Inbyggt badkar med duschvägg paket (Duschkabin)

badkar med duschvägg paket

Om man har svårt att välja mellan att ha ett badkar eller en dusch i badrummet  ska man veta att det finns paket med inbyggt badkar och duschvägg så att du får båda i ett. Har man duschvägg till badkar så kan man både bada och duscha och man sparar mycket plats jämfört med att ha badkar och dusch för sig. En kombinerad duschkabin och badkar gör alltså att du får plats med både badkar och dusch i badrummet.

Det finns många badkar med duschvägg paket att välja mellan på marknaden och här är några som är extra lyxiga och exklusiva för dig som vill lyxa till det lite i vardagen. Jag skulle verkligen inte ha något emot att komma hem till en av dessa duschkabiner efter en hård arbetsdag. Man kan njuta av en massage både i badet och i duschen och vill man ha lite stämningsfull musik så finns högtalare, bluetooth anslutning och radio. Dessutom finns belysning för att ytterligare höja stämningen under badet eller duschen.

De dyraste och mest exklusiva bubbelbadkaren har värmare som håller temperaturen varm under hela badet. Detta är en mycket eftertraktad och uppskattat funktion som man gärna vill ha i en jacuzzi. Se även duschkabin med ångbastu

Här är några av de lyxigaste och bästa badkaren med duschvägg som går att köpa som paket.


RICCON Duschkabin 220 med Bubbelbadkar

RICCON Duschkabin 220 med Bubbelbadkar

RICCON 220 är ett riktigt lyxigt paket med inbyggt bakar och duschvägg. Badkaret är inget vanligt badkar utan påminner snarare om en jacuzzi med bubblor och dubbla massagesystem för både rygg och fötter. Badkaret har även en värmaren som gör att vattnet håller en jämn och behaglig temperatur under hela badet utan att svalna. Det finns även många andra lyxiga funktioner som vanliga badkar inte har. Vad sägs om undervattensbelysning och bluetooth, högtalare, radio och fläkt? Allt detta styrs av en kontrollpanel som man är tillgänglig när man ligger i badet.

Duschväggen är tillverkad i aluminium och handtagen är gjord i rostfritt stål. Duschkabinen är väldigt snygg med glasfront och rundad lyxig design. Måtten på duschkabinen är 170×88 cm och Badkarets är 33,4 cm djupt vilket ger gott om plats när man ska bada och duscha.

Duschväggen har ett mycket tjockt och härdat säkerhetsglas  på 6 mm. vilket är betydligt tjockare än som är vanligt på de billigare duschväggarna  som inte håller samma höga kvalitet.

Duschkabinen har en höjd på 220 cm.


Premium duschkabin med jacuzzi för 2 personer

Premium duschkabin med jacuzzi för 2 personer

Här har vi ett annat påkostat badkar med duschvägg för dig som verkligen vill lyxa till det med din partner. Badkaret har nämligen plats för två personer och har måtten 170×120 cm. Perfekt för dig som vill ha ett duschvägg och badkar paket för två med alla de funktioner som ett lyxigt spabad ska ha. Det finns dubbla massagesystem för rygg och fötter och en värmare som håller en jämn och behagligt temperatur i vattnet oavsett hur länge du badar. Man kan säga att detta paket med badkar med duschkabin påminner väldigt mycket om RICCON 220 med den skillnaden att man får plats två personer.

Rekommenderas för dig som vill ha en kombinerad duschkabin och badkar för två personer.


Stor duschvägg med lyxigt hörnbadkar – Kombinerad duschkabin och badkar

Stor duschvägg med lyxigt hörnbadkar

För dig som vill ha ett paket med stor duschkabin och badkar som är anpassad för att stå i ett hörn så är detta perfekt. Måtten är 150×150 cm och badkaret är 39,8 cm djupt vilket betyder att man har gott om plats när man badar. Duschkabinen och bubbelbadkaret ser riktigt exklusiva ut med snygg och modern design.

En duschkabin som är formad för att passa i ett hörn tar inte lika mycket plats, det är en smart lösning om man har ont om plats i badrummet. Formen gör att badkaret blir lika bred som den är lång vilket inne bär att man får plats två personer i badet. Men samtidigt är badkaret inte lika långt så man kan inte sträcka ut sig på samma sett som man kan göra i ett längre badkar.

Badkaret har massagesystem och värmare. Det är viktigt att man haren underhållsvärmare i en jacuzzi med massagestrålar eftersom vattnet cirkulerar hela tiden. Utan en värmare skulle vattnet snabbt bli svalt och det får ju inte gärna hända när man vill ta ett långt varmt bad. Med en värmare håller sig vattnet inom den temperatur man väljer under hela badet.

Även duschkabinen har massagesystem och du får även andra lyxiga funktioner som belysning, bluetooth, högtalare, radio och fläkt.

Detta är ett perfekt paket för dig som vill ha ett exklusivt hörnbadkar med duschvägg.


LAMYA Paket med duschvägg och badkar

LAMYA Paket med duschvägg och badkar

LAMYA är en kombinerad duschkabin och badkar med jacuzzi som man köper i ett paket. Duschkabinen är rektangulär och är 220 cm hög , 170 cm lång och 88 cm bred. De bakre väggarna på duschkabinen är svartlackerade vilket ger en tuff modern design. Duschkabin liksom badkaret har massagesystem som gör att du kan njuta av en behaglig massage både när du badar och när du duschar.

Även detta paket med badkar och dusch har lyxiga funktioner som belysning, bluetooth, högtalare, radio och fläkt. Belysning i mörkret och högtalare som spelar stämningsfull musik gör det väldigt mysigt att bada eller duscha så det är uppskattade funktioner.

Självklart har en kombinerad duschkabin och badkar i den hör prisklassen även en värmare som behåller temperaturen i vattnet under hela badet.

Glaset är härdat, klart, säkerhetsglas på 6mm.


Billigt och stort paket med duschvägg och hörnbadkar

Billigt och stort paket med duschvägg och hörnbadkar

Här är ett ett stort badkar med duschkabin som är lite billigare. Det är ett så kallat hörnbadkar som man kan ställa i badrummets hörn. Ett hörnbadkar sparar plats vilket kan vara bra om man har ett litet badrum eller ont om utrymme. Måtten är 150×150 cm och badkaret är 44,2 cm djupt vilket ger bra med utrymme. Duschkabinen är 225 cm hög och har dubbla massagesystem för rygg och fötter.

Badkaret har belysning, bluetooth, högtalare, radio, fläkt och man kan styra alla funktioner med en kontrollpanel.

Perfekt för dig som vill ha ett lyxigt badkar med duschvägg men som vill spara pengar på att inte ha en värmare som håller temperaturen när man badar. Detta verkar alltså vara ett badkar utan värmare och därför är priset också mycket lägre.


MERY Duschkabin – Billigt paket med dusch och bad

MERY Duschkabin - Billigt paket med dusch och bad

MERY duschkabin med badkar har måtten 170×88 cm. Detta är alltså ett stort och rymligt badkar med duschvägg till ett lågt pris. Badkaret har ett djup på 39,5cm. Både duschkabin och badkaret håller mycket hög kvalitet. Duschkabin har säkerhetsglas på 6 mm och man kan både duscha och bada samtidigt som man får en massage. MERY duschkabin har alla lyxiga funktioner som belysning, bluetooth, högtalare, radio och fläkt men saknar värmare vilket gör att denna modellen är mycket billigare att köpa. Känner man att man inte behöver en värmare till badet kan man spara många tusenlappar genom att köpa detta paket.

MERY duschkabin är ett perfekt köp för dig som vill ha ett riktigt lyxigt bubbelbad med duschvägg till ett relativt lågt pris. Har man låg budget och om man kan avvara en värmare i bubbelbadet är MERY ett bra köp.


BRINAK Duschkabin 225 – Paket med litet badkar och duschvägg

BRINAK Duschkabin 225 - Paket med litet badkar och duschvägg

Här har vi ett litet badkar med duschvägg som mäter 100×100 cm. Detta är ett billigt paket med badkar som saknar värmare men som har alla andra lyxiga funktioner så som dubbla massagesystem i badkaret och duschen, belysning, bluetooth, högtalare, radio samt fläkt. BRINAK duschkabin och badkar tar lite plats i hörnet av badrummet. Perfekt för dig som har ett litet badrum. Badkaret är 40 cm djupt och duschkabinen är 225 cm hög.

BRINAK duschvägg och badkar är ett perfekt paket för dig som vill ha ett litet, exklusivt och relativt billigt bubbelbad och duschkabin i ett.

Se alla dusckabiner med badkar..

Se även duschkabin med ångbastu

 

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *