar, tak av råspont och behandlade bärlinor ingår i byggsatsen. Grunden får man göra själv i form av en gjuten stabil platta. Materialet är nordisk gran och väggtjockleken är 44 mm. Yttermåttet på väggarna är 520×780 cm.  Vägghöjden är 228 cm och vikten 2330 kg. Dubbelgaraget har pulpettak för en snygg design.

Garaget för 2 bilar är bra om man har mycket plats och vill ha plats för förvaring.

Mer info…

Köp Dubbelgarage Elvira 40,5 kvm från Hemfint


Dubbelgarage Alice 33 kvm (Klassiskt 2 bilsgarage)

Dubbelgarage Alice 33 kvm (Klassiskt 2 bilsgarage)

Dubbelgarage Alice 33 kvm är en komplett garage byggsats som enkelt monteras efter ritning. Med en knuttimrad design är den lättmonterad och stabil. Materialet är obehandlat och bör behandlas med grundolja, utegrundsfärg eller täckfärg. Spikar, skruvar, tak av råspont och behandlade bärlinor ingår. Grunden ingår inte, men en gjuten stabil platta kan vara bra. Den är gjord av nordisk gran. Storleken är 575×575 cm och en väggtjocklek på 44 cm. Vägghöjden är 222, 3 cm, fönster och dörr ingår också.

Dubbelgaraget passar bra om man vill ha en modell som liknar ett vanligt hus.

Mer info…

Köp Dubbelgarage Alice 33 kvm från Hemfint


Dubbelgarage Eddie 29,5 kvm (Dubbelgarage med förråd)

Dubbelgarage Eddie 29,5 kvm (Dubbelgarage med förråd)

Dubbelgarage Eddie 29,5 kvm är ett dubbelgarage med förråd som har en knuttimrad design med sadeltak och slagportar. Materialet är nordisk gran för hög kvalitet. Garaget passar bra om man också vill ha plats för extra förvaring eller en snickarbod. Den levereras komplett med ritning för enkel byggnation. Spikar, skruvar ingår och delarna är märkta för en enkel montering. Materialet måste behandlas med grundolja, utegrundsfärg eller täckfärg. Taket är gjort av råspont som kläs med papp, shingel eller plåt. Takbeläggning och grund måste köpas till. Behandlade träreglar till bärlinorna ingår. Grunden är viktig för att undvika ras och sättningar. Markduk med grus måste användas på en väldränerad mark. isolering måste köpas till i form av mineralull och insidan bör kläs med skiva eller gips. Dörrar och öppningsbara fönster ingår. Golv och tak av 18 mm råspont ingår också. Storleken är 575×510 cm och vägghöjden 217 cm. Takarean är 38 kvm och taklutningen 17 grader.

Dubbelgaraget passar bra om man vill ha ett extra utrymme för förvaring i samma byggnad.

Mer info…

Köp Dubbelgarage Eddie 29,5 kvm från Hemfint


Dubbelgarage Andre 49 kvm (Tvåbilsgarage med förråd)

Dubbelgarage Andre 49 kvm (Tvåbilsgarage med förråd)

Dubbelgarage Andre 49 kvm är ett stort tvåbilsgarage med förråd och två takskjutsportar. Det finn plats både för bilar och verkstad. Färdiga väggelement med vindskyddsfolie ingår. Garaget tål regn och vind mycket bra och det kan också isoleras med max 95 mm isolering. Byggsatsen är komplett med dörrar, fönster och väggar som kan placeras enligt önskemål. Konstruktion och montering är snabb och enkel. Takbeklädnad måste köpas till såsom takpapp eller shingel. Spik ingår och med shingeln ingår också nock-/fotplatta. Taket läggs ovanpå underlagspapp som ingår vid köp av shingel. Grundbjälkarna är impregnerade och taket består av 19 mm spontade brädor. Två takskjutsportar med 400 mm paneler av galvaniserad stål som är fyllda med polyuretanskum ingår. En högerhängd enkeldörr med 40 mm EPS-isolering och isolerade 2-glasfönster med monteringsbeslag ingår. Garaget måste behandlas med grundolja, rund. och täckmålas. Den är ej snözonsklassad så snö måste tas bort från taket. Dubbelgaraget bör placeras på ett fundament som är nedgrävt till frostfritt djup. Storleken är 665×739 cm med en takåshöjd på 257 cm. Taklutningen är 20 grader och vikten är 40 kvm.

Dubbelgaraget passar dig som vill ha ett rymligt klassiskt garage med förråd. Det ser ut som en vanligt hus och designen passar bra på de flesta tomter om man har gott om plats.

Mer info…

Köp Dubbelgarage Andre 49 kvm från Skånska Byggvaror


Se alla dubbelgarage..

 

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela