Bästa Carport/Garage Byggsats 2023! (Se alla byggsatser)

Bästa Carport/Garage Byggsats 2021! (Se alla byggsatser)

Om man vill komplettera sitt hus med ett garage finns det prisvärda byggsatser som gör det enkelt. Man kanske inte vill lägga ner så mycket tid på att bygga ett garage från grunden och då kan det vara ett bra alternativ att köpa en garage byggsats. Det är enkelt och man kan hitta billiga garage byggsatser. Det finns också byggsatser för plåtgarage om man vill ha en sådan modell. Det går också att välja garage byggsatser med loft eller pulpettak.

Man kanske är ute efter den bästa garage byggsatsen eller så vill man bara ha en byggsats till ett funkis garage. Om man har mycket plats kanske man vill ha en byggsats för ett stort garage. Det går också att välja en byggsats för ett dubbelgarage eller carport.

byggsats för ett dubbelgarage

Om man vill bygga ett garage av en byggsats behöver det inte bli varken så dyrt eller komplicerat. Det finns också byggsatser för en dubbel carport eller med förråd. Man kanske behöver en carport med plats för 2 bilar eller en husbil. Det kan vara svårt att hitta en garage byggsats till ett bra pris, men om man jämför olika leverantörer innan köpet så blir valet enklare.

Oavsett vad man är ute efter är det bra att göra jämförelser innan köpet för att hitta den bästa byggsatsen för ett garage. Ett garage eller en carport skyddar bilen från is och snö och det finns också plats för ytterligare förvaring. Med en byggsats för garage eller carport går det snabbt, enkelt och blir billigt.

Det är en bra investering att bygga en carport eftersom det nordiska klimatet kan förkorta livslängden på ett fordon. På ett enkelt sätt kan man skydda och vårda bilen och det finns olika typer av byggsatser för alla behov. Det finns alltifrån solida garage till mer moderna garageportar. Vissa byggen kan man även bestämma taket efter budget och behov och hitta lösningar för en eller flera bilar. Det går också att komplettera med ett förråd.

Det är viktigt att söka bygglov, men ofta är det enkelt att få tillstånd.

Många leverantörer har kampanjer och rea just nu om man vill hitta en billig byggsats till ett garage. Med en färdig byggsats kan man enkelt anpassa garaget efter sitt önskemål och de är enkla att montera. Det finns flera olika modeller som kan passa bra beroende på vad man är ute efter.

Bästa garage & carport byggsats 2023 är:

1. Dubbelgarage Elvira (Bästa garage byggsatsen)
2. Carport Robert (Dubbel carport byggsats för två bilar)
3. Garage Dagny (Liten garage byggsats för en bil)
4. Carport Robert Palmako (Carport byggsats med plats för en bil)
5. Carport Arcadia (Modern carport byggsats för en bil)


Dubbelgarage Elvira (Bästa garage byggsatsen)

Dubbelgarage Elvira (Bästa garage byggsatsen)

Dubbelgarage Elvira 40,5 kvm är ett stort garage för skydd av bilen, motorcykeln eller mopeden som kan kombineras med en verkstad eller ett förråd. Det går att välja utan garageport, sidoöppnade garageportar eller takskjutportar från Hörnmann som är Europas största tillverkare av garageportar. Dubbelgaraget levereras komplett med en byggsats och kan enkelt monteras efter ritning. Det har en knuttimrad design som gör att det är enkelt och stabilt. Materialet är obehandlat och bör grundas innan användning, men allt som behövs för montering ingår. Taket är gjort av 18 mm råspont och behandlade bärlinor till grunden ingår. Grunden gör man själv med en gjuten stabil platta. Materialet är nordisk gran och väggtjockleken är 44 mm. Yttermåttet på väggarna är 520×780 cm och vikten är 2330 kg.

Dubbelgarage Elvira 40,5 kvm passar dig som vill ha ett större garage med många förvaringsmöjligheter och en klassisk design av hållbart trä.

Mer info..

Köp Dubbelgarage Elvira  från Hemfint


Carport Robert (Dubbel carport byggsats för två bilar)

Carport Robert (Dubbel carport byggsats för två bilar)

Carport Robert 20,6 kvm av obehandlat trä är en klassisk carport för två bilar. Den har en kraftig konstruktion med sex stolpar och tak med spontade brädor vilket gör den stabil och hållbar. Bilarna kan skyddas från kyla och snö på vintern och från sol på sommaren. Det är ett bra komplement till ett garage eller om man vill ha den istället för ett garage. Carporten är gjord av limträ som gör att den behåller form och stabilitet. Det gör också att konstruktionen får en slät och fin yta och byggsatsen kan monteras enkelt och snabbt. Man behöver köpa till underlagspapp, takshingel och takpapp. Monteringsbeslag, spontat tak och kraftiga stolpar på 120×120 mm ingår.

Byggsatsen Carport Robert passar dig som vill ha ett stilrent alternativ till ett garage. Den är liten och smidig, men ändå rymlig.

Mer info..

Köp Carport Robert från Buildor


Garage Dagny (Liten garage byggsats för en bil)

Garage Dagny (Liten garage byggsats för en bil)

Garage Dagny 17 kvm är en komplett byggsats som enkelt kan monteras efter ritning. Garaget är knuttimrat och kan enkelt monteras. Materialet bör behandlas innan användning, men allt material som behövs för montering medföljer. Taket är gjort av 18 mm råspont som ingår, men grunden måste man göra själv av en gjuten stabil platta. Materialet är nordisk gran och väggtjockleken är 28 mm. Yttermåttet på väggarna är 330×510 cm och vikten är 882 kg. Det är ett tåligt och hållbart garage som passar på de flesta tomter. Garaget smälter in i omgivningen och är ett bra val om man vill ha ett naturligt materialval.

Garaget passar dig som vill ha en byggsats för ett litet garage med en klassisk design av trä.

Mer info..

Köp Garage Dagny från Hemfint


Carport Robert Palmako (Carport byggsats med plats för en bil)

Carport Robert Palmako (Carport byggsats med plats för en bil)

 

Carport Robert Palmako 16 kvm skyddar bilen från snö, kyla och sol. Det är en klassisk carport för en bil med en rejäl konstruktion av sex stolpar och spontat tak. Carporten är stabil och hållbar och ger ett bra skydd för bilen. Det är ett bra alternativ om man inte vill ha ett garage och har en mindre yta. Den är gjord av kraftiga stolpar i limträ som behåller form och stabilitet. Konstruktionen blir slät och fin och minskar risken för stickor. Byggsatsen monteras enkelt och snabbt. Det ingår kraftiga limträstolpar på 120×120 mm. Taket kan köpas till och den är grundmålad med en vit grundprimer. Det passar bra om man vill ha en enkel design av ett tåligt material.

En mindre carport kan vara ett bra för dig som inte har så mycket plats och inte vill ha helt garage på tomten. Den ger ett bra skydd utan att ta upp så mycket yta.

Mer info..

Köp Carport Robert Palmako från Buildor


Carport Arcadia (Modern carport byggsats för en bil)

Carport Arcadia (Modern carport byggsats för en bil)

Carport Arcadia är en modern carport av tålig polykarbonat som klarar av ett tufft klimat. Den skyddar bilen från rost och röta genom en stabil konstruktion. Ramen är gjord av pulverlackerad aluminium och galvaniserad stål. Polykarbonatet skyddar från UV-strålning och gulnar inte så snabbt som andra plaster. Det ingår hängrännor och carporten kan enkelt monteras. Den klarar av ett vindmotstånd på max 120 km/h och en max snöbelastning på 150 kg/kvm. Panelerna är 6 mm och storleken är 15,5, 18,2, 23,1, 30,8, 38,5 eller 46,1 kvm. Den passar dig som vill ha en modern och tålig carport som inte tar så mycket plats och smälter in i omgivningen. Materialet klarar av mycket och är nästan okrossbart. Om man bor i ett område med hårt klimat kan denna carport vara ett bra val. Den tar inte så mycket plats och passar de flesta områden designmässigt.

Carport Arcadia är ett snyggt alternativ till ett garage och skyddar ändå bilen från väder och vind.

Mer info..

Köp Carport Arcadia från Hemfint


Se alla garage byggsatser..

 

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela