Resetält till husvagn (Lufttält & Förtält) – Tält kopplat till bil

Tält kopplat till bil - Förtält till husvagn

Ett resetält är ett tält avsett för campare som är ute och reser med husvagn eller husbil. Man kopplar tältet till bilen eller husvagnen när man har hittat ett trevligt ställe att vistas på. När det sedan är dags att åka vidare så monterar man ner tältet igen.

Ett förtält kopplat till bilen ger dig ett extra skyddat utrymme där du kan sitta och slappna av eller äta en god frukost på morgonen. Tält kopplat till bil har blivit väldigt populärt de senaste åren och det är lätt att förstå varför. Köper man ett förtält till husvagnen så blir bilsemestern genast mycket trevligare och man kan sitta på uteplatsen och spela brädspel, läsa en bok eller fika.

Uppblåsbara förtält

Det är viktigt att ett resetält är enkel och lätt att sätta upp och montera ner. Det finns uppblåsbara förtält till husvagnar som är extra enkla att sätta upp. Man kan blåsa upp dessa lufttält med en pump och det går på ett ögonblick. Uppblåsbara förtält är verkligen populära på marknaden och de traditionella tälten har fått lämna plats åt de mycket mer effektiva lufttälten som går att sätta upp blixtsnabbt.

Det går helt enkelt inte att jämför hur snabbt man kan montera upp och ned ett lufttält jämfört med gamla traditionella förtält. Ett uppblåsbart tält är dessutom mer kompakt att packa ner eftersom de saknar tältbågar.

Men vi har ändå tagit med ett traditionellt resetält för de som har låg budget för ett uppblåsbart förtält är trots allt lite dyrare. Det högre priset kanske är den enda nackdelen med lufttält.

Här är några populära reseförtält till husbil och husvagnar:

Briv Reseförtält AeroLite 390 – Bästa reseförtältet till husvagn 2022 (Bäst i test)

Briv Reseförtält AeroLite 390Här har vi ett lufttält till husbil som alltså går att blåsa upp med luft. Ett uppblåsbart förtält till husbil går att sätta upp på nolltid. Det kan vara skönt att slippa lägga tid och energi på att montera upp ett resetält till husbilen eller husvagnen. Att sätta upp ett stort reseförtält kan ofta vara väldigt krångligt och omständigt. Men med ett uppblåsbart lufttält är det en barnlek. Ett lufttält är dyrare än ett vanligt tält men det kan absolut vara värt priset. Lufttält (även kallad airtent) är mycket stabila och man behöver inte vara orolig för att en tältbåge ska brista när det blåser kraftigt. Istället för tältbågar som stomme har lufttält en stomme av luftkanaler.

Uppblåsbart resetält passar framför allt dig som inte ska stanna så länge på samma plats. Om man bara ska stanna några dagar innan det är dags att resa vidare vill man ha ett tält som går snabbt och enkelt att sätta upp och ta ner. Ett lufttält är oslagbart i detta hänseende jämfört med ett vanligt tält.

Briv Reseförtält AeroLite 390 pumpas enkelt upp med en medföljande pump. Detta reseförtält passar husvagnar eller husbilar med en höjd på 235-250 cm.

Så här går det till att pumpa upp ett lufttält:

Som man ser på videon går det väldigt snabbt och enkelt. Det finns även fristående uppblåsbara tält som man kan ha när man är ute på camping. Se bästa uppblåsbara campingtältet 2022 (bäst i test).

Briv Reseförtält AeroLite 390 väger 23 kg. Storlek Djup 250 cm, bredd 390 cm, höjd 235-250 cm. Tak och väggar av rejäl 150D polyester. 3000 mm vattenpelare. Flamskyddat och UV-beständigt. Alla sömmar tejpade för bättre vattentålighet.

* Dubbelverkande pump
* Förvaringsväska
* Tryckstänger för stagning mellan luftbågar, 3 st
* Stativstänger vid husvagnsvägg, 2 st, för ökad stabilitet invid husvagnsväggen.
* Vagnskappa
* Stormlinor
* Markpinnar
* Myggnät i sidodörröppning

Bästa pris: 6.460 kr – buildor.se

Du kan köpa Briv Reseförtält AeroLite 390 på buildor.se eller cdon.se


Reseförtält Briv 390 – Bästa förtältet till husvagn (Icke uppblåsbart)

Briv Reseförtält AeroLite 390Detta är ett mycket bra och prisvärt tält att kopplat till bilen på semestern.

Reseförtält Briv 390 är ett reseförtält som passar husbilar och husvagnar med en höjd på 235-245 cm. Förtältet är lätt att montera och plocka ner. Perfekt för dig som reser runt med husvagnen eller husbilen och stannar på olika ställen under kortare perioder. Briv 390 har fönster som går att öppna. Man kan öppna och spänna ut fönsterna helt med hjälp av stänger som medföljer. Det går även att rulla upp fönsterna som man sedan fäster på takdelen. Just att man kan öppna fönsterna är mycket uppskattat, särskilt när det är varmt och soligt på sommaren.

Reseförtält Briv 390 är ett relativt billigt resetält och ett bra val för dig med husbil eller husvagn. Det går inte lika snabbt att montera och koppla detta resetält till bilen men priset är mycket lägre jämfört med ett uppblåsbart förtält. Tältet väger 17 kg. Storlek: djup 250 cm, bredd 390 cm, höjd 235-250 cm

* Tak och väggar av 150D polyester.
* 3000 mm vattenpelare.
* Flamskyddat och UV-beständigt.
* Alla sömmar tejpade för bättre vattentålighet.
* Stativ i glasfiber i kombination med aluminium.
* Förvaringsväska medföljer
* Husvagnskappa / markkappa medföljer

Bästa pris: 3.239 kr – gardenstore.se

Du kan köpa Reseförtält Briv 390 på gardenstore.se, buildor.se eller cdon.se

 

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *