Bästa minigrävare till ATV (Grävaggregat)

Grävmaskin till ATV - Bästa minigrävare till ATV (Grävaggregat)

Om man vill ha ett grävaggregat till ATV finns det olika modeller att välja mellan. Vi har jämfört minigrävare till ATV i olika kategorier och prisklasser. Det kan vara svårt att hitta den bästa ATV minigrävaren, men vi har jämfört olika tester och läst recensioner och kommit fram till vilken som är bäst i test. Fördelarna med en ATV grävare är att man kan koppla den direkt till fyrhjulingen. Det kan användas för arbete i trädgården eller markjobb. Grävaggregaten är ofta kompakta och smidiga, vilket passar bra för större arbeten på mindre områden. Tester av minigrävare för ATV hjälper till vid köpet så att man kan hitta den som passar bäst.

Minigrävare & grävaggregat till ATV

Minigrävare & grävaggregat till ATV

Minigrävare är välbyggda och kompakta med en egen kraftkälla. De har ofta en hydraulik med två spakar som gör att den kan hanteras enkelt och smidigt. Hjulen hjälper till att enkelt transportera och flytta grävaggregatet med en ATV eller ett fordon med 50 mm dragkula. När maskinen flyttas monteras hjul i bak och vid grävning monteras de med stödben bak. När man flyttar grävaggregatet i grävläge används bom och sticka för att flytta den fram eller bak. Minigrävare är mångsidiga för grunder som är svåråtkomliga med en stor grävmaskin.

ATV grävare är en liten grävmaskin med stor kapacitet och många egenskaper. De är stabila vilket underlättar vid förflyttning och transportering. Vid utgrävning har en del en stabilisator som underlättar. Med en skopa till fyrhjulingen så kan man utföra olika typer av arbeten. Ett grävaggregat till ATV som är bensindrivet blir ett kraftfullt hjälpmedel. Den är enkel att använda och passar bra för användning på tomten. En fyrhjuling med skopa kan lätt användas som en grävmaskin.

Grävaggregat till ATV

Vilken Grävmaskin till ATV ska man köpa?

Om man vill köpa en minigrävare till ATV är det bra att passa på när det är rea och kampanj för att få det bästa priset. Många leverantörer har också hemleverans, vilket är enkelt och smidigt. När man köper på nätet är det lättare att få ner priset  om man ändå vet vad man vill ha. En ATV grävmaskin är ett bra val om man inte behöver en större grävmaskin. Det finns inte ett jätte stort utbud av minigrävare till ATV i Sverige just nu. Nedan finns några alternativ som kan vara bra om man vill köpa en minigrävare.

Bästa minigrävaren till ATV 2023 är:

1. Minigrävare till ATV (Bensindriven grävare till ATV)
2. Grävaggregat till ATV från Kellfri (Bensindrivet grävaggregat till ATV)


Minigrävare till ATV (Bensindriven grävare till ATV)

Minigrävare till ATV (Bra bensindriven grävare till ATV)

Minigrävare till ATV är en mångsidig maskin för många uppgifter med 20 cm skopa på en 145 grader vridbar arm. Den har en 302 cc 4-takts bensinmotor på 10 hk med hydraulpump. Kulkopplingen är 50 mm standard för att kunna fästa ATV. Den levereras omonterad utan hydraulolja och det behövs köpas till 15 liter.  Storleken är 204 cm grävdjup, 256 cm grävbredd, 140 cm lyfthöjd och 180 kg lyftkapacitet. Vikten är 446 kg och varvtalen är 3600 v/min. Den har 4 cylindrar och däck storleken är 16 tum. Hydraulikoljetanken har en kapacitet på 11 liter och hydralikoljan måste vara HVI 32 eller HVI 46.

Mer info…

Köp Minigrävare till ATV från P-Lindberg (kampanj pris)


Grävaggregat till ATV från Kellfri (Bensindrivet grävaggregat till ATV)

Grävaggregat till ATV från Kellfri (Bensindrivet grävaggregat till ATV)

Detta grävaggregat till ATV är kompakt, välbyggt och smidigt med egen kraftkälla. Den har ett grävdjup på 204 cm, 10 hk bensinmotor, ett grävdjup på 204 cm och en skopbredd på 23 cm. Grävaggregatet flyttas med ATV eller annat fordon med 50 mm dragkula. En förlängd dragstång för enklare körning efter körning ingår i köpet. Det är ett mycket användbart grävaggregat för många typer av markjobb med litet utrymme. Det lilla aggregatet har stor kapacitet och klarar av mer än vad man tror. Med en förarstol på 90 cm höjd får man en god överblick över arbetet.  Den har stabila stödben och tvåspakshydraulik som ger en enkel och smidig grävning. Hjul för förflyttning efter ATV eller annat fordon med 50 mm dragkula underlättar. Den har en skopa till ATV:n som är gjord av 8 mm plåt och den har en genomgående hög godsstorlek i konstruktionen.

Med en frontskopa till ATV går det snabbt och enkelt att gräva till exempel diken.

Frontskopa till atv - Minigrävare

Det går enkelt att flytta grävaggregatet med ATV eller annat fordon om den har 50 mm dragkula och förlängd dragstång. När maskinen flyttas monteras hjulen bak och maskinen har full mobilitet för transport. Vid grävning monteras hjulen fram och stödben bak och maskinen flyttas genom att man med bom och sticka knuffar eller drar sig framåt eller bakåt. Produkten kräver montering och motorn är en OHV 4-taktsmotor. Bränslet är bensin och starten är drag. Den har ett svängområde på 130 grader med ett grävdjup på 2,10 m, 1,45 m tipp höjd och ett gräv område på 2,45 m. Lastkapaciteten är 180 kg utan motvikt och 326 kg med motvikt. Skopan är på 25 cm och det ingår AHK dragdon.

Grävaggregatet har hjul och stöd som är utbytbara för transport med 4 dubbelverkande hydraulcylindrar. De har korskontroll finns med 2 kontrollpunkter och motoroljemängden är 1 l. Hyrdaulojemängden är 14,6 l och storleken är 325 cm lång, 197 cm bred på stödet och 95 cm bredd på huvudramen. Den minsta bredden i transportläge är 180 cm och max höjden är 197 cm.  Vikten är 466 kg och totalbredden är 200 cm.

Mer info…

Köp grävaggregat till ATV från Kellfri

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela