Duschkabin med ångbastu – Bäst i test! (Ångbastu hemma)

Bästa duschkabin med ångbastu

Det är många som drömmer om att ha en ångbastu hemma. Det är verkligen en trevlig känsla att ställa sig i en ångdusch efter ett träningspass eller efter en hård dag på jobbet. Alla borde ha en duschkabin med ångbastu i hemmet där man kan njuta och koppla av.

En duschkabin med ångbastu kallas även ångdusch eller ångbad. Ångduschar finns i alla möjliga olika modeller och storlekar men vilken ångdusch ska man egentligen köpa? Vilken ångdusch är bäst i test?

Vi har kollat närmare på några ångduschar som anses vara ett riktigt bra köp om man vill ha en ångbastu hemma. Men det är naturligtvis svårt att hitta en ångdusch som är bäst för alla. Man bör först och främst fundera på vilken storlek man vill att ångbastun ska ha. Vill man ha en ångdusch för två personer så att man kan duscha tillsammans med sin partner? Eller har man ett litet badrum som bara har plats för en liten hörn dusch?

Här är några riktigt bra ångduschar i olika kategorier beroende på storlek, budget och funktioner. Bästa duschkabin med ångbastu 2022 är:


Ångbastu 6130 ARROW – Bästa duschkabin med ångbastu 2022 (Bäst i test)

Ångbastu 6130 ARROW - Bästa duschkabin med ångbastu 2021 (Bäst i test)

Här har vi en snygg och behaglig fyrkantig ångbastu med tonat säkerhetsglas och löstagbar front. Ångbastun har massagehanddusch, kroppsduschar, takdusch, MORA termostat, radio, bluetooth, LED-Display med touch-knappar, LED-takbelysning, doftbehållare, fläkt, sittplats, spegel och en hylla. Det är en prisvärd och populär duschkabin med bastu som har allt man behöver för en avkopplande dusch och varm bastu. Mer info..

Köp Ångbastu 6130 ARROW från byggmax.se


Bastu Duality II – 2-i-1 – Lyxig infraröd bastu med dusch

Bastu Duality II - 2-i-1 (Lyxig infraröd bastu med dusch)

Det här är en kombination av infraröd bastu och duschkabin. Perfekt för dig som vill kunna sitta i en bastu och ha duschen nära till hands. Med denna duschkabin kan man växla mellan en att sitta i en varm bastu och ta en behaglig dusch. Bastun har en direkt ingång till duschen och är perfekt för två personer. Perfekt för dig med stort badrum och hög budget. Det finns ett Touch-kontrollsystem som man kan styra Tid, timer, Temperatur, Belysning och USB/FM-radio/AUX-switch. Mer info..

Köp Bastu Duality II – 2-i-1 från hemfint.se

Finns även i mindre variant för 1 person.


Tylö Ångdusch 130 – Bra duschkabin med ångbastu

Tylö Ångdusch 130

Här har vi en riktigt lyxigt och prisvärt duschkabin med ångbastu som man kan ha hemma. Tylö Ångdusch 130 har allt som behövs för ett lyxigt och härligt hemmaspa. Ångduschen håller väldigt hög kvalitet med material som aluminium, glas och högblank akryl.

Med Tylö Ångdusch 130 får du både vanlig dusch och ångbad som du kan koppla av i. Ångduschen har belysning och ånggenerator för en varm och mysig dusch. Det finns även en liten pall i duschkabinen som man kan sitta på och njuta av ångbadet. För dig som vill ha en extra trevligt upplevelse i duschen finns fack för doftessens på ångmunstycket.

Alla funktioner styrs av en kontrollpanel med touchfunktion. Tylö Ångdusch 130  har en snygg och modern design som ser väldigt lyxig ut i badrummet.

Denna ångbastu är perfekt för dig som vill ha ett lyxigt hemma spa med både duschkabin och ångbastu. Tylö 130 är en lyxig och stor ångbastu för dig med hög budget.

Måtten är ca: 130 x 92 cm och höjden 210 cm. Tylö Ångdusch 130 finns i både svart och vit design. Man kan köpa denna ångdusch med kar vilket innebär att det medföljer ett golvkar som har justerbara fötter. Detta säkerställer att duschkabinen står stadigt och rakt på golvet även om golvet inte är helt plant.

Denna produkt har utgått – Se alternativ


Arrow Ångbastu 6116 – Bästa hörn duschkabinen med ångbastu

Arrow Ångbastu 6116 - Bästa hörn duschkabinen med ångbastu

Med en hörn duschkabin sparar man plats vilket är perfekt om man inte har så stort badrum. Denna ångbastu är relativt billig och mycket prisvärd. Perfekt för dig med ett litet badrum som vill njuta av en spaupplevelse i hemmet till ett rimligt pris. Mer info..

Köp Arrow Ångbastu 6116 till rea pris från builder.se


Tylö Ångdusch Impression I110C – Bra hörn duschkabinen med ångbastuTylö Ångdusch Impression I110C

Här har vi en duschkabin med ångbastu som kan placeras i ett hörn vilket sparar utrymme i ett litet badrum. Duschkabinen tar endast upp en yta av 1,3 m2 och det är ju perfekt för dig som vill ha ett spa med ångbastu hemma trots att badrummet är litet.

Ångbastun har en stol man kan sitta på när man vill vistas i duschkabin riktigt länge. Tylö Ångdusch Impression I110C har både handdusch och takdusch. Det finns belysning i duschkabinen så att du kan duscha i ångduschen även när lampan i badrummet är släckt eller dämpad.

Tylö Ångdusch Impression I110C finns i både svart och vit design.

Den perfekta duschkabinen med ångbastu för dig med ont om plats i badrummet!

Pridukten har utgått – Se alternativ


Tylö Ångdusch Impression I170 – Stor duschkabin med ångbastu för två

Tylö Ångdusch Impression I170

Tylö Impression i170 är en stor ångbastu med två pallar för dig som vill duscha tillsammans din partner. Bredden på duschkabinen är hela 170 cm. Det gäller att man har ett stort badrum om man ska få plats med Tylö Impression i170, måtten är 925×1725 mm.

Får man plats med denna ångdusch har man ett stort och rymligt hemmaspa med plats för två personer. Det går att anpassa denna ångdusch så att den passar planlösningen genom att väggar, glaspartier och dörrar har ett unikt profilsystem. De går alltså att montera efter planlösningen i badrummet vilket underlättar när man ska få en så stor duschkabin att få plats.

För att få en så trevlig stämning och upplevelse som möjligt har Tylö Impression i170 fack för aromatiska oljor i ångmunstycket och det finns även LED belysning som gör duschen extra mysig.

Designen är snygg, stilren och modern. Ångduschen finns i både svart och vit färg.

Tylö Impression i170 har både takdusch och handdusch. Alla funktioner styrs med hjälp av touchkontroll.

Köp Bastu Duality II – 2-i-1 från hemfint.se


Arrow Ångbastu 6106 – Liten duschkabin med ångbastu

Arrow Ångbastu 6106

Arrow 6106 är en mindre variant av Arrow 6130. De har samma funktioner och egenskaper med den skillnaden att Arrow 6106 är mindre och mäter endast 92 cm på bredden och längden. Prisskillnaden är inte jätte stor mellan dessa två modeller så det kanske är mer värt att köpa Arrow 6130 med tanke på att den är större. Men om man inte har något nytta av att ångduschen är större så är Arrow 6106 naturligtvis ett bättre val eftersom det är lite billigare. En annan fördel med en mindre duschkabin är ju att den tar mindre plats i badrummet.

Detta är den bästa ångbastun för dig som behöver in liten och billig duschkabin med ångbastu och många andra användbara funktioner.

Pris: 13.111 kr – buildor.se

Köp Arrow 6106 på buildor.se


Se alla duschkabiner med ångbastu..

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *