Vilken Weber Gasolgrill Är Bäst I Test? (Bästa Gasolgrillen)

Vilken Weber Gasolgrill Är Bäst I Test (Bästa Gasolgrillen)

Det finns en anledning till att Weber nästan är synonymt med klassiska kvalitetsgrillar. Varumärket har funnits sedan 50-talet och har sedan dess har behållit den ikoniska skålformade kolgrillen men också introducerat gasolgrillar, elgrillar, träpelletsgrillar och mer – för att inte tala om en rad grilltillbehör, från grilltermometrar till briketter. Gasolgrillar från Weber håller absolut högsta kvalitet och toppar listorna över bästa gasolgrillen 2022, men vilken Weber grill är bäst? Här listar vi de bästa gasolgrillarna från Weber som har fått högst betyg och bäst omdöme från användare.

För att hjälpa dig att hitta rätt Weber gasolgrill har vi läst recensioner och kollat på olika tester som gjorts från märket och betygsatte var och en på installation, värmehållning, värmekontroll, storlek, mångsidighet och övergripande värde. Många biffar, hamburgare, grönsaker har grillats för att se till att dessa Weber-grillar verkligen är de bästa. Oavsett om du letar efter en rymlig stationär grill för att laga mat för ett helt party eller en lätt, bärbar gasolgrill som passar för camping och resor, här är de bästa Weber-grillarna.

Bästa gasolgrillen från Weber 2022 (Bäst i test)
  1. Gasolgrill Weber Spirit II E-310 GBS (Bästa Weber gasolgrillen – Bäst i test)
  2. Q1200 Svart Gasolgrill Weber (Bästa portabla Weber gasolgrillen)
  3. Gasolgrill Weber Genesis SX-435 (Bästa Weber Genesis gasolgrill)
  4. Gasolgrill Weber Q 3200 (Populär gasolgrill från Weber)

Gasolgrill Weber Spirit II E-310 GBS (Bästa Weber gasolgrillen – Bäst i test)

Gasolgrill Weber Spirit II E-310 GBS (Bästa Weber gasolgrillen - Bäst i test)

Denna grill finns med på de flesta topp 10 listor över bästa gasolgrillen och ofta på första plats (Se bästa gasolgrillen 2022). Weber Spirit II E-310 GBS är en gasolgrill av högsta kvalitet som har fått väldigt höga betyg från användare och de tester som gjorts.

Om du letar efter en välbyggd gasolgrill för att fräsa upp dina biffar och servera perfekt grillade hamburgare, är Weber Spirit II E-310 vårt bästa val för en gasolgrill.

Weber Spirit II E-310 erbjuder tre brännare med en effekt på 8,79 kW och den har varumärkets GS4-grillsystem, som inkluderar förbättrad tändning, porslinsemaljerade ”Flavorizer”-stänger och ett effektivt fetthanteringssystem. Grillen har en tillagningsyta på 60×46 cm , vilket ger gott om plats för alla dina hamburgare, biffar och grönsaker, och det finns bord på varje sida av grillområdet, varav ett kan fällas ned. Med Weber Spirit II E-310 kan man grilla för upp till 7 personer.

Denna grills design med öppen vagn ger extra förvaringsutrymme för dina favoritverktyg, och den har också integrerade krokar på sidoborden. Grillen har även en lättavläst bränslemätare bredvid propantanken så att du vet hur mycket bränsle du har kvar.

Köp Gasolgrill Weber Spirit II E-310 GBS från gardenstore.se

Q1200 Svart Gasolgrill Weber (Bästa portabla Weber gasolgrillen)

Q1200 Svart Gasolgrill Weber (Bästa portabla Weber gasolgrillen)

Här är den perfekta gasolgrillen för dig som vill ha en bärbar portabel grill som enkelt går att flytta från ena stället till det andra. Det kan vara bra om man ska ta med sig gasolgrillen till landet eller i bilen. Den går att placera på ett bord när man ska ha grillfest på uteplatsen men tar liten plats när den ska förvaras. De två sidoborden går att fälla ihop så att grillen blir extra kompakt när den inte används. Denna grill är perfekt för husvagnen (Se bästa grillen för husvagnen). Gillen har högre lock jämfört med Q1000 vilket ger bättre plats för indirekt grillning. Det finns även en inbyggd termometer inbyggd i locket vilket underlättar när man ska ha koll på värmen.

Köp Q1200 Svart Gasolgrill Weber från Hultens.se

Gasolgrill Weber Genesis SX-435 (Bästa Weber Genesis gasolgrill)

Gasolgrill Weber Genesis SX-435 (Bästa Weber Genesis gasolgrill)

Detta är en lyxig och påkostad gasolgrill för den kräsne. Det är en smart gasolgrill vilket innebär att man får notiser över matens temperatur genom WEBER CONNECT-tekniken.

  • Få information om när du ska vända och servera med smarta Weber Connect
  • Grilla flera biffar samtidigt på den extra stora Sear Zone (grillzonen)
  • Utfällbart övre grillgaller ger ytterligare en grillningsnivå
  • Extra stort sidobord för förberedelse och servering

Man kan också byta ut grillgallret mot WEBER CRAFTED-grillredskap som låter dig laga exotisk mat som du inte har gjort förut. Grillen har en mängd olika funktioner och praktiska tillbehör. Gasolgrill Weber Genesis SX-435 är för dig med hög budget som kan tänka sig att spendera lite extra på en riktigt schysst grill med alla funktioner man kan tänkas behöva och lite till.

Köp Gasolgrill Weber Genesis SX-435 från Gardenstore.se

Gasolgrill Weber Q 3200 (Populär gasolgrill från Weber)

Gasolgrill Weber Q 3200 (Populär gasolgrill från Weber)

Detta är en populär gasolgrill med två brännare som är ett mellanting mellan en stor stationär grill och en portabel gasolgrill som går att rulla på hjulen. Grillen är stor nog att grilla en hel stek men ändå portabel och kompakt nog att få plats på altanen. Den huvudsakliga grillytan är 63 x 45 och värmehyllans yta är 41 x 13 cm. Grillen har dessutom två sidobord som går att fälla ner. Se recensionen av Gasolgrill Weber Q 3200

Köp Gasolgrill Weber Q 3200 från Gardenstore.se

 

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *