Små Vindkraftverk För Villor (Privat Vindturbin)

Små Vindkraftverk för Villor (Privat Vindturbin)

Alternativ energi växer snabbt i intresse för husägare, så vi har valt ut de bästa små vindkraftverken för villor som för närvarande finns på marknaden. Med levnadskostnaderna på uppgång vill fler husägare minska kostnaderna. Att generera din egen el är ett enkelt sätt att halvera din elräkning. Medan solenergi i allmänhet är det miljövänliga alternativet, är vindkraft en utmärkt lösning för dem som bor i områden med pålitliga vindhastigheter.

Oavsett om du bor på landsbygden och inte har tillgång till ett elnät eller bor i en förort och vill sänka din elräkning är vindkraftverk i hemmet en bra lösning. Allt som krävs är lite kunskap, lite mark och en högspänningsbatteribank. För cirka 9000 kr kan du köpa dig ett vindkraftverk i mellanklass hemma som bekvämt kan möta dina behov.

Små vindkraftverk för villor

Är du trött på de ständigt stigande elräkningarna? Vindenergi är ett utmärkt alternativ som kan säkerställa en betydande minskning av dina elräkningar. Låt oss tillsammans utforska de många hemvindkraftverken som finns tillgängliga för användning hemma. Små vindkraftverk för villan kan installeras var som helst på din fastighet och kan hjälpa dig att täcka antingen en del av eller hela ditt energibehov.

Vindkraftverk i hemmet ger ett sätt att självständigt generera kraft. De innehåller vanligtvis tre blad och använder vinden för att skapa elektricitet. Vissa vindkraftverk kan användas med solpaneler för att generera ännu mer kraft.

Vindkraftverk i hemmet kan vara installerade och statiska, eller så kan de vara portabla. Även om alla är lämpliga för land, är inte alla gjorda för marina tillämpningar. Den bästa vindturbinen för din situation beror på dess avsedda användning samt vilka funktioner som är viktigast för dina applikationer.

Här är små vindkraftverk för villor som kan hjälpa dig att spara på el och gå helt av nätet.


Vindkraftverk X400 – 24V (Perfekt för små villor vid kusten)

Vindkraftverk X400 - 24V (Perfekt för små villor vid kusten)

X400 har tre blad i kolfiberförstärkt plast vilket är mycket hållbart. Även själva kroppen på vindkraftverket är mycket hållbar och är gjort av pressgjuten aluminium. Detta vindkraftverk är extremt robust och tåligt och klarar att stå emot vindar på 50 m/sekund vilket motsvarar en kraftig orkan. X400 har även dubbla säkerhetssystem som skyddar mot väldigt starka vindar. Du behöver med andra ord inte vara orolig för att vindkraftverket skulle gå sönder. Vindturbinen har en tjockare beläggning mot korrosion som tål vind, vatten och salter från havet. Med X400 får man även en hybridregulator vilket gör det möjligt att kombinera vindkraftverket med solceller/paneler. Detta är ett perfekt privat vindkraftverk för dig som vill ha billig el med hjälp av en vindturbin till din villa.

Vindkraftverket rekommenderas för villor och stugor vid vattnet och kan även användas till segelbåten.

Teknisk specifikation

Märkeffekt: 400 W (Vid vindstyrka 12,5 m/sek), Maxeffekt: 500 W, Spänning: 24 Volt, Startvind: 2,5 m/sek, Nominell rotorhastighet: 800 rpm, Vikt: 7,8 kg, Arbetstemperaturintervall: -40°C till 60°C

Köp Vindkraftverk X400 – 24V från outl1.se

Vindkraftverk X400 – 12V (Privat vindturbin för villa)

Vindkraftverk X400 - 12V (Privat vindturbin för villa)

Samma vindkraftverk som ovan fast med 12 Volt istället för 24. Inte lika kraftfullt. X400 har en effekt på 400W vid en vindstyrka på 12,5 m/sekund. Den börjar alstra ström redan vid svag vind på 2,5 m/sekund! Även detta vindkraftverk klarar en svår orkan och har ett dubbelt säkerhetssystem som automatiskt skyddar generatorn om rotorbladens hastighet blir för hög på grund av kraftiga vindar. X400 är ett vindkraftverk med låg ljudnivå (35 dB vid 5m/sek vindar) vilket är bra om man har det i anslutning till villan. Vindkraftverket går även att koppla ihop med solceller med en hybridregulator som ingår i priset. Solceller ger bra energi när det är soligt men vindkraftverket alstrar energi även på vintern och när det är mörkt.

Teknisk specifikation

Märkeffekt: 400 W (Vid vindstyrka 12,5 m/sek), Maxeffekt: 500 W, Spänning: 12 Volt, Startvind: 2,5 m/sek, Nominell rotorhastighet: 800 rpm, Vikt: 7,8 kg, Arbetstemperaturintervall: -40°C till 60°C

Köp Vindkraftverk X400 – 12V från outl1.se

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *