Bästa Elmoped med 3 Hjul (3 Hjulig Elscooter)

Bästa Elmoped med 3 Hjul (3 Hjulig Elscooter)

Om man letar efter en elmoped med 3 hjul eller 3 hjulig elscooter finns det flera olika modeller att välja mellan. Det finns moppar med tre hjul för vuxna, elscooter med 3 hjul, trehjuliga mopeder med flak eller trehjuliga mopeder med tak som också kallas elmopedbil. En trehjulig moped/moppe är stabilare än en moped på 2 hjul och det kan vara ett bra val om man vill ha ett mellanting till en moped och en bil.

Det är viktigt att tänka på att storleken är större på en trehjulig moped bak särskilt när man kör den i trafiken. Många 3 hjuliga mopeder är trots det smidiga och kan lätt ta sig fram mellan bilarna i trafiken i stan. Trehjuliga mopeder klass II får också köras på cykelbanor om det är lite trafik med tillräcklig bredd och försiktighet.

Om man behöver en mopedbil, elektrisk flakmoped, promenadscooter eller trehjulig elscooter finns många bra alternativ som kan passa bra. De är enkla att använda och underhålla, lätta att köra, finns tillgängliga för olika typer av miljöer och är anpassade för många olika behov. Det är viktigt att följa de olika regler som finns för fordonet, använda hjälm och ha trafikförsäkring. En moped på tre hjul är stabil, lättkörd och smidig. Flera modeller är också elektriska vilket är både miljövänligt och billigt i drift. Det är viktigt att jämföra olika modeller innan så att man blir nöjd med sitt köp. Vissa modeller är också på kampanj eller rea så det kan vara bra att passa på om man ändå behöver en trehjulig variant. Nedan finns bra exempel på olika typer av trehjulingar.

  1. 3 Hjulig Elscooter 2000 W (Laglig elscooter för allmänna vägar)
  2. Elektrisk Promenadscooter (Bra promenadscooter för stadstrafik)
  3. Elektrisk Flakmoped MGB Delivery (Populär 3 hjulig flakmoped för transport)
  4. Elmopedbil Ella A45 klass 1 (3 hjulig mopedbil för pendling om man har körkort)

3 Hjulig Elscooter 2000 W (Laglig elscooter för allmänna vägar)

 

3 Hjulig Elscooter 2000 W (Laglig elscooter för allmänna vägar)

En laglig trehjulig elscooter som får användas på allmänna vägar om den registreras som en klass I moped är denna modell. Den drivs av en borstlös elmotor på 2000W och har ett 60 V / 20 Ah lithiumbatteri. Räckvidden på en laddning är ca 50 km beroende på omständigheterna. Batteriet är enkelt att förvara i skåpet under sätet och under förarens fötter finns ett skåp för förvaring av ett extra batteri. Elmotorn har många fördelar eftersom den är tyst, avger inga avgaser och har högt vridmoment vid låga varvtal. Scootern är snabbstartad vilket är väldigt bra när man kör i stan. Den har två sitsar, maxbelastningen är 200 kg och hjulen har skivbromsar. Maxfarten är 45 km/h och den får köras av personer över 15 år med AM-licens. Storleken är 204 cm lång, 92 cm bred och 110 cm hög. Hjulbasen är 145 cm, sitshöjden är 80 cm, färgen är svart och elmopeden väger 70 kg. Man måste ha körkort för bil eller klass AM, trafikförsäkring och hjälm, men den får inte köras på cykelbana. En elscooter på tre hjul är ett bra om man vill ha en miljövänligt fordon som är billig i drift.

Köp Trehjulig elscooter 2000 W till reducerat pris från hemfint.se


Elektrisk Promenadscooter (Bra promenadscooter för stadstrafik)

Elektrisk Promenadscooter (Bra promenadscooter för stadstrafik)

Denna elektriska promenadskoter har gott om utrymme och förvaring med ett stort och bekvämt säte. Den har en LCD display som visar information om fart, körsträcka, kontrollampor och batteristatus. Däcken motverkar backrullning vilket ger en extra trygghet. Fördelen med en elscooter är att de är billiga i drift och kräver lite underhåll. Elmotorn drivs med ett batteri på 60 V / 20 Ah vilket ger ett bra vrid oavsett fart. Mopeden startar snabbt och kommer lätt upp i fart vilken är extra bra vid stadskörning. Den tysta elmotorn är bra att använda i omgivningar där buller och avgaser stör. Elscootern har bromsskiva fram och bak för ökad säkerhet. Färgen är vit och röd med bakhjulsdrift och motoreffekten är 900 W borstlös. Max räckvidd är 60-70 km, maxfarten är 20 km/h och maxbelastningen är 150 kg. Laddningstiden är 6-8 timmar och spänningen för laddning är 230 V. Storleken är 177 cm lång, 69 cm bred med speglar och 108 cm hög.

Köp Elektrisk Promenadscooter från hemfint.se

Se bästa promenadscootern


Elektrisk Flakmoped MGB Delivery (Populär 3 hjulig flakmoped)

Elektrisk Flakmoped MGB Delivery (Populär 3 hjulig flakmoped)

Den elektriska flakmopeden MGB Delivery är ett bra alternativ för att transportera saker. Modellen har länge varit ett självklart val om man vill ha en elektrisk flakmoped. Den är anpassad för nordiskt klimat och har framhjulsdrift. El flakmopeden har 2×1,5 kW motor i framhjulen, vilket gör att den lätt tar sig fram i jämförelse med andra flakmopeder. Motorn svarar snabbt och sitter under lasten vilket ger bra kraft även vid fullastat flak. Räckvidden på en laddning är 50 km och den når 80 % laddning redan efter 2 timmar. Den trehjuliga mopeden med flak är ett bra mångsidigt alternativ till en bil både på landet eller inom industrin. Maxlasten på flaket är 150 kg, vilket gör att den är perfekt för arbetet på gården eller storhandlingen. Storleken är 225 cm lång, 96 cm bred och 110 cm hög med en vikt på 183 kg. Flakstorleken är 95×100 cm. Växlarna är automat fram och bak med hydrauliska skivbromsar fram och bak.

Köp Flakmopeden MGB Delivery till reducerat pris från motorsweden.se


Elmopedbil Ella A45 klass 1 (3 hjulig mopedbil)

 

Elmopedbilen Ella A45 klass 1 (3 hjulig mopedbil)

Elmopedbil Ella A45 är en trehjulig moped med tak som passar bra om man har körkort för AM, B eller traktorkort före 2009 och inte behöver köra så snabbt. Den är godkänd för en förare med bälte fram och en obältad passagerare bak. Denna  mopedbil med 3 hjul har en skyddande kaross  och när man har bälte behöver inte hjälm användas. Mopedbilen har en stor kupé och är lättkörd, vilket gör att man kan köra säkert, torrt och komfortabelt med skydd från väder och kyla. Den energieffektiva elmotorn är tyst och bra att använda då motoreffekten har anpassats för att klara backar och att nå maxfart snabbt.

Batteriet är helkapslat och underhållsfritt med en kapacitet på 45 Ah som ger en max körsträcka på 70 km. Det är smidigt att ladda mopedbilen i ett jordat vägguttag med en medföljande laddkabel. Motorn drivs direkt utan manuell växling vilket passar bra i tuffa miljöer eller i rusningstrafiken med många stopp. Backen sker med en knapp på instrumentbrädan. Ventilerade skivbromsar fram och bak ger bra bromseffekt även vid regn och kyla. Belysning, ljustuta och färdriktningsvisare sker enkelt via handtagets reglage. LCD-displayen visar batterikapacitet, fart och körsträcka. En backkamera hjälper till vid backning. Vindrutetorkare och spolare nås via knappsatsen på instrumentpanelen och glasrutorna vevas ner för hand.

Telefonen kan laddas smidigt via USB anslutningen vid förvaringsfacken. En värmefläkt håller imman borta och ger extra värme. Mopedbilen är stabil och byggd för att ha en lång livslängd. Den är lättkörd och om man tidigare har kört för en moped eller bil är det inga problem att köra den. Mopedbilen är perfekt för pendling och man är skyddad från väder och vind. Räckvidden är 70 km på en laddning under bra förutsättningar. Den bör dock inte användas under väldigt kalla vintrar eftersom prestandan och körsträckan blir sämre då. Storleken är 224 cm lång, 119 cm bred och 148,8 cm hög med en vikt på 420 kg. Effekten är 1500 W och spänningen 60V. Elbilen finns i svart och vit färg.

Köp Elmopedbil Ella A45 från motorsweden.se

 

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela