Massagefåtölj (Bäst i test) – Bästa massagestolen 2020!

Share Button

Det är ett mycket vanligt problem att ha ont i bland annat ryggen och nacken då många arbetar stillasittande framför en dator i monotona arbetsställningar samtidigt som man rör på sig allt för sällan. Genom att ta korta pauser och variera sin arbetsposition kan man motverka detta samt att använda sig av en massagestol/massagefåtölj.

Det finns en hel del olika varianter på marknaden idag och det kan vara svårt att veta vilken man ska köpa. Då kan det vara bra att först kolla vilken massagestol som är bäst i test innan man gör sitt köp. Det är bra att tänka på vad man är i behov av för massagefåtölj och hur mycket plats man har hemma. Det kan vara bra att bestämma vilken budget man har och vad man prioriterar gällande sin massagestol. Det finns vissa saker man bör tänka på när man ska köpa en massagestol, men det är framförallt att man kanske måste anpassa sig beroende på pris, behov och ytan hemma.

Man kanske är ute efter en prisvärd massagefåtölj, den bästa massagestolen eller så vill man bara ha den billigaste varianten. När man har bestämt sig för vad man är ute efter så är det bra att kolla igenom olika tester och jämföra priser på de olika massagestolarna. Man kanske vill veta vilken massagestol som är bäst i test 2020 och vilken som är den bästa massagefåtöljen 2020. Det är bra att kolla upp var man kan köpa en massagestol och vad leveransen kostar samt bestämma om man vill ha en sittande och liggande massagestol. Det finns många fåtöljer med massage funktioner och man kanske inte vill ha en alltför komplicerad heller eftersom den kan kräva en del underhåll och vara dyr vid en eventuell lagning. Det finns många olika elektriska massagestolar på marknaden. Här är exempel på riktigt bra massagestolar i olika prisklasser.

Bästa massagestolen 2020 är:

1. Kostaro massagestol (Bäst i test)
2. Massagestol Adamys (Lyxig massagefåtölj)
3. Massagestol Rubinetto (Exklusiv massagestol)
4. FinnSpa Massagestol Premion (Billig massagestol)


Kostaro massagestol (Bäst i test)

Kostaro massagestol Svart

Detta är en riktigt bra och prisvärd massagefåtölj. Kostaro massagestol är utsedd till bäst i test och det är en lyxig massagestol för komplex helkroppsmassage, värme i ryggen, justerbart ryggstöd, massage med lufttryck för axlar och fötter och fothållare. 3D massage och minne för 3 användarprogram. 28 airbag/massagekuddar och 9 massagehuvuden.

Den lyxiga massagestolen erbjuder många funktioner som kan anpassa massagen efter din smak. Denna stol masserar hela kroppen. Dessutom har den både manuella och förinställda program med många hastighets- och intensitetsnivåer. Kolfibern i ryggstödet överför värme från den infraröda värmekällan, så att du kan njuta av en uppvärmd massage. Förutom massagehuvuden med rullar har Kostaro massagestol också 28 massage-airbags, varav 12 är i armstöden, så att du kan njuta av en utmärkt lufttrycksmassage (från axlarna till fingertopparna). De andra airbagsen i fotstödet simulerar en lugnande fotmassage. Stolen har också en funktion som automatiskt upptäcker axelområdet före varje massage och justerar massageairbags och huvuden till ett optimalt läge, beroende på axlarnas faktiska position.

Stolens smidiga och tysta funktion säkerställs av en 150W motor. Massagefåtöljens Zero Gravity-funktion gör att du kan placera hela stolen med bara en knapp. I det läget är lår och vader över hjärtat. Vikten av kroppsdelarna fördelas jämnt över stolen och avlastar trycket från kroppen som gör massagen mer effektiv.

En annan specialfunktion, Zero Space gör det lättare att välja rätt plats och massagestolen kan stå 5 cm från väggen. När ryggstödet är i läge känns det som om stolen bär dig framåt. Väggen kommer inte att vara i vägen när stolen är helt lutad. Stolens speciella form gör att du kan njuta av en lugnande massage i hela kroppen. Massagehuvudena imiterar massörens handrörelser och erbjuder upp till 6 olika massageprogram.

Massagefåtöljen kan också skapa och spara din egen personliga miljö samt köras helt med en fjärrkontroll. För att justera lutningen eller pausa massagen kan du använda snabbvalsknapparna på det högra armstödet. Stolen har också 3D-Bluetooth-högtalare, avtagbart nackstöd och transporthjul för enkel hantering. Du kan följa din massageinställning på fjärrkontrollens display. När du slår på stolen, upptäcker den automatiskt både axlarnas och massaghuvudena (det läge du kan ändra senare).

Massagestolen finns i svart och beige.

Pris: 22.500 kr – Denna massagestol går att köpa på sporttema.se


Massagestol Adamys (Lyxig massagefåtölj)

Massagestol Adamys - Massagefåtölj

En lyxigare massagestol är Massagestol Adamys. Den ger en underbar och intensiv helkroppsmassage. Ställbara positioner, värme upp till 50 grader Celsius, MP3 spelare, 3D massage och tidsstyrda program. Massagestolen är bäst i sin klass med många funktioner och massagelägen. Den har en klädsel av syntetiskt läder av hög kvalitet och en solid ram med 150 kg viktkapacitet. Detta är den lyxigaste och mest påkostade massagefåtöljen på listan men den är väldigt dyr vilket drar ner betyget en aning. Denna lyxiga massagestol passar dig med hög budget som vill ha den bästa möjliga modellen oavsett pris.

Massagefåtöljen är enkel att underhålla vilket säkerställer en lång livslängd. Massagesystemet består av 79 massage-airbags och 21 massage-händer med 8 tillagda magneter med styrkan 300 gauss. Massagestolen är utrustad med en funktion för automatisk upptäckt av massagepunkter enligt användarens kroppskurvor. Den automatiska justeringen av massage-airbags tar några sekunder vid start. Den har en tyst och smidig körning av en 200W motor. Den masserar hela kroppen eller enskilda kroppsdelar och man kan välja mellan 6 massagelägen, inklusive favoritmassagetekniker som shiatsu, knådning och knackning. Programmenyn erbjuder 6 automatiska massagefunktioner (komfort, lätthet, värkavlastning, fullt lufttryck, midjevridning, midjesträckning) och manuella program med 3 alternativ (fast, delvis, totalt).

Jämfört med lägre klassmodeller är denna stol utrustad med magnetisk massagefunktion, känd som ”magnetoterapi”. Funktionen ger magnetfältet djup stimulering av nerver och celler, vilket ökar komforten och effektiviteten hos massagen. Den erbjuder dessutom ett avancerat 3D-massageläge, där enskilda massagehuvuden och airbags rör sig till alla riktningar (upp-och-ner, från bakifrån till sida och sida till sida). Det känns som att masseras av flera händer och fingrar samtidigt. Om inget av programmen uppfyller dina behov kan du skapa och spara din egen personliga inställning (minne för 3 användarlägen). Då kan du njuta av din favoritmassage med en knapptryckning för maximal komfort och bästa massageupplevelsen.

Man kan justera massagens intensitet och hastighet och funktionen kan användas i valfritt massageläge, vare sig det är ett förinställt eller manuellt program. Massagestolen erbjuder inte bara massagelägen av hög kvalitet utan också andra funktioner såsom automatisk bakvärmningsfunktion och knäuppvärmningsfunktion som använder kolfiber som infraröd värmekälla. Stolen kan värmas upp till 40 ° C-50 ° C, vilket är en optimal temperatur för att värma upp människokroppen. På grund av dess våglängd absorberas långt infraröda strålar kraftigt av människokroppen, där de aktiverar celler och främjar ämnesomsättningen.

Viktiga funktioner är också transporthjul för enkel hantering, MP3-spelarens funktion, inbyggda högtalare eller VFD-display som visar all nödvändig data. Massagefåtöljen är lämplig för behandling av hälsoproblem samt för förnyelse efter sportaktiviteter, efter hård dag på jobbet eller för att uppleva en avkopplande atmosfär. Alla dessa massagestolar är mycket populära och har olika fördelar för att anpassas efter just ditt behov.

Pris: 39.995 kr – Denna massagestol går att köpa på sporttema.se


Massagestol Rubinetto (Exklusiv massagestol)

Massagestol Rubinetto - Massagestol

Ännu en dyrare variant är Massagestol Rubinetto. Det är en exklusiv massagestol med många funktioner med uppvärmning, massage, magnetisk massage. Den går att styras via fjärrkontroll eller app i din mobil. Massagestolen har enrobust struktur och 124 kg vikt möjliggör en viktgräns på 150 kg. Massageairbagsen drivs av en effektiv och tyst 200W motor. Den har 8 naturliga magneter som möjliggör magnetisk massage Trots sin robusta struktur gör den syntetiska läderklädseln denna stol mycket bekväm. Den största fördelen med imiteringsläder och hög viktgräns ger en lång livslängd. De 57 massage-airbagsen möjliggör en helkroppsmassage.

Massagestol Rubinetto är en riktigt lyxig massagestol för dig som har råd med det allra bästa.

Pris: 39.995 kr – Denna massagefåtölj går att köpa på sporttema.se


FinnSpa Massagestol Premion (Billig massagestol)

FinnSpa Massagestol Premion

Sporttema har många bra olika massgestolar i olika prisklasser. En billig variant är FinnSpa Massagestol Premion. Det är flaggskeppet i FinnSpas serie av massagefåtöljer och står för en exklusiv massage- och avkopplingsupplevelse. Det speciella är att den anpassar sig till dina behov. Det finns olika massagetyp, massageområden, rullbredd, styrka, tempo och varaktighet justeras och ger dig exakt den massage som du behöver.

FinnSpa Massagestol Premion är relativt billig och mycket prisvärd fåtölj med massage för dig med låg budget. Massagestolen finns i svart och beige.

Pris: 18.900 kr – Denna stol går att köpa på sporttema.se

 

 

Share Button
Profilbild

Om Caroline Sandell

Väldigt upptagen trebarnsmamma och bloggare som gillar att testa nya produkter. Tränar crossfit och är utbildad personlig tränare.

Visa alla poster av Caroline Sandell →

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *