Bästa terrassmarkis med motor 2022! (Bäst i test)

Bästa terrassmarkis med motor (Bäst i test)

Om man vill hitta den bästa terrassmarkisen med motor kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. Vi har jämfört olika tester och läst recensioner av motordrivna terrassmarkiser för att hitta den som är bäst i test. Fördelarna med en altanmarkis med motor är att den förenklar användningen och förlänger livstiden. Med en fjärrkontroll reglerar man om markisen ska gå upp och ner eller ställas in i ett särskilt läge. En altan markis är ett bra sätt att skydda uteplatsen från väder och vind. Vi hjälper dig att hitta den terrassmarkis som är bäst i test.

Terrassmarkis med motor

Det går också att lägga till automatik som maximerar och skyddar användningen av markisen. Det finns sol- och vindautomatik som gör att den går ut när solen kommer fram och in vid hård vind. På så sätt får man en maximal användning av solskyddet och ett extra skydd vid dåligt väder. Det innebär att man kan lämna hemmet utan att behöva ställa in markiserna och ändå komma hem till ett bra inneklimat på en solig dag. På så sätt ser huset också bebott ut när man är bortrest med hjälp av terrassautomatiken. Med en terrassmarkis som har motor är det enkelt och smidigt att skydda uteplatsen oavsett väder och vind.  Det gör att uteplatsen kan användas mer och det är enkelt att kunna kontrollera markisen. Altanen blir som ett extra rum som kan användas ofta och en praktisk terrassmarkis med motor skyddar utemöblerna från solen och påverkar temperaturen.

Terrassmarkis med motor - Motordriven markis

Att tänka på när man köper motordrivna markiser

Beroende på hur stor altan man har kan olika terrassmarkiser med motor passa olika bra. Om man vill ha ett solskydd för uteplatsen eller altanen finns det olika modeller i olika färger. Det kan vara bra att välja en neutral färg som passar huset, ljusa markiser kan släppa igenom ljuset mer än mörka markiser. Om man vill ha en stor eller billig terrassmarkis kan material och storlek påverka priset.

Vad kostar en terrassmarkis med motor?

En terrassmarkis i storleken 5×3 meter kan kosta från 12 000 – 21 000 beroende på utförande. Motorn kostar 3000-4500 kr och med vindautomatik kostar det ytterligare 3000 kr. De enklaste modellerna kostar idag minst 1500 kr och om man vill lägga till funktioner som fjärrstyrning, sol- och vindautomatik eller Smarta hem lösning blir priset högre. En komplett markismotor med alla tillval kan kosta max 10 000 kr. Om man vill hitta det bästa priset på en terrassmarkis med motor finns några alternativ nedan. Vi har jämfört priserna på altanmarkiser för att hitta något som passar bra för typer av olika budget.

Bästa terrassmarkis med motor 2022 är:

1. Terrassmarkis med motor (Stor markis till uteplats på 5×3 m)
2. Altanmarkis med motor (Terrassmarkis på 4×3 m)
3. Markis Gardexa med motor och fjärrkontroll (400x300cm)
4. Automatisk markis (Stor terrassmarkis på 6 m)
5. Terrassmarkis med vindsensor & LED (Billig automatisk markis på 3 meter)


Terrassmarkis med motor (Stor markis till uteplats på 5×3 m)

Terrassmarkis med motor (Stor markis till uteplats på 5x3 m)

Denna terrassmarkis med motor är 5 m bred och har 3 m utfällning. Det är en robust och stilren markis med vågformad kappa. Den ger skydd mot sol och regn med tillhörande motor och fjärrkontroll. Fjärrkontrollen har fem kanaler som kan kontrollera 5 markiser med samma kontroll. Användningen är både manuell och elektrisk med en elektrisk halvkassett av aluminium och infällbar markis. Rullen är gjord av stål på 70 mm i diameter och framstycket är 51×39 mm aluminium. Vevarmslängden är 1,5 m och armmåtten 50×25 / 58×29 mm. Ramen är vitlackerad aluminium med markistyg i polyester och akryl. Motorn är högerfixerad och har växlingsdon. Den passar bra om man vill ha en grå smidig terrassmarkis på 5 meter. Det är ett bra alternativ om man vill ha ett markistak för altanen.

Mer info…

Köp Terrassmarkis med motor från Hemfint


Altanmarkis med motor (Terrassmarkis på 4×3 m)

Altanmarkis med motor (Terrassmarkis på 4x3 m)

Altanmarkis med motor är en stadig markis som har vågformad kappa. Markisen med fjärrkontroll skyddar både vid sol och regn. Storleken är 4 m bred och den har en 3 m utfällning. Fjärrkontrollen har fem kanaler som gör att man kan kontrollera 5 markiser med samma kontroll. Användningen är både manuell och elektrisk. Den har en elektrisk halvkassett av aluminium med infällbar markis. Rullen är av stål på 70 mm i diameter, framstycket är gjort av 51×39 mm aluminium och den har en vevarmslängd på 1,5 m. Armmåtten är 50×25 / 58×29 mm och ramen är gjord av vitlackerad aluminium. Markistyget är gjort av polyester och akryl, motorn är högerfixerad och har växlingsdon. Den passar bra om man vill ha en svart praktisk terrassmarkis med motor på 4 m. En infällbar sidomarkis för uteplatsen går enkelt att anpassa efter vädret.

Mer info…

Köp Terrassmarkis med motor 4×3 m från Hemfint


Markis Gardexa med motor och fjärrkontroll (4×3 meter)

Markis Gardexa med motor och fjärrkontroll (4x3 meter)

Markis Gardexa med motor och fjärrkontroll är gjord av akryl med polyuretanbeläggning och en täthet på 280/kvm. Materialet är motståndskraftigt mot yttre faktorer och slitage. Det är vattenavvisande och UV-beständigt som ger bra skydd och håller länge. Markisen är en halvkassettmarkis som är öppen undertill. Ramen är grå och gjord av aluminium som gör den stabil. Den ger ett bra solskydd på altanen, in- och utdragning görs med en motor som styrs av en fjärrkontroll. Motorn är på 220V och terrassmarkisen monteras på vägg, den finns i flera storlekar och färger. Det går själv att bestämma lutningen och höjden efter uteplatsen. Vid regn bör den hållas infälld för att inte samla på sig vattenfickor som skadar markisen. Duken bör torka innan den vevas in för att förlänga livslängden. Handveven är på 1,6 m, bredden är 400 cm och utfallet är 300 cm.

Den här motordrivna terrassmarkisen passar bra om man vill ha en markis som enkelt kan anpassas efter uteplatsen och vädret.

Mer info…

Köp Terrassmarkis Gardexa med motor från Gardenstore


Automatisk markis (Stor terrassmarkis på 6 meter)

Automatisk markis (Stor terrassmarkis på 6 meter)

Automatisk markis på 6 m är gjord av rostbeständig, pulverlackerad aluminium som gör det lätt och robust. Markistyget är gjort av polyester med hög densitet med PU-beläggning som är UV- och vattenbeständig. Vinkeln och höjden kan justeras efter behov. Det går enkelt att öppna och stänga terrass markisen med fjärrkontrollen. Man kan också att använda den långa handveven. Altanmarkisen med motor har också vindsensor som gör att den stängs automatiskt om det blåser. Den har soldrivna LED-lampor som är en energibesparande belysning på natten. Färgen på tyget är blå och vit med en grå ram, storleken är 600×350 cm. Den passar bra om man vill ha en terrassmarkis på 6 m med inbyggd belysning. Det är en stor markis för altanen som har en markismotor och fjärrkontroll.

Mer info…

Köp Automatisk terrassmarkis 6 meter från Furniturebox


Terrassmarkis med vindsensor & LED (Billig automatisk markis på 3 meter)

Terrassmarkis med vindsensor & LED (Billig automatisk markis på 3 meter)

Denna terrassamarkis skapar en trevlig och sval plats på altanen och skyddar från UV-strålar. Den är perfekt för att skugga fönster, balkongen, kaféer och restauranger med verandor. Ramen är gjord av rostfri, pulverlackerad aluminium med en lätt design och massiv konstruktion som klarar viss vind. Markistyget är gjort av högdensitetspolyester med PU-beläggning som är vatten- och blekbeständig. Det går enkelt att öppna och dra tillbaka den med en lång vev. Med en justerbar höjd och vinkel kan den anpassas efter uteplatsen. LED-lampor är fästa på armen som ger en energieffektiv belysning på natten. Markisen kan lätt monteras på väggen och levereras med en handbok och nödvändig hårdvara. Färgen är grå och storleken är 300×250 cm. Den passar bra om man vill ha en billig terrassmarkis. Den motorstyrda terrassmarkisen ger ett bra solskydd över uteplatsen. En infällbar markis för uteplatsen är ett bra alternativ om man vill anpassa den efter vädret.

Mer info…

Köp Terrassamarkis med motor 3 meter från Furniturebox


Se alla terrassamarkiser med motor..

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *