Bästa elbil för två barn (Eldriven 2 sits bil)

Bästa elbil för två barn (Eldriven 2 sits bil)

Här hittar du bästa elbilen för 2 barn. En elbil för barn med 2 platser är en eldrivet 2 sits bil som har plats för två barn samtidigt, en förare och en passagerare. Det finns även elbilar för två barn med fjärrkontroll vilket låter föräldern styra elbilen. En elbil med fjärrkontroll är bra att ha om barnet är för liten för att kunna styra bilen själv. Det har blivit väldigt populärt med elbilar för barn på senaste tiden och utbudet är stort. Det finns elbilar som ser ut som polisbilar, brandbilar och personbilar i välkända märken så som Volvo, Mercedes, BMW och porsche.

Vissa elbilar med plats för två 2 barn har 2 sits säten medans andra har ett stort säte där man har plats att sitta bredvid varandra.

Man kan naturligtvis även åka själv i en elbil för två barn och en elbil med fjärrkontroll är inte begränsad till att styras med fjärrkontrollen. När barnet är för liten för att kunna styra bilen själv kan man använda fjärrkontrollen och sedan när barnet har blivit äldre så kan barnet själv styra och åka med elbilen.

De flesta elbilar är anpassade för barn som är 3-8 år och har en max användarvikt på ca 30 kg. Det finns elbilar för större barn med en maxbelastning på ca 50 kg. En elbil med högra maxvikt går att använda under längre tid eftersom barnet kan använda elbilen även när det har blivit äldre.

En elbil för barn klassas som ett lekfordon. För att ett fordon ska klassas som ett lekfordon måste det vara eldrivet och inte ha en maxhastighet på över 6 km/h.

Vilken elbil för 2 barn ska man köpa?

När man har bestämt sig för att köpa en elbil med 2 platser till sitt barn är det dags att fundera på vilken sorts elbil man ska köpa. Förutom att det finns många olika elbilar att välja mellan så som olika bilmärken och typer av bil så som polisbil, brandbil osv så finns det även mycket annat att tänka på.

– Man bör tänka på att maximal användarvikt på elbilen inte är för låg så att barnet är för tung för elbilen.
– Batteritiden skiljer sig åt mellan olika modeller och man vill ha ett batteri som räcker så länge som möjligt innan det måste laddas på nytt.
– Man vill även ha stora mjuka däck så att det blir behagligt att åka med elbilen även om underlaget är ojämnt eller grusigt.
– Sätet kan vara gjord av plast eller mjukt läder och det har betydelse för hur bekvämt det är att sitta i bilen.
– Vill man ha en elbil med fjärrkontroll kan man välja mellan analog eller digital.

Vi har listat bästa elbilen för 2 barn i olika kategorier och prisklasser så att du kan hitta en elbil som passar just dig och ditt barn.

Bästa elbilen för 2 barn 2023 är:

  1. Nordic Roll Pickup 4WD – Bästa elbil för 2 barn (Bäst i test)
  2. Ford Ranger Monster Truck – Lyxig tvåsitsig elbil för barn
  3. Volvo XC90 Kinetic – Prisvärd elbil för barn, 2 sits
  4. Nordic Roll 12V Svart – Eldriven polisbil för 2 Barn

Nordic Roll Pickup 4WD – Bästa elbil för 2 barn (Bäst i test)

Nordic Roll Pickup 4WD - Bästa elbil för 2 barn (Bäst i test)

Här har vi en elbil för 2 barn i åldern 2 till 7 år. Det är en elbil i jeep modell med snygg och välgjord design. Nordic Roll Pickup 4WD är en elbil med fjärrkontroll vilket innebär att föräldern kan styra bilen när barnet är för litet för att styra själv. Men elbilen är inte begränsad till fjärrkontrollen utan barnet kan åka och styra elbilen på egen hand när så önskas. Det är dock en extra trygghet att ha en fjärrkontroll som kan bromsa eller svänga bilen om det skulle behövas. Det finns även säkerhetsbälte som gör att barnet sitter säkert. Dörrar och bakluckan går att öppna och batteriet går att lossa för enkel laddning i hemmet. Bilen har även USB/SD/MP3 uttag till musikanläggningen och en häftig LED-belysning.

Man kan välja att ha 4-hjulsdrift eller 2-hjulsdrift och detta går att ändra genom att trycka på en knapp. Lastkapaciteten är 30 kg. Batteriet räcker för 40-60 min körning och hastigheten ligger på 3-5km/tim. Bilen finns även i vit färg

Detta är en mycket populär elbil för barn som har fått högsta betyg av användare.

Mer info..

Köp Nordic Roll Pickup 4WD från Gardenstore


Ford Ranger Monster Truck – Lyxig tvåsitsig elbil för barn

Ford Ranger Monster Truck - Tvåsitsig elbil för barn

Ford Ranger är en eldriven bil för barn med 2 platser. Den har stora mjuka hjul i gummi och rejäl fjädring både på framhjul och bakhjul. Fjädringen och de stora mjuka däcken ger behaglig körning även på ojämnt underlag så som terräng och grus. Strålkastarna framtill och ovanför sitsen har strömsnål LED belysning. Även baktill på elbilen finns fungerande LED ljus. Det finns även förvaringsmöjligheter baktill och framtill vid motorhuven på denna pickup bil. Elbilen har två mjuka sitsar i konstläder med bälte för både ett och två barn. Ford Ranger är en elbil med fjärrkontroll vilket innebär att den går att fjärrstyras av en förälder.

Vid sidan av ratten finns en spak som växlar mellan fram och back. Vid sidan av spaken finns en knapp som växlar mellan tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift. Elbilen har även en liten display bredvid ratten där man kan se och styra funktioner för media så som filmuppspelning och MP3-uppspelare. Elbilen finns även i röd färg.

Detta är verkligen en gedigen elbil av mycket hög kvalitet med många snygga och realistiska detaljer.

Mer info..

Köp Ford Ranger Monster Truck till rea pris från hemfint.se


Volvo XC90 Kinetic – Prisvärd elbil för barn, 2 sits

 

Volvo XC90 Kinetic - Elbil för barn, 2 sits

Här har vi en mycket prisvärd tvåsitsig Volvo elbil för barn. Det är en elbil med fjärrkontroll som låter dig styra bilen då barnet är för liten för att styra själv. Man kan öppna både dörrarna och motorhuven på bilen. Det finns även en MP3-ingång på bilen så att man kan lyssna på musik samtidigt som man kör omkring. Bilen har ljud- och ljusfunktioner och många realistiska detaljer. Detta är en mycket tuff elbil med plats för 2 barn. Bilen finns även i vit färg.

Mer info..

Köp Volvo XC90 Kinetic från Jollyroom


Nordic Roll 12V Svart – Eldriven polisbil för 2 barn

Nordic Roll 12V Svart - Eldriven Polisbil För 2 Barn

Detta är en tvåsitsig elbil för barn som ser ut som en polisbil. Bilen har både sirenljud och lampor precis som en riktig polisbil. Det medföljer även en megafon. Polisbilen har fyrhjulsfjädring och man kan köra både framåt och bakåt.

Mer info..

Köp Nordic Roll 12V Svart från Gardenstore


Se alla elbilar..

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela