Pulsklocka med Spotify och Musik (Träningsklocka)

Pulsklocka med spotify och musik

Här är några riktigt bra pulsklockor och smartwatches för dig som gillar att lyssna på Spotify under träningspasset. Dessa klockor har många bra funktioner som hjälper dig att hålla koll på träningen och din prestation. Dessa klockor har kapacitet att hålla 500-1000 olika låtar som du kan lyssna på offline. Allt du behöver är en klocka och trådlösa hörlurar. För dig som vill ha en riktigt bra pulsklocka med Spotify som du kan lyssna på offline har jag sammanställt en lista på de bästa klockorna.

Bästa pulsklockan med musik och Spotify 2023!

 1. Garmin Forerunner 245 Music (Bästa pulsklockan med musik ”Bäst i test”)
 2. Garmin Fenix 6 (Bästa premium pulsklockan)
 3. Garmin Venu 2 Plus (Bra och lyxig pulsklocka med musik)
 4. Garmin Forerunner 945 Tri-Bundle (Bäst för multisport)
 5. Garmin Vivoactive 4 (Bra smartwatch med Spotify)

Garmin Forerunner 245 Music ”Bäst i test”

Garmin Forerunner 245 Musik - Bästa löparklockanHär har vi en väldigt bra och populär pulsklocka som har stöd för musik. Garmin Forerunner 245 Music är utnämnd till bästa sportklockan 2022. Det är en relativt billig och mycket prisvärd träningsklocka med många avancerade och användbara funktioner.

Forerunner 245 Music är särskilt anpassad för dig som gillar att lyssna på musik när du tränar. Du kan synkronisera musik från utvalda strömningstjänster inklusive Spotify. Det går att lagra upp till 500 låtar direkt på pulsklockan så att du kan lyssna på låtar från Spotify offline.

Med bluetooth hörlurar kan du trådlöst lyssna på musik med din pulsklocka under träningspasset. Förutom att man kan lyssna på musik med träningsklockan så har Garmin Forerunner 245 många andra användbara funktioner så som pulsmätning och GPS. Klockan kan samla in data över prestation, löpform, träningshistorik och de mål som du ska uppnå.

Garmin Forerunner 245 är fullpackad med funktioner och kan samla in statistik och data över det mesta man kan tänka sig som kan vara användbart när man tränar. Du kan se löpdynamik, markkontakttid, steglängd, kvot vertikal rörelse/steglängd och mycket annat. Klockan passar både dam och herr med en omkrets på 127–204 mm runt handleden.


Test och recension av Garmin Forerunner 245 Music pulskklocka

Skärmstorlek, B x H: 30,4 mm (1,2 tum) i diameter, Skärmupplösning: 240 x 240 pixlar Bredd: 42,3 mm Höjd: 42,3 mm Djup: 12,2 mm, Vikt: 38,5 g, Batteritid: 7 dagar som smartklocka och 6 timmar i GPS-läge med musik, Musik med Spotify: Ja, Vattentät/Djup: Ja/5ATM, Färgskärm: Ja, GPS: Ja, GLONASS: Ja, Galileo: Ja, Garmin Elevate™-pulsmätare vid handleden: Ja, Kompass: Ja, Vibrationslarm: Ja

Prisvärd, Har alla funktioner som behövs, stöd för musik och spotify, lätt (endast 38 g)
GPS-läget med musik har lite låg batteritid


(Betyg 5 av 5 )

Köp Garmin Forerunner 245 från outnorth.se


Garmin Fenix 6 – Bästa premium pulsklockan

Garmin Fenix 6 ProDetta är en riktigt avancerad och lyxig pulsklocka för dig som bara nöjer dig med det absolut bästa. Enda nackdelen med denna klocka är det höga priset.

Garmin Fenix 6 levereras med Spotify installerad och du kan lyssna på musik eller poddar direkt från klockan. Du kan föra över dina favoritlåtar till klockan och lyssna på musik offline när du springer i löpspåret eller tränar på gymmet. Man även föra över mp3-filer eller musik till pulsklockan från streamingtjänsten Deezer.

För dig som vill ha en avancerad pulsklocka med musikspelare är Garmin Fenix 6 perfekt.

Det finns flera olika modeller av denna klocka. Det är främst storleken och batteritiden som skiljer Garmin Fenix 6S, Garmin Fenix 6 och Garmin Fenix 6X åt. Den störta modellen har längst batteritid och den minsta har kortast.

garmin fenix 6 storlek

Garmin Fenix 6 Pro är standardmodellen men klockan finns även med reptåligt glas, denna modell heter Garmin Fenix 6 Sapphire och är något dyrare. Slutligen finns det en lyxvariant som heter Garmin Fenix ​​6X Pro Solar med Solar Power Glass som utvinner energi direkt från solen. Batteritiden kan då förlängas upp till 50%.

Förutom att Garmin Fenix 6 är en träningsklocka med musik och Spotify så har den alla de mest avancerade funktioner man kan tänka sig.

Se videon nedan för en mer ingående recensionen av Garmin Fenix 6:


Recension av Garmin Fenix 6 Sportklocka med musik och Spotify

GPS: Ja, Skärmupplösning: 280 x 280 pixlar, Vattentät: Ja, Batteritid, som endast smartwatch: Upp till 21 dagar, Navigation: GPS och multi-GNSS-satellitreferenser och utomhussensorer, Pulsmätning: Ja, inbyggt, Anslutning: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®, Internminne: Ja, 32 GB, Musik med Spotify: Ja

Väldigt påkostad träningsklocka med många avancerade funktioner
Högt pris


(Betyg 5 av 5)

Köp Garmin Fenix 6 från outnorth.se


GarminVenu 2 Plus (Bra och lyxig pulsklocka med musik)

GarminVenu 2 Plus (Bra och lyxig pulsklocka med musik)En smartklocka som förser dig med många smarta hälsosamma funktioner och med GPS från Garmin. Ännu smartare bli klockan om du sammankopplar den med din telefon, för att även kunna ta hand om både ingående och utgående samtal. Med ett stort antal av träningspass kan du variera din träning med hjälp av sportappar och inbyggd musiklagring.

Med energiövervakning kan du mäta kroppens energinivåer, för att exempelvis planera in den bästa tiden för träning. Kombinerat med detta kan du registrera statistik om din puls, andning, stress samt kontrollera hur väl kroppen tar upp syre. Det kan även vara bra att logga ditt vätskeintag, eftersom vätskebrist många gånger kan vara en bov i vardagsbekymmer.

Det finns även specifika funktioner för kvinnor. Som kan vara en god hjälp för att följa menscykeln, till exempel för de som planerar graviditet.

 • Ett stort antal träningspass att variera med
 • Sammankoppla med din telefon för att även sköta utgående och ingående samtal
 • Registrera din andning och gör andningsövningar
 • Förbättra din sömn genom att kontrollera din sömnkvalité
 • Hämta musik från dina olika musikkonton, exempelvis Spotify
 • Särskilda kontakter för att snabbt sända iväg din position
 • En Garmin Coach som hjälper dig med din träning
 • Vattenklass 5 ATM, så den kan följa med under simning, dusch och bad

(Betyg 5 av 5)

Påkostad träningsklocka med avancerade specifika funktioner för kvinnor
Inte den billigaste sportklockan

Köp Garmin Venu 2 Plus från outnorth.se


Garmin Forerunner 945 Tri-Bundle – Bästa träningsklockan för multisport

Garmin Forerunner 945En smartwatch som är anpassad för löpare och triathlon atleter. Förutom de vanliga funktionerna som pulsmätare och GPS kan man med Forerunner 945 även lyssna på musik. Du kan använda pulsklockan tillsammans med Deezer och Spotify och lyssna på dina spellistor under löprundan. Det går att lagra upp till 1000 låtar på klockan som du kan lyssna på genom att koppla trådlösa hörlurar till klockan via Bluetooth.

Denna klocka har verkligen alla funktioner man kan tänka sig och många som man inte visste att man behövde. Klockan hjälper dig att hålla koll på sina prestationer och du kan enkelt se hur mycket du har förbättrat dig. Detta görs genom att Forerunner 945 analyserar och utvärderar en stor mängd data som samlats under tidigare träningstillfällen och jämför det med senaste resultatet. Detta är mycket viktigt för att se om träningen ger bästa möjliga resultat. Du kan se om du börjar närma dig toppformen eller ifall du övertränar.

Forerunner 945 har inbyggda kartor som hjälper dig att hitta de bästa och populäraste löprundorna. Man kan till och med få sin löpform analyserad och förbättrad med denna smartwatch. Klockan har verkligen alla funktioner och några till.

Forerunner 945 är en smartwatch med Garmin Pay vilket innebär att du kan betala genom att blippa med klockan. Behöver man en sportdrink efter träningen behöver man inte ha med sig plånboken eller betalkortet. Man betalar bara genom att blippa med klockan. Det är skönt att inte behöva släpa med sig onödigt mycket prylar när man är ute och springer eller tränar. Du kan ta emot e-mails, sms och kolla social media om du kopplar ihop klockan med din smartphone.

Dessa är bara några av alla de funktioner och egenskaper som Garmin Forerunner 945 har.

Se videon nedan för mer information:


Test och recension av Garmin Forerunner 945 smartwatch med Spotify

GPS: Ja, Skärmupplösning: 240 x 240 pixlar, Storlek: Passar handleder med en omkrets på 130–220 mm, Vikt: 50 g, Vattentät: Ja/5ATM (50m), Batteritid: Smartwatch-läge: upp till 2 veckor, GPS-läge med musik: upp till 10 timmar, GPS-läge utan musik: upp till 36 timmar, Pulsmätning: Ja, inbyggt, Musik med Spotify: Ja, Höjdmätare: Ja, Pulsband ingår: Ja

Många avancerade funktioner, snygg, bra batteritid, Garmin Pay, lätt (endast 50 g)
Högt pris


(Betyg 5 av 5 )

Köp Garmin Forerunner 945 från outnorth.se


Garmin Vivoactive 4 – Bra smartwatch med Spotify

Garmin Vivoactive 4Ännu en Garmin klocka som låter dig lyssna på musik med Spotify offline. Du kan hämta låtar från Spotify och Deezer som du lyssnar på med trådlösa bluetooth hörlurar. Man kan lagra upp till 500 låtar som går att lyssna på offline.

Det finns två modeller av denna smartklocka: Vivoactive 4 och Vivoactive 4S. Skillnaden ligger i att Vivoactive 4S är mindre och passar bättre för damer. Vivoactive 4S har även lite mer feminin design och finns i vit färg och svart och silver.

Vivoactive 4 passar dig som vill ha en smartwatch med fokus på träning och musik. Med Vivoactive 4 kan du hålla koll på hälsan under hela dagen och natten genom att mäta andning, menstruationscykel, stress, sömn, puls och vattenintag. Detta är en klocka som är tänkt att man ska ha på sig dygnet runt och inte bara på träningen. Det går till och med att ha klockan på sig när man simmar eftersom den är vattentät upp till 50 m.

Klockan har både pulsmätning vid handleden och GPS. Det finns många animerade träningspass så som kondition, styrketräning, yoga och pilatespass som visas på skärmen. Välj mellan mer än 20 GPS- och inomhusaktivitetsprofiler så som löpning, cykling, simning i bassäng, golf och mycket mera.

Här är en bra video som visar alla funktioner och skillnader mellan Vivoactive 4 och Vivoactive 4S:


Recension av Vivoactive 4 smartwatch med musik och Spotify

GPS: Ja, Vattentät: Ja/5 ATM (50 m), Optisk pulsmätare: Ja inbyggt, Höjdmätare: Ja, Musik med Spotify: Ja, Glas: Corning Gorilla Glass® 3, Musiklagring: Upp till 500 låtar

Många funktioner, pålitlig GPS, tydlig display i solljus, prisvärd
Svårnavigerad, otydlig display i mörker


(Betyg 4 av 5 )

Köp Vivoactive 4 från outnorth.se


 

 

Hur väljer vi vilken produkt som är bästa köpet?

Våra rekommendationer baseras på flera oberoende recensioner och betyg från användare. Vi tar även hänsyn till olika faktorer så som produktspecifikationer, popularitet och pris. Istället för att testa produkterna själva samlar vi in feedback från flera oberoende användare som har använt och testat produkterna under en längre tid. Vi tror att denna metod ger en mer heltäckande bild av produktens prestanda och kvalitet, jämfört med att endast basera produktbetyg på ett enstaka test.

Vi vill erbjuda en omfattande och trovärdig källa till information om produkter och tjänster på marknaden och hjälpa våra besökare att göra ett välgrundat köpbeslut.

Dela