TEST: Swarovski kikare med avståndsmätare (Handkikare)

swarovski kikare med avståndsmätare
Share Button

Funderar du på att köpa en Swarovski kikare med avståndsmätare? Vi har skrivit en utförlig recension om Swarovski El Range och du kommer inte bli besviken över denna kikare med inbyggd avståndsmätare.

Swarovski EL Range

Swarovski världens bästa kikarmärke!

Swarovski tillverkar kikare i absolut toppklass och är det märke som man förknippar med de mest högkvalitativa kikare som finns på marknaden just nu. Enligt många jägare, ornitologer, naturälskare och militärer så tillverkar Swarovski de bästa kikarna och är således kanske världens bästa kikarmärke.

Kikare från Swarovski är fullproppade med bra funktioner, har bra ergonomi och mycket bra konstruktion. Dessutom har de alltid väldigt snygg design.

Swarovski El Range – Kikaren med inbyggd avståndsmätare

Med Swarovski El Range får man både kikare och avståndsmätare på samma gång. Man slipper ha med sig både en kikare och en avståndsmätare vilket är väldigt uppskattat då man ofta har mycket annan utrustning med sig när man till exempel ger sig ut på jakt.

Swarovski El Range kikare med avståndsmätare är ingen billig kikare men man ska inte jämföra med andra kikare vad gäller priset eftersom man även får en riktigt bra avståndsmätare tillsammans med kikaren. Om man vill ha en rättvis prisjämförelse bör man jämför Swarovski El Range med det sammanslagna priset av en av de bästa kikarna på marknaden plus en avståndsmätare i toppklass.

Swarovski kikare med avståndsmätare är utsedd till bästa avståndsmätaren för jakt och har fått högsta betyg i samtliga tester som gjorts.

Se Test av Swarovski El Range

Kikaren har inte bara en laser avståndsmätare utan en avståndsmätare med vinkel kompensation vilket är en funktion utöver det vanliga.

Det finns två modeller av Swarovski El Range:

Swarovski EL Range 10×42 – Pris: 31.800 kr
Swarovski EL Range 8×42 – Pris: 30.800 kr

Gillar man orange så finns Swarovski El O-Range

Swarovski EL O-Range

Swarovski EL O-Range 10×42 – Pris: 31.800 kr
Swarovski EL O-Range 8×42 – Pris: 30.800 kr

Det är samma kikare och det är bara färgen som skiljer mellan Swarovski EL Range och Swarovski EL O-Range. Den orange färgade kikaren syns bättre i naturen vilket kan vara att föredra när man jagar i jaktgrupp. Man behöver inte vara orolig för att bytesdjuren ska upptäcka den färgglada kikaren eftersom de inte kan se orange.


Se test av Swarovski kikare med inbyggd avståndsmätare

Se alla Swarovski kikare
Se alla avståndsmätare

 

Share Button
Profilbild

Om Leif Åman

Är en författare och livslång jägare från Härnösand som älskat naturen och outdooraktiviteter sedan barnsben. Favoritvapnet är älgstudsaren som han alltid har med sig på jaktrundan.

Visa alla poster av Leif Åman →

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *