Bästa El Flakmoped 2023 (Eldriven Flakmoppe)

Bästa El Flakmoped 2021 (Eldriven Flakmoppe)

Om man letar efter en flakmoped som drivs av el finns det flera olika varianter och välja mellan. Om man har behov av att kunna lasta mycket så är en elmoppe med flak ett bra val. Det är ett miljövänligt alternativ eftersom den drivs av el och den är också tystgående vilket är bra för att slippa störa grannar. Flakmopeden har funnits länge i Sverige och är ett självklart alternativ bland mopederna. Det är en perfekt moppe för att skjutsa kompisar eller använda den som packhäst. Med en eldriven flakmoped får man en mångsidig moped som passar bra i storstaden som en tuffare moppe istället för bil, på landet för dagligt arbete eller på industrin och i kulvertarna.

El flakmopederna är mångsidiga och användbara i flera olika typer av miljöer. De är också tåliga och har en lång livslängd, vilket gör att det är ett bra köp om man behöver en elmoped som klarar av tyngre laster. Det är också viktigt att man har ett korrekt körkort för moped och att använda hjälm när man kör för att öka säkerheten.

Fördelarna med el flakmoped

På flera öar i skärgården används ofta flakmopeder och har varit ett naturligt val under lång tid. Den används ofta för att köra både last och passagerare. Flakmopeden är liten, billig, smidig och perfekt för kortare sträckor om man behöver transportera varor eller saker. Nu finns det mer moderna mopeder som går på el och de har flera fördelar i jämförelse med bensindrivna varianter. De är tystgående och framför allt miljövänliga. En elektrisk flakmoped är dessutom mycket billigare i drift.

Eldriven flakmoped Svart Retro

Det är viktigt att flakmopeden ändå klarar av det nordiska klimatet och därför är det bra att välja en modell som klarar av mycket trots väder och vind. Om man importerar en flakmoped är den kanske inte anpassad för det nordiska klimatet. Det kan därför vara värt att satsa på en modell som klarar av tuffa förhållanden. MGB Starbridge är ett svenskt företag som designar och konstruerar flakmopeder. Deras kunder är privatpersoner, kommuner och även försvarsmakten. Kombinationen av kvalitet och design gör att företagets el flakmopederna är eftertraktade på marknaden.

Eldriven flakmoped i klassisk retrodesign

De äldre flakmopederna har ofta en gammal design och många moderna el varianter efterliknar den klassiska designen både i färg och form. Det är viktigt att man ändå kan klara av tunga laster och längre körsträckor trots att flakmopeden drivs av el. Några av de nya modellerna kombinerar både funktionalitet och design så att man får mycket för pengarna. Det är bra med en elmoped som inte heller låter lika mycket som en vanlig bensindriven moped. En elektrisk flakmoppe är ett miljövänligt alternativ om man behöver lasta mycket och köra längre sträckor. Snart kanske de eldrivna flakmopederna är mer populära än de bensindrivna mopederna med tanke på fördelarna. Om du är ute efter en stark och pålitlig elmoped med lång livslängd är nedanstående alternativ ett bra val.

Bästa el flakmoppen 2023 är:

  1. Elmoped MGB Delivery Flakmoped (Mest sålda elektrisk flakmoped i retro design)
  2. Elektrisk Flakmoped MGB Delivery (Framhjulsdriven)

Elmoped MGB Delivery Flakmoped (Bäst i test)

Elmoped MGB Delivery Flakmoped (Bäst i test)

Detta är Sveriges mest sålda elektriska flakmoped och den är designad, utformad och konstruerad för att klara av ett nordiskt klimat. Med en stark 3000W motor tar den sig fram där andra flakmopeder inte har möjlighet. På en laddning har man 5 mils räckvidd och mopeden laddar upp till 80 % på 2 timmar. Eldriften gör flakmopeden till ett mångsidigt fordon både i storstaden och på landet.

El Flakmoped MGB Delivery

Den är 225 cm lång, 96 cm bred och 110 cm hög med en vikt på 183 kg. Maxeffekten är 3000 W så den är snabb även med tunga laster och har skivbromsar. Denna elmoped med flak har blivit utsedd till bäst i test. Den har klassiskt retroutseende med modern eldrift och färgerna påminner om de äldre flakmopederna. Det finns en display som tydligt visar fart, körsträcka och batterikapacitet. Den kraftiga stålramen ger stabilitet och hållbarhet. Ett batteri på 60 V gör att man klarar sig länge på en laddning. Om man vill ha ett bra eldrivet alternativ som flakmoped är denna ett bra val. Det är en robust moped med hög lastkapacitet. Den tjocka stålramen och alla övriga detaljer är kvalitativa och den har en bra livslängd. Elmotorn är placerad under flaket och framför föraren finns en praktisk förvaringstank.

Finns i rött, svart och blått!

Mer info..

Köp MGB Delivery El Flakmoped på motorsweden.se


Elektrisk Flakmoped MGB Delivery (Framhjulsdriven)

Elektrisk Flakmoped MGB Delivery (Framhjulsdriven)

MGB Starbridge Delivery har länge varit ett självklart val om man letar efter en elektrisk flakmoped. Den är tillverkad för det nordiska klimatet och denna modell har framhjulsdrift. Elmopeden har en 2×1,5 kW motor i framhjulen som gör att man lätt tar sig fram där andra flakmopeder inte kan. Motorn reagerar snabbt och sitter under lasten så man får ett bra tryck oavsett last. Batteriet är 5×12 V 45 Ah och på en laddning kan man köra upp till 50 km beroende på last.

El Flakmoped MGB Delivery Svart (Framhjulsdriven)

Den elektriska flakmopeden är snabb att ladda och når 80 % laddning på 2 h, vilket gör att man snabbt kan använda mopeden igen. Maxlasten på flaket är 150 kg och gör att flakmopeden blir en bra medhjälpare vid storhandeln. Den ger möjlighet till både rolig körning och nödvändiga arbetsuppgifter. Det är en stark och pålitlig elmoped som klarar av det mesta. Storleken är 225 cm lång, 96 cm bred och 110 cm hög med en vikt på 183 kg., flakmoppen har automatväxel och hydraulisk skivbroms fram och bak.

Mer info..

Köp MGB Delivery Framhjulsdrivna El Flakmoped på motorsweden.se

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela