TEST: Bästa el fyrhjuling för vuxna – Elektrisk ATV! (Eldriven)

Här hittar du bästa elektriska fyrhjulingen för vuxna 2023! En fyrhjuling eller ATV som de även kallas är både användbar och häftig att köra. En el driven ATV för vuxna är större och kraftfullare än fyrhjulingar som är avsedda för barn.

Det är vanligt att man använder sig av en fyrhjuling på landet eller på bondgården då den är flexibel med en bra lastförmåga. Den finns många användningsområden och den är ett bra alternativ till traktorer och flakmopeder. Fyrhjulingen kan användas för att köra timmer, ploga, sjösätta en båt eller bevaka djur och frakta bete. En ATV eller fyrhjuling för vuxna är antingen ett terrängfordon eller en traktor. Beroende på vilket behov man har och när den ska användas bör man välja rätt fordon för rätt ändamål.

Fördelen med elektriska fyrhjulingar är att de är tysta och miljövänliga utan avgasutsläpp. Den kan lätt användas på platser där buller eller avgaser kan störa omgivningen. Om man dessutom köper till diverse tillbehör kan användningsområdena anpassas för just ditt behov. Innan man gör ett köp kan det underlätta att jämföra olika alternativ för att hitta den rätta fyrhjulingen.

Bästa el ATV för vuxna 2023 är:
  1. Hecht 59399 (Bästa elektriska ATV – Bäst i test)
  2. Elektrisk Fyrhjuling – 3000W (Kraftfull och snabb Elektrisk ATV)
  3. Hecht 56155 (Bra elektrisk ATV för vägar)
  4. 1200W Army (Prisvärd el ATV för fritidsaktiviteter)
  5. Elektrisk Fyrhjuling – 1200W (Bra och billig el ATV)

Hecht 59399 (Bästa elektriska ATV – Bäst i test)

Bästa fyrhjuling för vuxna - Hecht 59399 - 2200 W - Army

En el ATV för vuxna som får användas på vägar om den registreras som en klass I moped är Hecht 59399. Den har en stark 2200 W motor som drivs med 72V/52 Ah. Elmotorn är kopplad till drivaxeln utan kedja eller kardanaxel för enkelt underhåll. En LED-display visar fart, laddningsstatus och övrig information. Maxhastigheten är 45 km/h och uppladdningstiden är 8-15 h beroende på vikt och last. Fyrhjulingen är automatisk med växel för fram och bak. Den kan användas för bogsering av mindre släp. Den är tyst och lättanvänd. Den kan klara av 70 km på en laddning och väger 205 kg. Fyrhjulingen är 184 cm lång och 116 cm bred. Den har lastytor både fram och bak och klarar av en vikt på 120 kg.

Detta är en mycket kraftfull eldriven fyrhjuling för vuxna som dessutom går att använda på vägarna när den är vägregistrerad. Hecht 59399 är utsedd till bäst i test och har fått högsta betyg av användare.

Mer info..

Köp Hecht 59399 på hemfint.se


Elektrisk Fyrhjuling – 3000W (Kraftfull och snabb Elektrisk ATV)

Elektrisk Fyrhjuling - 3000W (Kraftfull och snabb Elektrisk ATV)

Snabb fyrhjuling med snygg och modern design. Topphastigheten är 55 km/h och man kan köra 55 km innan det är dags att ladda batteriet. Att ladda batteriet så att fyrhjulingen blir fulladdad igen tar endast 6-8 timmar. Det är en hobby fyrhjuling som kan köras i inhägnat område och i terräng om detta krävs inom yrket. Denna ATV är ej godkänd för att åka på vägarna. Fyrhjulingen har skivbroms både fram och bak.

Detta är en riktigt bra ATV om man vill ha en snabb och kraftfull elektrisk fyrhjuling. Det är inte den billigaste fyrhjulingen men man får mycket för pengarna.

Mer info..

Köp Elektrisk Fyrhjuling – 3000W från hemfint.se


Hecht 56155 (Elektrisk ATV för vägar)

 

Eldriven Fyrhjuling 1200 W - Army - echt 56155

En eldriven ATV som kan användas på vägar om den registreras som en klass I moped är Hecht 56155. Den har en stark 1200 W motor som drivs av 72V /20Ah. Elmotorn är kopplad direkt till drivaxeln utan kedja och kardanaxel för enkelt underhåll. Den laddas 8-10 timmar och maxhastigheten är 45 km/h. En LED-display visar fart, laddningsstatus och övrig information. Fyrhjulingen har en fjärrkontroll som aktiverar den istället för ett vanligt lås. Framhjulen har trumbroms och bakhjulen har skivbroms. Den kan användas för bogsering av släp. Den kan köras max 48 km beroende på last och laddningstiden är 8-10 h. Fyrhjulingen är 145 cm lång och 102 cm bred. Den väger 135 kg och klarar av en last på 120 kg på lastytorna både fram och bak.

Denna eldrivna fyrhjuling är mycket prisvärd och har fått nära på högsta betyg av användare!

Mer info..

Köp Hecht 56155 på hemfint.se


1200W Army (Prisvärd el ATV för fritidsaktiviteter)

Billig el ATV - 1200W Army

1200W Army är en billig elektrisk fyrhjuling för vuxna som passar bra att använda för olika aktiviteter på grund av den kraftiga motorn . Den kan köras i 40 km/h och har en kraftig draganordning för max 500 kg. Batteriet är 60V/20Ah och på en laddning kan man använda fyrhjulingen 8-10 timmar och köra 60 km. Den får bara användas på inhägnat område och inte vägar. Den väger 125 kg och är 145 cm lång och 102 cm bred. Fyrhjulingen har bromsar fram och bak i form av en trumma och skiva. Fyrhjulingen har en draganordning som klarar av 500 kg.

Perfekt för dig som vill ha en relativt billig men kraftfull ATV att använda på gården eller för att köra omkring med på fritiden.

Mer info..

Köp 1200W Army från hemfint.se


Elektrisk Fyrhjuling – 1200W (Bra och billig el ATV)

Elektrisk Fyrhjuling - 1200W (Bra och billig el ATV)

Detta är en riktigt snygg och smidig elektrisk ATV! Den är relativt billig och prisvärd fyrhjuling om man vill köra på inhägnat område och inte har något behov av att köra på vägar. Maxhastigheten är 42 km/h vilket inte är så tokigt. Denna ATV är perfekt för dig med låg budget som vill ha en snygg och lättkört fyrhjuling som dessutom går ganska snabbt.

Mer info..

Köp Elektrisk Fyrhjuling – 1200W från hemfint.se


Fyrhjuling är det gemensamma namnet för ATV (All Terrain Vehicle) eller UTV (Utility Terrain Vehicle). ATV är en vanlig fyrhjuling och UTV används i parker eller på sportanläggningar. UTV har två säten bredvid varandra, ett flak och en takbåge som olycksskydd. Bågen kan också användas för att fästa tillbehör i och med kombination med flaket är den mångsidig för använding på en gård.

Fordon säljs med fyrtaktsmotorer och den vanligaste motorstorleken på fyrhjulingar är 420-570 kubik. Då klarar man av de mesta arbetsmässigt, men om man vill köra i terräng för skojs skull kan det passa bra med en 1000 kubik motor. Storleken på motorn påverkar dock inte arbetsförmågan särskilt mycket.

Terränghjuling är en ATV som inte har inbyggd fartspärr. Den får köras i 20 km/h på allmänna vägar och 70 km/h i terrängen. Man kan köpa till tillbehör såsom vagnar, plogar m.m. och den passar bra att använda på gården. Den kan användas för att ploga eller frakta saker. Man behöver vara över 16 år och ha ett förarbevis för att få köra terränghjuling om man inte tog körkort innan 1/1 200. Om man registrerar ATV som traktor får fyrhjulingen köras på allmän väg om man är över 15 år. Då är maxhastigheten 40 km/h och fordonet är fartspärrat.

Se alla fyrhjulingar..

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela