Köpa Garageinredning – Tips & Inspiration

Funderar du på att köpa en garageinredning? Här får du lite tips och inspiration så att du blir nöjd med garaget! Ett av de mest förbisedda områdena i ditt hem är garaget.  Garage är en förlängning av ditt hem och fyller många funktioner. Ofta är ett garage ett förråd, en verkstad eller bara en plats där man hänger. Många garage är oftast tomma utrymmen men det betyder inte att de ska förbli så. Målade väggar och golv ser inte bara bättre ut, de är lättare att rengöra, gör att insidan av ditt garage ser ljusare ut och gör att du kan få till lite enkel och personlig design. Här är några användbara garagedesignidéer som kan bidra till en riktigt bra garage och verkstadsinredning.

Tips på garageinredning

Det viktigaste i garaget eller verkstaden är ju ändå att man har en schysst verkstadsinredning med plats för verktyg och annat som man ofta behöver i garaget eller verkstaden.

Ditt garage är inte bara en plats för att förvara bilen. Det är också ett användbart förvaringsområde och en plats att pyssla runt med gör-det-själv-projekt. Du kan få ut det mesta av detta extra utrymme med unika garageinredningar som är designade för dina specifika behov. När det gäller att få ordning på din röra är en garageinredning med garageskåp, hyllor, bänkskivor och mer perfekt. Det skapar ett anpassat utrymme som gör ditt liv enklare. Aldrig mer kommer du att spendera en timme i garaget och leta efter ett enda verktyg.

Det finns många olika garageinredningar att välja mellan i olika prisklasser. Här exempel på några av de bästa garageinredningarna för tips och inspiration innan köpet.


PELA 532801 Verkstadsinredning (För dig som har ett riktigt stort garage)

PELA 532801 Verkstadsinredning (För dig som har ett riktigt stort garage)

Många av de som gillar att arbeta mycket i sitt garage eller förråd önskar en inredning som hjälper till att ha ett mer välorganiserat utrymme. Dessa inredningar finns av olika design och storlekar. Denna modell passar de som behöver mycket förvaring och som har gott om plats vid en hörna.

Detta set består av två stora sidoskåp som så kallat ramar in hela setet när det är färdigmonterat. Längs med toppen finns sju överskåp och vid golvet finns sju olika underskåp. Mellan över- och underskåp fäster man upp verktygstavlorna som ger ännu mer plats för förvaring.

Två av underskåpen har vardera 5 lådor. Två har vars en utdragbar behållare och upphängning för papper och större utrymme för en skräpbehållare. Resterande skåp har hyllplan och skåp.

Ett stort set som kräver mer tid för montering, men jobbet utförs på ett smidigt sätt och setet kommer sen att stå starkt och robust.

 • 2 stora sidoskåp, 7 överskåp, 7 underskåp, 6 verktygstavlor och en bänkskiva
 • Stabil svetsad konstruktion som ger ett starkt och robust set
 • Tåliga bänkskivor i rostfritt stål, som även ger en snygg design
 • Höjd upp till arbetsbänken är 946 mm
 • Verktygskrokar till tavlorna köps separat
 • Snygg design i silver och svart
Köp PELA 532801 Verkstadsinredning från proffsmagasinet.se

PELA 532672 Verkstadsinredning (Garageinredning för stort garage eller verkstad)

PELA 532672 Verkstadsinredning (Garageinredning för stort garage eller verkstad)

Har du många verktyg och andra hjälpmedel i ditt garage, så kan det säkerligen göra god nytta med att satsa på en passande inredning. Där inredningen ger gott om förvaring på olika sätt. Denna modell från Pela är passande i stora utrymmen och för den person som har ett stort antal av verktyg, mindre arbetsmaskiner och andra hjälpmedel.

Detta set består av två set, där det totalt finns två högre skåp i sidorna och i mitten finns sex underskåp och sex överskåp. Mellan dessa skåp kan man hänga verktyg och annat på de verktygstavlor som kommer med setet. Däremot behöver man köpa krokar separat.

Ett stort robust set med gott om förvaring som passar för en hel vägg. Underskåp med lådor, hyllplan, papperskorg och utdragbar låda. Överskåp som har antingen fjädrande luckor eller jelusier. Med detta inredningsset finns det flera möjligheter med att förvara sina saker på ett organiserat sätt och därmed få ut mer golvyta.

 • Ett stort dubbelset som inkluderar 2 högskåp, 6 underskåp, 6 överskåp, 6 verktygstavlor och en bänkskiva
 • Bänkskivan är både tålig och stilren med materialet rostfritt stål
 • Höjd upp till bänkskivan är 946 mm
 • Klassisk design som går i silver och svart
 • Krokar till verktygstavlorna säljs separat
Köp PELA 532672 Verkstadsinredning från proffsmagasinet.se

PELA 496769 Garageinredning (Komplett garageinredning för medelstort garage)

PELA 496769 Garageinredning (Komplett garageinredning för medelstort garage)

En robust garageinredning med gott om smart förvaring kan underlätta många arbeten i ditt garage eller förråd. Detta set har svetsat ihop för att få en mer stabil konstruktion och alla delar är smidiga att monteras ihop till ett helt set.

Med detta set får du ett stort skåp med hyllplan, tre överskåp, tre hurtsar med lådor och skåp, 1 arbetsskiva och tre verktygstavlor. Arbetsskivan är tillverkad av rostfritt stål, så den passar bra in i designen och är motståndskraftig.

En hurts 5 lådor, en andra har två hyllplan och 2 dörrar, och den tredje har en utdragbar behållare, hyllplan med upphängning för papper och ett större utrymme med plats för en behållare för skräp.

Tre verktygstavlor för att hänga upp verktyg och annat som man vill kunna komma åt snabbt. Passande krokar för tavlorna finns att köpa till setet.

 • Stilren design i silver och svart
 • Stort sidoskåp med hyllplan, som passar på båda sidor
 • En hurts med lådor, en med skåp och en tredje med smart inredning
 • Stilren och motståndskraftig arbetsskiva i rostfritt stål
 • 2 överskåp har fjädrande luckor och 1 har jelusi
 • 3 verktygstavlor som har gott om plats för krokar och upphängning av verktyg och annat
 • Kan endast köpas som ett helt set
Köp PELA 496769 Garageinredning från proffsmagasinet.se

Komplett garageinredning (Billig garageinredning)

Komplett garageinredning (Billig garageinredning)

Uppgradera ditt garage med en grå stabil inredning. Med gott om förvaring är det lättare att hålla ordning i garaget och ha mer koll på var ens saker finns. Denna garageinredning fungerar även väl i större förråd.

Detta inredningspaket består av åtta olika skåp, som består av två större sidoskåp, två hurtsar, ett förvaringsskåp och tre mindre skåp att fästa högre upp. Utöver medföljer även tre verktygstavlor som är perforerade, så dessa passar väl för att fästa upp krokar där du sen kan hänga upp verktyg och annat som du vill ha enkel tillgång till.

Alla skåp är svetsade och robusta, och det är ett smidigt jobb med att montera ihop hela setet till en stadig modul. Sen är det dags att lägga på arbetsskivan i trä, som tål vatten bra och är motståndskraftig med hjälp av en melaminbeläggning.

 • Består av 8 skåp och 3 verktygstavlor
 • Ingår 3 perforerade verktygstavlor
 • En vattentålig och motståndskraftig arbetsskiva på 32 mm
 • 1 högskåp har 3 hyllplan, 1 klädstång och en spegel
 • 1 högskåp har fyra hyllplan och en spegel
 • Båda hurtsar har 4 lådor varder
 • Ena hurtsen är mer flexibel, då den har hjul
 • Färdigmonterat har hela modulen måtten: 3250 x 550 x 2025 mm
Köp Komplett garageinredning från outl1.se

Tips & Inspiration – Verkstadsinredning & garageinredning

Köpa Garageinredning - Tips & Inspiration

Det kanske största misstaget många gör när de ska inreda garaget är att underskatta hur mycket det kommer att kosta. Du måste ha en tillräckligt hög budget för att kunna få ett schysst garage eller verkstadsinredning. När du planerar din garageinredning så räkna alltid med att uppskatta kostnaden lite i överkant. Särskilt om projektet involverar någon form av byggnadsarbete, som att lägga till nya väggar eller elektriska ledningar. Om någon funderar på att förvandla sitt garage till ett beboeligt utrymme är detta saker som självklart alltid bör beaktas.

Att måla ett garagegolv gör inte bara att garaget ser renare ut, det hjälper till att hålla insidan av ditt hem rent, ger ett visst golvskydd och är relativt billigt. Så här väljer du ett garagegolv som passar dina behov och budget.

Nyckeln när du väljer den bästa färgen för ditt garagegolv är att välja rätt sammansättning för bästa slitage.

Det finns i allmänhet två alternativ för garagegolv att välja mellan: Latex akrylfärg för betonggolv och färdigblandad 1-dels epoxigolvfärg i garage. Det bästa valet mellan de två är 1-dels epoxifärgen. Epoxin som blandas med färgen hjälper till att skapa ”en färg som är mer resistent mot mögel och, kemikalier, bensinfläckar, olja, skavmärken och flisor.

Se alla garageinredningar..

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela